Mire jók az ünnepek...
Better call Saul
Mindhárom évad pipa. Zseniális, szerintem még jobb, mint a BrBa.
Egyik kedvenc lett. Akinek a BrBa tetszett, annak kötelező.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül Chuck szála nem tetszett annyira, de örülök neki, hogy a 3. évad végére elvarrták. Iszonyatosan várom a folytatást.
Mindhunter
Elég brutál téma, de nagyon jól van tálalva, és remekül van felépítve. A hangulatát is nagyon megfogták, engem elkapott. Az utolsó rész is remek volt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tetszett a végén ez a karrier, kapcsolat, élet, egészség összeomlás, már ráfért.
Narcos
Korábban már írtam, hogy érdekes módon a 3. évad is hozza a szintet, ezt a végéig megtartotta, ami nagyon nagy szó. AZért jutott eszembe, mert most olvastam a 4. évadról, hogy ugye Mexikó lesz a fő téma, ahol megölték az egyik stábtagot is. Vannak nagyon jó nevek a 4. évaddal kapcsolatban, de fura, hogy Pedro Pascal nem lesz igazán főszereplő, már az előzetes hírek szerint. Remélem tudja tartani a szintet majd, és a hangulatot.
Most a Terápián gondolkozom, Puniser, Black Mirror, American Gods, Dark, Twin Peaks, Deuce, The Crown... túl nagy a választék.