még Hazard nélkül is padozik Isco időnként

Bale eladásával, és Ronaldo "csatárosításával" lenne hely az új sztárnak és Isconak is
különben necces lenne a dolog...
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 29., péntek 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 20:06
Plusz hasznos lenne, ha Isco játszana és nem padozna, főleg, ha jön Hazard.KAG írta:pedig 1v1-ben és rövidpasszos fociban hazard top játékos.
Hasznos lenne nagyon, ha valaki Iscon kívül képes lenne a védelem megbontására.
Marcelo mostanában 0, Kova és Modric pedig általában messze vannak a kaputól.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 29., péntek 20:03
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 29., péntek 19:50
igazad van maximálisanGalacticos írta: En is orulok a fiatal spanyoloknak, de elobb utobb kellene fog mostmar egy ket bomba igazolas.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. december 29., péntek 19:34
Aztan ne hogy ugy jarjanak mint ceballos...Jim írta:Torquemada írta: Gratulálok a vezetőségnek is, Perezestől, Zidánostól, jól látják, hogy hol van gond elsősorban, és valóban a bajok gyökerébe vágták a fejszét pánikszerű gyorsasággal.![]()
a két legkritikusabb poszt a jobbhátvéd és a kapus a vezetőség szerint na![]()
én örülök, mert mindkét posztra spanyolt hoznak![]()
Hazardban én továbbra sem látok semmi "galaktikust"
akkor már inkább Sanchez
olcsóbb (lejár a szerződése) könnyebb hozni
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 29., péntek 19:22
Torquemada írta: Gratulálok a vezetőségnek is, Perezestől, Zidánostól, jól látják, hogy hol van gond elsősorban, és valóban a bajok gyökerébe vágták a fejszét pánikszerű gyorsasággal.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. december 29., péntek 19:14
En is. Szerintem erosodnenk vele. Viszont ha nem hozunk megbizhato csatart akkor az meg csak felmegoldas.dzsi91 írta: Szerintem jönni fog nyáron, én örülnék neki
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 29., péntek 19:05
Vagy még is csak hosszabbítRealista24 írta:Ne lepődj meg azért, ha holnap jön a cáfolatdzsi91 írta:Így kell ezt csinálni,ahogy hazard nyomja.Realban akarok játszani ezért nem hosszabbítok és ennyi.Várom szeretettel.Ezzel a manőverrel fel is gyorsított egy újabb augusztus 31ig nyúló bohóckodást.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 19:00
Ne lepődj meg azért, ha holnap jön a cáfolatdzsi91 írta:Így kell ezt csinálni,ahogy hazard nyomja.Realban akarok játszani ezért nem hosszabbítok és ennyi.Várom szeretettel.Ezzel a manőverrel fel is gyorsított egy újabb augusztus 31ig nyúló bohóckodást.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. december 29., péntek 18:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 29., péntek 18:54
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 29., péntek 18:46
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. december 29., péntek 18:34
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 29., péntek 18:23
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 29., péntek 17:49
HozzászólásSzerző: el magico » 2017. december 29., péntek 17:29
Ezt mondjuk nem értem, hogy jön ide, amikor két játékos sportkarrierjét hasonlítja össze az ember, meg eleve senkinek semmi köze hozzá.Vino írta:Persze, főleg azoknak a béranyáknak akik kihordák a gyerkőceit.Nagyobb nyoma lesz a tehetségtelen cr-nek mint isten fiának ,hidd el.Az meg,hogy ti ezért vérig vagytok sértve már a kutyát nem érdekli majd.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 29., péntek 16:32
2 nagy játékos pályafutásárol vitáztunk,olyanokrol akik többségben a döntő golókat lőtték és vezérük voltak a csapataiknak.Elnézést ,hogy ilyenkor nem nevezek nevén mindenki aki részese volt a sikereknek.Nyilván nem egyedül nyerik a kupákat Tisztában van ezzel mindenki.numberone1 írta:De mi az, h CR vitte a csucsra? Mas nem volt abban a MU-ban v a Realban(edzok, jatekosok)? Az ilyentol falramaszok...dzsi91 írta:A futball történelem annyit fog látni,hogy mindketten rúgtak egy zsák gólt de az egyik 2 bajnokságban 2 óriást vitt csúcsra meg a válogatottat.Most abba nem megyek bele,hogy mennyivel nagyobb érdem a Real Madridban rekordernek lenni mint a barcában,mármint mennyivel nagyobb a súlya az egész történetnek:Az EB-n Ce annyira volt jo, mint Messi a VB-n.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. december 29., péntek 16:29
TouchéRealista24 írta:Szólj, ha itt vagy.Vino írta:
Igyekszem le hozzád a bányába...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 16:27
Szólj, ha itt vagy.Vino írta:
Igyekszem le hozzád a bányába...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 29., péntek 16:25
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem