Remy írta:Statok a klasszikushoz.
Amit külön kiemelnék:
- A mai volt zsinórban a 22. büntető, amit a Barça meccsein a katalánok javára ítéltek meg - a Barça ellen eközben egyetlen 11-est sem fújtak.
- Karim Benzema többször találta el a kapufát ebben a szezonban (6), mint ahány gólt lőtt (5).
- Az utóbbi tíz évben az El Clásicókon 18 futballista kapott piros lapot: 14 Real- és 4 Barça-játékos (és Pinto a kispadról).
Elég komoly.
Ezért érdemes lenne néha jobban megnézni ezeket a klasszikusokat legalább a mieinknek,amikor nehanyan a levegőbe puffogtatják,hogy bezzeg a liga meg a clasico... abnormális ami ebben az érában megy a clasicokat illetve,rendben a mai a tiszta piros de még is ott van az a kezezés amit mi nemkaptunk meg és akkor végig lehet venni a vereségeinket,hogy 2014ben 3-2es vezetésnél neymar bukfence után mi volt,hogy messi 2 tizit lőhetett egy ilyen szintű meccsen... az hogy keci nem lehet ugy végig nézni egy clasico-t ,hogy ne fejeznénk be 10 emberrel.Van ami jogos de olyan a 80% teljesen beteg,hogy egyaltalan meg történhetett.És akkor ezt igyanúgy kilehet vetíteni a ligára is,hogy miért nem nyerünk sok bajnokságot,hát nézzük már meg a barca hány nehéz meccsét húzta be valami humbuk tizi porossal,aztán néha kapnak valami ellenítéletet amit fél évig nyomatnak,hogy micsoda csalás.És mindezeket a statokat úgy hozzák le,hogy ott egy Suarez akinek minimum annyi pirosa kéne legyen mint Ramosnak...
Persze nem csak ez az oka,a bajnokságra nem tudjuk magunkat úgy felszívni,persze hogy nem.Minden játékos úgy érkezett/érkezik,hogy a decima a bl, perez beviszi őket a sok bl trófea közé az egész klub arra hegyezi ki és én is,ezért ez életem legszebb szurkolói időszaka.
De ezek a clasicok meg a bajnoki címek...egyszerűen kabaré az egész, a sok magas labda amit adunk egy nálunk már évek óta sokkal gyengébb barszának és rá jönnek ezek az abbormális bírói ténykedések...a jettő együtt sok.Elhiszem,hogy feszültek a játékosaink ezeken a meccseken,amebbyi igazságtalanságot átéltek,akkor is ha van vaj a füle mögött mindnek.Egyszerűen ez ilyen,de a címvédéssel lepipáltak mindent.A bajnokságot is megnyerték,nem lehet arról beszélni,hogy képtelenek rá.
Az elmúlt években a barca kapott 3 ligát tőlünk ajándékba,és ők köszönték szépen.Ez a 3ik olyan szezon amikor 10 pontos hátrányt szedünk össze ősszel és ehhez semmi köze a barszának mert ők általában ugyanazt hozzák.Mi buziztunk 2012-13ban 15-16ban és idén.
Sok dolog befolyásolja az egészet,de aki csak úgy puffogtatja ,hogy hát a ligát miért nem az szerintem tudhatná,hogy azért 30-40%ban van annak más oka is minthogy kindenki szar a csapatot el kell adni az edzőt ki kell rúgni.
Védeni is akarom őket meg nem is.Mert sokszor nagy volt az arc,meg csibáltak hülyeséget...De így a 20ik fos clasico után szerintem akiben van vér ugyanúgy alávágna ennek a suareznek mint tette azt a csúnya Ramos.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams