Még szerencse.

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 5., csütörtök 11:08
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 5., csütörtök 10:19
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 5., csütörtök 9:56
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. szeptember 5., csütörtök 9:46
nem a kupak mennyisege hatarozza meg egy jatekos fizeteset...primrose írta:NEVETSÉGES. Mire? Hol vannak a kupák, gyerekek?Az El Confidencial szerint Mesut Özil távozása egyfajta jelzés a keret többi tagjának is. A lap szerint ugyanis Pérezt és José Ángel Sánchezt több játékos is fizetésemelési kérvénnyel bombázta az Egyesült Államokban, ezek közé tartozott Özil is, aki 7,5 millió eurót szeretett volna.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 5., csütörtök 9:31
NEVETSÉGES. Mire? Hol vannak a kupák, gyerekek?Az El Confidencial szerint Mesut Özil távozása egyfajta jelzés a keret többi tagjának is. A lap szerint ugyanis Pérezt és José Ángel Sánchezt több játékos is fizetésemelési kérvénnyel bombázta az Egyesült Államokban, ezek közé tartozott Özil is, aki 7,5 millió eurót szeretett volna.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 5., csütörtök 8:49
Itt most sztm nemzeti hovatartozástól függetlenül,a két játékos eltérő stílusa alapján mondtak véleményt.Ha a németnél,nem számít hogy honnan való...honnan származik,hanem az hogy a pályán mit nyújt és azt hogyan.......akkor Bale.nél miért számít az hogy Brit,és miért nem az számít hogy hogyan teszi azt?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 4., szerda 23:41
Reus nem lett volna 100 millió. Ha egy árban lett volna a két játékos, akkor Balet választottam volna, de így inkább Reust és akkor talán Özil eladása sem történt volna meg. Ki tudja.. A lényeg, hogy Bale játsszon jól és fejlődjön tovább, akkor egy szavam nem lesz. Kíváncsi vagyok, hogy a Villarreal ellen mennyi játékidőt kap, kezdőként nem hiszem, hogy berakják.R.M.C.F írta:primrose írta:A Dortmund elvileg egy 50 milliós ajánlatot dobott vissza a Realnak ami Reusért ment volna még tavaly áprilisban.
volt sok reus melletti agitálás....persze nem rossz játékos ő,szó se róla,de.....feltennék egy egyszerű kérdést:
Ha a németnél,nem számít hogy honnan való...honnan származik,hanem az hogy a pályán mit nyújt és azt hogyan.......akkor Bale.nél miért számít az hogy Brit,és miért nem az számít hogy hogyan teszi azt?
Tessék.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 4., szerda 23:30
volt sok reus melletti agitálás....persze nem rossz játékos ő,szó se róla,de.....feltennék egy egyszerű kérdést:
Ha a németnél,nem számít hogy honnan való...honnan származik,hanem az hogy a pályán mit nyújt és azt hogyan.......akkor Bale.nél miért számít az hogy Brit,és miért nem az számít hogy hogyan teszi azt?
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 4., szerda 22:56
Jogos. De szerintem sokan csak a származásából indulnak ki, amit egyfajta focistílussal azonosítanak, ami nem igazán a spanyol bajnokságba illeszkedik. De lehet rosszul gondolom, én mindenesetre láttam párszor Balet és szerintem itt is nagyon jó lehet, egy technikásabb bajnokságban. Meg én egyébként sem voltam az igazolása ellen.Ha a németnél,nem számít hogy honnan való...honnan származik,hanem az hogy a pályán mit nyújt és azt hogyan.......akkor Bale.nél miért számít az hogy Brit,és miért nem az számít hogy hogyan teszi azt?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 4., szerda 22:52
primrose írta:A Dortmund elvileg egy 50 milliós ajánlatot dobott vissza a Realnak ami Reusért ment volna még tavaly áprilisban.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 4., szerda 22:44
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 4., szerda 21:15
ja lehet. én úgy értettem hogy bl újoncok.h3x0r írta:Szerintem jelen esetben az ujoncok a castillasokat jelenti
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 4., szerda 21:10
Szerintem jelen esetben az ujoncok a castillasokat jelentiGalacticos írta:ide nem kellett volna beírnotok illarrát meg casemirot is meg jesét és carvajalt?Újoncok a BL keretben
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 4., szerda 21:02
ide nem kellett volna beírnotok illarrát meg casemirot is meg jesét és carvajalt?Újoncok a BL keretben
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 4., szerda 21:01
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 4., szerda 16:56
Pont ezért kell nyomatni. És idővel majd a magabiztosság is jön. És fejlődik még bőven. Sokat.pavel írta:nincs annyi rutinja.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 4., szerda 16:53
Szerintem igazad van, Carvajal nem nyújtott egyenlőre túl meggyőző játékot. Nem elég magabiztos. Hiába jobb előre játékban mint Arbeloa, ha védekezésben ugyanaz, csak nincs annyi rutinja. Őszintén, kicsit csalódtam Arbeloában, mintha összekapta volna magát. Persze még így is életveszélyes a srác...Atticus írta:Hát, ha igaz, hogy Illarrának mentális gondja van, és a stressz tett be neki, akkor azt szerintem jóval nehezebb kikúrálni, mint a fizikai problémákat. Ne legyen igazam, remélem nem igazak a pletykák.
Carvajal meg egyszerűen nem győzött meg a felkészülésen és az első éles meccsén. Gondolom Ancelottit sem, ezért kezd manapság megint Arbeloa - azért, ahol Arbeloának kell kezdenie, ott valami nem oké, ő is bűn **** volt a tavasszal, meg a felkészülés során. (Bár nem hibázott látványosat az utóbbi két meccsen, szerintem.)
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 4., szerda 16:52
Én a sérülésre gondoltam leginkább.CS0ki írta:És az előbbivel?
Szerintem benne van akkora potenciál, hogy játszatni kell, akkor is, ha valamivel gyengébb jelenleg a 17esnél, annyival nem gyengébb, hogy pontokat hullajtsunk miatta.. Mert idővel fejlődik annyit, hogy bőven jobb legyen nála. szvsz.Atticus írta:Carvajal
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. szeptember 4., szerda 16:43
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 4., szerda 16:39
És az előbbivel? Én nyomtam talán legjobban, hogy miért fizettünk olyan rohatd sokat érte, de azért csak nem véletlenül vettük meg. Ha visszatér(elméletielg már egészséges, elvárnám tőle, hogy simán kezdő legyen Modric mellett a pálya közepén. Ha ennyit pengettek érte, feltehetően a vezetőség is így gondolkodik.Utóbbival mi a baj?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem