sonic írta:Nem vagyok en abban biztos hogy itt szandekos formaidozitesrol van szo. Lehet egyszeruen kiegett a csapat. Ami nem is lenne olyan nagy csoda ilyen 2 ev utan.
Persze lehet tavaszra felporgunk es lehengerelunk mindenkit, de en ebbe nem tudom beleelni magam.
Minden csapatreszbe elferne a friss ero, de elol mar nagyon kritikus. Ott oriasi a fasultsag es nem latom hogy barki varazslatos megujulast produkalna onnan.
Semmi féle forma időzítésről nincs itt szó, jól vagyunk lakva mellé megvan az arc is.Egy darabig jó ez a mi vagyunk a Real Madrid és a véksőkig küzdünk szlogen de amit tegnap lenyomtak 2-0nál az egyértelműen a jóllakottságra utal.Baj nincs ezzel én megértem.Rengeteg meccsünk volt tavaly és minden döntőnket sikerrel vettük, egyszerűen a vezéreink nem voltak képesek erre a clasicora(meg úgy az egész őszre) koncentráltan érkezni.
A jó hír,hogy ez még mindig csak fél táv és menthető minden.Én nagyon bizakodva várom a tavaszt a rossz előjelek ellenére, szeretem az ilyen szituációkat és most kivételesen a nagy fogadkozásokat is elhiszem amik a nyilatkozatokban hallunk.Biztos vagyok benne,hogy mindent meg fognak tenni,hogy kijavítsák ezt az őszt kupákkal.A kérdés,hogy van e még annyi izom ebben a csapatban, ebben azért már nem vagyok olyan biztos.De a padon vannak olyan embereink akik bizonyítani akarnak és képesek lennének átvenni a kiégett legendáinktól a vezérszerepet még ha nem is olyan szinten.
Van egy bale-ünk akinek azért lehet hiányérzete és motivációja egy jó tavaszra,csak ő meg meg a sérülékenysége miatt hatalmas lutri.Meg van rá a keretünk,hogy jobbá tegyük ezt a szezont és Marceloékat sem temetném decemberben.
Most egy kicsit beállnék Zidane sablon szövegei mögé,folytatni kell a megkezdett munkát, előbb utóbb elkezd belefé pattogni stb...
A PSG meccs meg nem is jöhetett volna jobbkor,most tényleg nagy szükségünk van egy ilyen meccsre ahol visszanyerhetünk sok mindent amit ősszel elcsesztünk.Persze az is benne van,hogy simán kizúgunk... De én azért nem lennék az ő helyükben túl nyugodt, az egész "koncepciójuk" azon a 2 meccsen fog múlni, egy ismét csak lesajnált Real ellen akiknek a bl most még fontosabb mint eddig volt.Nagy teher lesz ott a vállakon, főleg Neymaron.A rutin meg az ilyen meccsen rengeteget számít.
És a ligában sincs más hátra mint előre, darálni kell és zárkózni, veszteni valónk úgy sincs a bl-re meg nem lehet úgy érkezni,hogy végig lötyögjük a bajnokikat. 11 pont sok,de egyszer már ledolgoztuk.
Nem vagyunk olyan szar helyzetben mint ahogy kinéz, szinte mindenre ott a megoldás a padon,csak használni kéne.A góloknak meg egyszerűen jönnie kell,még ha bele is számolom,hogy CR kiégett megöregedett Benzemástól, itt a zsákban maradt vagy 20-25 gól aminek semmi köze az öregséghez vagy a jóllakottsághoz, szimplán szerencse kérdés...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams