HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 30., szombat 18:24
Nem minősítettem le, leirtam, hogy mikor kellene konklúziót vonni az igazolásokból.Solari írta:Te meg leminosited a vetelt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 30., szombat 18:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 30., szombat 17:54
Azt, hogy te már most kijelented, hogy megérte.Solari írta:Ha ket-3 ev mulva derul ki hogy jo vetel volt akkor mit rinyalsz? Ezt az okossagot..
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 30., szombat 17:50
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 30., szombat 17:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 30., szombat 17:20
Akkor éri meg, ha 2-3 évig képesek lesznek velük dominálni, illetve a BL-ben is csinálni már valami maradandót.Solari írta:És? Nem a megnyert trofeak szabjak az arat.
A real 2011ben coentraot 30m euroert vette a benficatol.
Ha nem nezzuk a seruleseket akkor jo vetel volt.
Ahogy a citynek is jo vetel volt ennyiert walker es mendy is. Sok penz omlik a fociba es megtehetik hogy ennyiert vedoket vegyenek.
Biztos hogy lejebb huzhattak volna az osszeget. Viszont a sejket ugy tudom elkepzelmi hogy ker egy osszeget o pedig kifizeti.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 30., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 30., szombat 17:02
Mire föl? 50 milliós szélsővédők, akik komoly dolgot még nem nyertek.Solari írta:Walker folyamatosan jo szezonokat produkalt szoval kivancsi vagyok hogy mire fel minositik le egyesek.
Mendynek meg tavaly volt egy jo szezonja elotte pedig feltetelezem senki se latta mert nem sok Marseille meccset nezhettetek ahhoz hogy igy velemenyezzetek valakit.
Az ido mindent eldont.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. december 30., szombat 16:42
Véletlen volt, mostanában nem volt időm fórumozni, amikor meg ránéztem, pont szembejött egy ilyen felvetés, írni kellett valamit.Annyira tudtam, hogy erre írni fogsz
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 29., péntek 21:46
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. december 29., péntek 21:09
Ez is túlzás, de akkoribban Ramos ára is rengetegnek számított. Ha jól emlékszem ő lett a legdrágább igazolás a ligán belül, egy szezonnal a háta mögött. Fiatalok közül talán csak Rooney volt drágább nála, de ő egy EBn rugdosta a gólokat.sucre írta:egymaga Ramos volt 83 millió euró, a mai inflációval átszámolva.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 29., péntek 18:10
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 29., péntek 17:53
Csoki kivár és lecsap a gazdasági kérdéseknél.Realista24 írta:Annyira tudtam, hogy erre írni fogszCS0ki írta:Mondjuk annak én is, mert kíváncsi vagyok mikor volt ilyen infláció, nekem valahogy nem maradt meg...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 17:49
Annyira tudtam, hogy erre írni fogszCS0ki írta:Mondjuk annak én is, mert kíváncsi vagyok mikor volt ilyen infláció, nekem valahogy nem maradt meg...Biztos igazad van, de azért várom a levezetését ennek a 27 vs 83 milliónak, gyenge vagyok matekból is.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 29., péntek 17:46
Kezd meglátszódni, hogy öregszem..sucre írta:félreértés ne essék, egyértelműen csapatotok egyik legnagyobb húzása volt Ramos, szimplán arra reflektáltam, hogy az általad felsorolt 4 ember összesen nem ér annyit, mint a világ top5 legdrágább védője közül valaki. Bár tehcnikailag igazad van, de azért a különböző gazdasági tényezőket nem szabad figyelmen kívül hagyni, így a 2005-ben elköltött 27 millió euró a mai 83-nak felel meg.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. december 29., péntek 17:39
Mondjuk annak én is, mert kíváncsi vagyok mikor volt ilyen infláció, nekem valahogy nem maradt meg...Biztos igazad van, de azért várom a levezetését ennek a 27 vs 83 milliónak, gyenge vagyok matekból is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 16:15
Biztos igazad van, de azért várom a levezetését ennek a 27 vs 83 milliónak, gyenge vagyok matekból is.sucre írta:félreértés ne essék, egyértelműen csapatotok egyik legnagyobb húzása volt Ramos, szimplán arra reflektáltam, hogy az általad felsorolt 4 ember összesen nem ér annyit, mint a világ top5 legdrágább védője közül valaki. Bár tehcnikailag igazad van, de azért a különböző gazdasági tényezőket nem szabad figyelmen kívül hagyni, így a 2005-ben elköltött 27 millió euró a mai 83-nak felel meg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 29., péntek 16:14
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 29., péntek 16:03
Realista24 írta:Majd ha lehoztak annyi évet top szinten mint mondjuk Marcelo, vagy vannak akkora hatással a játékra mint Carvajal évekig, akkor beszélgessünk újra ezekről a túlárazott tucatokról.wxyz írta:Kik jobb szélsőhátvédek a mostani mezőnyben Mendynél és Walkernél? Carvajal, aki lassan már egy éve a legrosszabb kezdőjátékosunk Casemiro mellett?
Jó, Mendyből ki tudja mi lesz a sérülése után.
A Ramos, Vararane, Marcelo, Carvajal négyes nem került talán annyiba összesen, mint itt a legolcsóbb.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem