Na, még egyszer utoljára egymásra akadtunk idén.M1Ö írta: Erre is írhatják ugyanúgy, hogy a PLben darabosak a védők, úgyhogy végülis nem nagy kunszt. Bocs süti, de ez kiszúrta a szemem.

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 30., szombat 18:19
Na, még egyszer utoljára egymásra akadtunk idén.M1Ö írta: Erre is írhatják ugyanúgy, hogy a PLben darabosak a védők, úgyhogy végülis nem nagy kunszt. Bocs süti, de ez kiszúrta a szemem.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 17:58
Erre is írhatják ugyanúgy, hogy a PLben darabosak a védők, úgyhogy végülis nem nagy kunszt. Bocs süti, de ez kiszúrta a szemem.Kerlon írta:A PL legtöbbet cselező játékosára rásütni, hogy nem jó 1v1-ben az elég meredek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 30., szombat 17:56
Nem? Egyetértett Asensionál, majd "Hazardban is ezt látom".Faust írta:Nem mintha Hazardra írta volna.A PL legtöbbet cselező játékosára rásütni, hogy nem jó 1v1-ben az elég meredek. Amúgy soha nem volt szélső, a Lilleben is tkp-ként ért el kiemelkedő teljesítményt.
HozzászólásSzerző: Faust » 2017. december 30., szombat 17:52
Nem mintha Hazardra írta volna.A PL legtöbbet cselező játékosára rásütni, hogy nem jó 1v1-ben az elég meredek. Amúgy soha nem volt szélső, a Lilleben is tkp-ként ért el kiemelkedő teljesítményt.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 30., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 30., szombat 15:50
A PL legtöbbet cselező játékosára rásütni, hogy nem jó 1v1-ben az elég meredek. Amúgy soha nem volt szélső, a Lilleben is tkp-ként ért el kiemelkedő teljesítményt.wxyz írta:Végre valaki leírtaH.E.H.E. írta: 1-v-1ben nulla,![]()
Egyetértek a többivel is. Egy gyenge Bale klónnak tartom.
Hazardnál is ezt látom.H.E.H.E. írta:nyilván ha van területe, akkor a sebessége miatt előnyben van (bájern, juventus pl)
Squawkát egyszer néztem amikor linkelt itt valaki ilyen statisztikát a vb legjobbjairól és ott volt Özil és Oscar.
Hazard elég kötetlenül, mélyről indulva, hogy legyen helye TKPt játszik Mourinho érkezése óta a Chelseaben, de előtte sem volt teljesen szélső, sokat cserélgettek helyett a meccsek közben Mataval és Oscarral. A belga válogatottban szintén azt játszott az Ebig, mint most a Chelseaben, azóta nem láttam belga meccset.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. december 30., szombat 15:42
Hakiminek még nem főtt le a kávé. Nem mutatkozik rosszul, de még alig-alig egy ifiből kinőtt játékos.Torquemada írta:Ahogy Carvajal néha játszik újabban, lassan nem az a kérdés, hogy szüksége van-e olyan erős konkurenciára, mint Odriozola, hanem az, hogy Odriozolának szüksége lesz-e olyan erőr konkurenciára, mint Carvajal.![]()
Achrafot sajnálom, szerintem jó játékos lesz, annyira azért nem volt vészes, amit fiatalon bemutathatott. Danilo meg Theo szerintem nagyobb gáz például.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 30., szombat 14:06
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. december 30., szombat 14:05
Végre valaki leírtaH.E.H.E. írta: 1-v-1ben nulla,
Hazardnál is ezt látom.H.E.H.E. írta:nyilván ha van területe, akkor a sebessége miatt előnyben van (bájern, juventus pl)
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 30., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 30., szombat 14:04
Ez a Don Balon valami szennylap, nem?Want-away Arsenal forward Alexis Sanchez has asked his agent to put a move to Real Madrid in place, claims Don Balon.
The Chilean continues to run down his contract at Emirates Stadium and may be sold in January while the Gunners can still generate a fee.
A switch to Manchester City has been mooted for some time, but former Barcelona star Sanchez now favours a return to Spain.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 30., szombat 13:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 30., szombat 13:44
wxyz írta:Nem vagyok Asensio rajongója, de nem látom mivel lenne tőle jobb Hazard. Hazard is tkp, neki se fekszik, ha ki van rakva szélre, kell a hely neki, hogy a forgolódásait tudja csinálni és bejöjjön neki néha valami passz.
Jobbhátvéd poszt erősítése igenis fontos, van jelenleg a keretben egy borzalmas formában lévő Carvajal és egy Hakimi, akiből talán majd évek múlva lesz egy használható játékos.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 30., szombat 13:39
Hazard a balszelen hozta a legjobb eveit. Asensional siman jobb, Isconal talan a gyorsasaga miatt mondhato jobbnak. A balszelen meg egyertelmuen hasznosabb a ket spanyolnal.wxyz írta:Nem vagyok Asensio rajongója, de nem látom mivel lenne tőle jobb Hazard. Hazard is tkp, neki se fekszik, ha ki van rakva szélre, kell a hely neki, hogy a forgolódásait tudja csinálni és bejöjjön neki néha valami passz.
Jobbhátvéd poszt erősítése igenis fontos, van jelenleg a keretben egy borzalmas formában lévő Carvajal és egy Hakimi, akiből talán majd évek múlva lesz egy használható játékos.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. december 30., szombat 13:33
HozzászólásSzerző: Professore » 2017. december 30., szombat 12:57
Ez a 3 kp rendszer is ok (sot nagyon utos is lehet) de csak akkor ha a tamado tridente egyreszt szervezetten es rendszeresen csinalja a presszinget masreszt gyors emberek kellenek a ket szarnyra elol mert ha nem megint csak a beadasok menenek orverzesig. Hazard ok lenne de a masik oldalon nekem pl. Isco nem tunik jo opcionak (bar szererem de o inkabb kozepen a csatarok mogott mukodik jol) tehat akkor Bela mert ket nagy sztart nem fogunk tudni nagyon igazolni max leesik egy Alexis..H.E.H.E. írta:én továbbra is 433-at akarok, modric, kovacic, krósz kp-val.
ez a legjobb felállás támadás és védekezés szempontjából is, a két szélsővédő felfutásával megtámogatva.
ha neymar nem jön, akkor hazard is jó lesz nekem béla helyére.
csatárt nem fogunk, nem tudunk venni, úgyhogy szeretettel várom viniciust.
gabriel jesusból én többet néztem ki, bár meggyőződésem, hogy az angol liga miatt nem fejlődik rendesen, mondhatni sztem elérte a maxot ,azt meg vinicius sztem 2 éven belül le tudja hozni.
örülnék egy kanténak is 2019-től modric helyére kovacsics és krósz mellé.
(most azokat írtam ide, akikről szólnak hírek és reális esély van. nyilván ha rajtam múlna, pogba-krósz-kovacsics-neymar-céronaldo-bappe csapattal állnék fel.)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 30., szombat 12:27
Abszolút osztom a véleményedet.H.E.H.E. írta:én továbbra is 433-at akarok, modric, kovacic, krósz kp-val.
ez a legjobb felállás támadás és védekezés szempontjából is, a két szélsővédő felfutásával megtámogatva.
ha neymar nem jön, akkor hazard is jó lesz nekem béla helyére.
csatárt nem fogunk, nem tudunk venni, úgyhogy szeretettel várom viniciust.
gabriel jesusból én többet néztem ki, bár meggyőződésem, hogy az angol liga miatt nem fejlődik rendesen, mondhatni sztem elérte a maxot ,azt meg vinicius sztem 2 éven belül le tudja hozni.
örülnék egy kanténak is 2019-től modric helyére kovacsics és krósz mellé.
(most azokat írtam ide, akikről szólnak hírek és reális esély van. nyilván ha rajtam múlna, pogba-krósz-kovacsics-neymar-céronaldo-bappe csapattal állnék fel.)
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 30., szombat 10:57
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 30., szombat 10:27
Mondjuk ez a felallas sem Hazardnak sem Isconak nem fekudne, de Kroosnak es Modricnak sem egyedul kozepen....szerintem.KAG írta:
Mondjuk egy hazard jelenleg szintekkel tobbet adna mint Asensio.
442 ben tudnam elkepzelni
-------cr-----csatar-------
Hazard--------------------isco
---------kroos----modric
Ez tunki a legoptimalisabbnak, de CR nem elne meg egyszem csatarkent, ide is kellene egy uj csatar. Aztan kezdhetnenk a CR utani idoszakot.-------------CR----------------
Hazard-----Isco-------Assensio/uj arc aki gyors
------Kroos------Modric (Kovacic)
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem