A mozdítható csatárok közül én Icardit hoznám. Lehet hogy összjátékban nem annyira hatékony, de most elsősorban gólokra van szükségünk, de nagyon.

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 29., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 29., péntek 11:23
Fene se tudja, megmondom őszintén, bízok én még benne de ettől függetlenül kell előre az új arc ennyi biztos. Alexis is megoldás lehetne a szezon hátralévő részére, de szerintem Wenger inkább ingyen elengedi a nyáron, mint most télen.Donát írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 11:16
Mert Karim a KirályDonát írta:de az osszeszedett indokolt ellenvelemenyekre kivancsi vagyok.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. december 29., péntek 11:15
Kane helyett bárki, de komolyan.. akkor hozhatjuk Luca Tonit is ha csak ennyit akarunk h a pöcséről bepattanjon. Amúgy nálam télen Alexis, nyáron meg Neymar v Mbappé(ha van rájuk sansz) de legjobban Marianot adnám, mértne hozná azt amit a lyonban? Itt is meghalt a pályán, és nem ment át erőlködésbe egyáltalán a játéka sem. Nyugodtan lehet visszahozni jövőnyáron, de télen akkor is kell egy Alexis.Donát írta:Es ez szerinte realis? Biztos bennem van a hiba, de en benne mar nem hiszek. Pedig vedtem anno Higuval szemben is, meg utana is evekig, de mar nem tudom oszinten azt mondani, hogy vele nyerhetunk kupakat. (tudom, hogy sokat nyertunk eddig is, de CR is kopik, es en a jovore nezve mondom ezt)sebydani írta:Benzemát kéne beírtani OKJ-s góllövő tanfolyamra meg valami motivációs trénerhez hogy összekapja magát lelkileg.
Es emiatt latom a logikajat azoknak, akik hoznak Kanet. Meg mindig k* jo kozeppalyank van, ha tomve lenne labdakkal, es bepattanna a tokerol, es igy jonnenek a trofeak, a kevesbe elegans jatekkeppel egyutt is tudnek orulni.
(persze CR mellett Kane kb hasznavehetetlen lenne.)
Sejtem, hogy izombol el lesz utasitva itt ez a velemeny, de az osszeszedett indokolt ellenvelemenyekre kivancsi vagyok.
Plusz ahogy kerdeztem, kit? Hogy kit nem, azt mar tudjuk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. december 29., péntek 11:14
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. december 29., péntek 11:13
Egyetlen esetben nem megy (kotelezoen) Parizsba a nyaron, ha a PSG kiesik az elso osztalybol. 180M koruli osszegert. Nem licital senki, az arabok viszik.tibi18 írta:MBappehoz semmi köze. Monaco diktál, ott látok esélyt.. ha jobb ajánlatot teszünk le az asztalra..MBappet, Neymart nyilvan nem engedi el a PSG.
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. december 29., péntek 11:08
Es ez szerinte realis? Biztos bennem van a hiba, de en benne mar nem hiszek. Pedig vedtem anno Higuval szemben is, meg utana is evekig, de mar nem tudom oszinten azt mondani, hogy vele nyerhetunk kupakat. (tudom, hogy sokat nyertunk eddig is, de CR is kopik, es en a jovore nezve mondom ezt)sebydani írta:Benzemát kéne beírtani OKJ-s góllövő tanfolyamra meg valami motivációs trénerhez hogy összekapja magát lelkileg.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. december 29., péntek 11:08
MBappehoz semmi köze. Monaco diktál, ott látok esélyt.. ha jobb ajánlatot teszünk le az asztalra.. Neymar meg megint kivásárolja magát, aztán ennyi.MBappet, Neymart nyilvan nem engedi el a PSG.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 29., péntek 11:04
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 29., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: jansky » 2017. december 29., péntek 10:58
Kane lett 2017 gólkirálya, eddig jutottak el, kimáskéne akkorH.E.H.E. írta:tudtam én hogy sok a faszkalap madridban, de hogy ennyire:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... igned.html
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 29., péntek 10:57
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. december 29., péntek 10:53
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 29., péntek 10:47
És tényleg minden rosszban van valami jó....H.E.H.E. írta:én felakasztanám a mezt a falra és távoznék a naplementébe, mint céronaldo.
a fórumról meg a futballból is![]()
![]()
mert én már nem bírnám az újabb 10 év sötétséget, ami következne.
nagy sztárokat nem tudunk már megfizetni, idehozni, tucatemberekkel meg nem nézem a csapatot.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 29., péntek 10:45
HozzászólásSzerző: cart » 2017. december 29., péntek 10:44
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 29., péntek 10:42
Ott nálam valami megtörne szerintem, ha bejelentenénk az igazolását 150 millió euróért.H.E.H.E. írta:tudtam én hogy sok a faszkalap madridban, de hogy ennyire:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... igned.html
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 29., péntek 10:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 29., péntek 9:59
NeverH.E.H.E. írta:kell de nem jön.
fogadd már el, törődj már bele
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem