Ja, amúgy fentvan a Black Mirror 4. évad is közben.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. december 31., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. december 31., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. december 30., szombat 20:12
d.gergo írta:Azzal egyelőre kivárnék, hogy jobb-e, mint az elődje, mindenesetre tartja a színvonalatTádám írta:Mire jók az ünnepek...
Better call Saul
Mindhárom évad pipa. Zseniális, szerintem még jobb, mint a BrBa.
Egyik kedvenc lett. Akinek a BrBa tetszett, annak kötelező.
A The Crown-t pedig meleg szívvel ajánlom, hozzám hasonló brit akcentus és anglicizmus b.ziknak különösen.A fényképezés és a zene is ütős, minőségi darab. Ma kezdtem bele a második évadba, az ünnepek alatt végre van időm darálni nekem is
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 30., szombat 16:53
elkezdtem nézni, de az bmeg hótziher, hogy a 70-es években sem volt olyan egy egyetemi buli vagy koncert, ahol úgy ismerkedtél, hogy rögtön a legmélyebb pszichológiai mélységekbe mentél bele a mondókáddalSüti írta:De érdemes ám.gólvonal írta:Mindhuntert érdemes elkezdeni?Én 2 nap alatt ledaráltam.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 30., szombat 13:26
De érdemes ám.gólvonal írta:Mindhuntert érdemes elkezdeni?
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. december 30., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. december 30., szombat 0:28
Ez az új széria kegyetlen... 9. résznél tartok de nem tudok semmit összerakni a sztoriból, irtózatos nagy katyvasz az egész. de brutál atmoszférája van.Tádám írta:Twin Peaks
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 30., szombat 0:01
Az uj reszeket meg nem lattam, de a masodik evad elso feleben rendesen eldurvultak. Amikor mar azt hiszed minden megoldodott, azonnal kapsz egy gyomrost. De kozben meg orom nezni, ahogy Colt es Rooster egymas veret szivjak.pheco írta:The Ranch-et nezi/nezte valaki? Most kezdtem masodik evadot, jo kis hangulatos sorozat. Aki nezte es szerette az Azok a 70-es evek showt, annak ajanlom, mert tobb szinesz is feltunik belole, tobbek kozott ket foszereplo Ashton Kutcher es a Hyde-ot jatszo szinesz.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 29., péntek 23:49
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. december 29., péntek 23:34
Azzal egyelőre kivárnék, hogy jobb-e, mint az elődje, mindenesetre tartja a színvonalatTádám írta:Mire jók az ünnepek...
Better call Saul
Mindhárom évad pipa. Zseniális, szerintem még jobb, mint a BrBa.
Egyik kedvenc lett. Akinek a BrBa tetszett, annak kötelező.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. december 29., péntek 23:20
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2017. december 29., péntek 20:03
HozzászólásSzerző: el magico » 2017. december 29., péntek 17:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 29., péntek 14:44
Ha mar december elejen ennyire vartad, gondoltam szolok, felkerult netre az uj Black Mirror evadsoadroli írta:ezt csúnyán benéztem, pedig megörültem hogy ez az új évad
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 29., péntek 0:05
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 27., szerda 23:19
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. december 27., szerda 16:49
JajaP. Krisz írta: Az is meglepett még, hogy egy ilyen komoly, sötét hangulatú sorozatba is sikerült becsempészni egy-két poént, ami nem is lógott is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Frank és a szendvics.
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. december 27., szerda 15:09
h3x0r írta:Erdekes a sorozat, mert zeneket, hangulatot meg kepi vilagot tekintve mar a pilottol kezdve zsenialis, ugyanakkor megertem, ha valaki az elso par lassabb, kicsit vontatottabb, jo parszor elvont (annyira azert nem, mint a Legion) resz miatt kaszalta. A tortenet is csak valahol a 4. resztol kezd el osszeallni, foleg annak, aki nem olvasta a konyvet. A sztori az sokszor csak masodlagos, sokkal erdekesebb 1-1 karakter vagy helyszin bemutatasa. Azt viszont nagyon sajnalom, hogy mire mar igazan beindult a sorozat, vege is lett az evadnak. Ez a 8 resz nagyon keves, egy minimum 10 reszes evad jobb lett volna.primrose írta:Az American Gods-ot nézi valaki?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 27., szerda 13:36
Nem akarom abbahagyni, mert alapból tetszik, csak nem tudom, hogy mennyireP. Krisz írta:Jó lesz az , ne hagyd abba.Realista24 írta: Na, csak elkezdtem, hogy ne érzed magad egyedül. Három rész után nem tudom, hogy hova tegyem.![]()
A Daredevilben látott Punisher alapján teljesen más stílusú sorozatra számítottam, ezért engem is meglepett, hogy sokkall lassabb a tempója, de a karakterek elviszik a hátukon.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. december 27., szerda 12:24
Az is meglepett még, hogy egy ilyen komoly, sötét hangulatú sorozatba is sikerült becsempészni egy-két poént, ami nem is lógott is.Demes írta:Nemrég befejeztem Punishert, nálam ott van a top kategoriaban, nagyon bejött.
Csak attol tartok hogy masodik evadra nem fogja tartani a szintet, de meglatjuk.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem