Én a Talentum sulinál vezettem. Leírom a tapasztalataimat.Caraway írta:Tudnatok nekem ajanlani jobb pesti autosiskolakat?
A jobb alatt azt ertem, hogy nem kell tobb honapot varni mig elkezdem a vezetest es nem lehuzos. Nem baj ha egy kicsit tobbe kerul, csak tenyleg lehessen vele haladni.![]()
Videkikent nem ismerem oket, ezert kene egy kis segitseg. Mondjuk azt mar tudom, hogy a Csigavert messzirol el kell kerulni.
Tavaly január végén kezdtem el a kreszt, rá egy hónapra mehettem vizsgázni. A gond a gyakorlati vezetéssel van, mert kb sosincs hely. Én márciusban telefonáltam hogy mizu... elsőre április végét mondtak...majd lett belőle június közepe...végül július végén mehettem. Azt mondta az oktató hogy balfaszok a diákok és megbuknak. Másrészről meg minden szarért meghúznak. Gyakorlati vezetés esetén ami fent van 30 óra az lófaszra sem elég, mert 580 km-t nem tudsz levezetni 29 óra alatt (+1 óra a vizsga). Szóval készülj arra, hogy ami a neten ki van írva pénz, ahhoz még adj egy 50k-t. Nekem alapból 168k lett volna. De mivel 29 óra alatt nem lett meg bőven a km, ezért fizethettem még 9 órát. De ha olyan az oktató, akkor mókol a km-rel és ha úgy érzi vágod a vezetést (nem idegeskedsz, nem kapkodsz) akkor fel fogja ajánlani h hozz plusz zsetont (nekem 20k-t kellett) és majd kiderül. Ha sikerül a vizsga akkor 20k-val kevesebb lesz de megvan a jogsid. Ellenkező esetben nálam visszaadta volna. Ja még valami: sose kérdezz rá erre a megkenés dologra. Ha nem hozza fel, akkor inkább ne. Némelyik sértésnek veszi. A vizsga meg attól függ h milyen oktatónál vagy és ki a vizsgabiztos. Kb ennyi röviden. Ha van kérdésed, megpróbálok válaszolni. Most még friss a dolog.