Özil szerintem is a játéklehetőségért ment el...plussz, egyszerűen elszürkült, buli meg minden, de kicsúszott a keretből, nem volt meg a teljesítmény, pedig most kellene a legjobb éveinek jönni, egy ilyen játékos meg nem fogja a padon vagy olyan poszton tölteni az idejét ahol nem tud játszani. A több fizetés meg segítette h a kb kupára esélytelen Arsenalt válassza. Özil ha tökösebb lett volna jobb csapatba is mehetett volna, de egyik pillanatban még harcolni akart a másikban meg menni.
Néha tényleg nem értem a focistákat...keresnek x milliót...mi a fenéért nem mind1 hogy 1-el vagy 2-vel többet keresnek? Oké ha valaki rendszeresen adakozik, meg CR-hez hasonló dolgokat csinál, akkor jó helyre megy, plussz az ő teljesítménye bőven rászolgált a dologra. De ki más? Xabinak adnák még kicsivel magasabbat, az öreg ha nem sérült nagyon tolja, maximális tisztelet, kevésszer láthatjuk hibázni. Ramos is ingadozik, sok neki a közösségi oldalakon eltöltött idő...Varane-t javasolta valaki

fiatal még, szerintem neki jó az amennyi van, és először legyen alap kezdő játékos. elképzelésem sincs kinek kell nagyobb fizetés még a keretből...úgy nézem most azért Karim oda teszi magát az új szerződésért...csak utána ne eresszen le mint DM