HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 27., szerda 20:48
azért elég nagy választás előtt áll perez sztem.
3 lehetőség van, ebből az első, miszerint hogy kane, dibala és hasonló volumenű játékosokat hoz ide, az kutyaszar lesz, ráadásul őket is meg kell fizetni, csak a tudás nincs ott, visszasüllyedünk a calderonos középszerbe. ez nem lehet megoldás.
a 2. megoldás, hogy rámegyünk és megvesszük az aktuális hiányposztra a legnagyobb nevet, az épp legfaszább gyereket.
szerettem volna, ha jön pogba, nem jött össze (gg bb el is baszta a pályafutását, pont nem egy murinnyó kellett neki)
szerettem volna, ha jön neymar, barca elcsalta előlünk szó szerint, és hát úgy néz ki meg is úszták, egy minimális kitiltással, ami valljuk be vicc azért a rizikóért cserébe, hogy elviheted és sok évre megoldhatod az egyik támadóposztot a legmagasabb szinten.
szerettem volna, ha jön bappe, de a család, a nyelv és a garantált játékpercek erősebbnek bizonyultak. ja meg a pénz.
és itt jön a képbe, hogy gecinagy választás előtt áll perez, mert egyértelmű már, hogy ezeket a top5 top10 játékosokat már nem tudjuk megfizetni, nincs egy arab vagy orosz milliárdos a csapat mögött. (most ezt hagyom, hogy nem jó, egyelőre ez van, nem lehet vele mit kezdeni, a psg konkrétan kiröhögte az ffp-t)
vagy van a 3. lehetőség, hogy még "elérhető" áron veszünk megatehetségeket dél-amerikából és/vagy kineveljük őket. tisztán ez az út sem járható, mert ezekkel a gyerekekkel feltörlik a padlót a ligában vagy európában, ha csak rájuk építünk, amikor céronaldo, ramos és többi veterán, tapasztalt arc kifut.
ráadásul 1-2 kivétellel mindig is az igazán nagy zsenik nyerték a címeket, csak fiatal saját nevelésre alapozni nem lehet.
magyarul pereznek döntenie kell.
megadunk egy 19 éves gyereknek a mindent megnyert csk vagy sztár fizujának többszörösét?
felborítjuk az egyensúlyt?
fiatalokra építünk?
veszünk hazardot, kane-t, dibalát és megyünk a bajnokság 2. helyéért meg a béell negyeddöntő után haza?
sztem perez ezt már nem fogja, nem akarja eldönteni és elmegy nyugdíjba.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"