kodo írta:hunmadridista írta:Gratulálok a Barcelonának a bajnoki címhez! Fáj ezt kimondani, de szerintem a tegnapi meccsel minket lenulláztak sajnos. Ekkora ponthátrányt képtelenség ledolgozni.
Amúgy Valverde meglepően jól összerakta idén a Barcát. Mindenki lesajnálta őket, ehhez képest mindenkit újra f.szra húznak ebben a szezonban. A mindenki által sz.rba nézett Paulinho, meg szépen oktat eddig.
Fájni fáj, de nincs igazad. A helyzetek alapján nem érdemeltünk ekkora verést. Az első félidő a miénk volt, a második meg az övék talán. Az, hogy ők kb mindent belőttek mi meg nem, az nem az ő érdemük hanem a mi balfaszságunk. Lenulláztak... azt.
A többi része meg nagyjából igaz. én is lesajnáltam őket a szezon elején, erre meg gyűjtögetik a pontokat szépen. Az hogy faszra húznak mindenkit... el vagy tévedve. Nálam a faszra húzás a fociban annyit jelent hogy mindenkit lealáznak 3-0-val minimum, lehengerlő játékkal. A meccsek felén hasonlóan fosul játszottak csak mindent belőttek. Paulinho meg... nem is tudom hova tenni. Mert technikailag sehol sincs Modric/Kroos/Kovacic/Isco vonulathoz képest. Ehhez képest viszonylag gólerős.
Én a szezontól már nem várok semmit. Legyen meg az 1-4 hely valamelyike, a bl-ben ha esetleg továbbmegyünk a PSG ellen akkor talán lehet valami, a kupában jussunk be az elődöntőbe, aztán ennyi. Januárban viszont nézni kell hogy kikkel lehet megerősíteni a csapatot.
Theo sztem mellényúlás, nagyon darabos, belerúg a labdába és fut vele. Gyenge.
Achraf nem rossz, de kéne még neki sok rutin, kölcsönadnám.
Llorrente nem rossz, max kiegészítő lenne nálam. Ha fejlődne még az lehet belőle.
Csatár mindenképp kell.
És végső sorban elkezdenék gondolkozni egy újabb taktikán, mert Marcelo-Carvajal nincs jó formában és a támadásokhoz ők a kulcs.