R24: teljesen egyértelmű, ha nem lett volna gól belőle, akkor is emlegettem volna hetekig. Elfogadhatatlan.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. december 23., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. december 23., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 23., szombat 19:24
Ramos csak eltolta, mert útban volt.dzsi91 írta:
Védeni is akarom őket meg nem is.Mert sokszor nagy volt az arc,meg csibáltak hülyeséget...De így a 20ik fos clasico után szerintem akiben van vér ugyanúgy alávágna ennek a suareznek mint tette azt a csúnya Ramos.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 23., szombat 19:22
Ezért érdemes lenne néha jobban megnézni ezeket a klasszikusokat legalább a mieinknek,amikor nehanyan a levegőbe puffogtatják,hogy bezzeg a liga meg a clasico... abnormális ami ebben az érában megy a clasicokat illetve,rendben a mai a tiszta piros de még is ott van az a kezezés amit mi nemkaptunk meg és akkor végig lehet venni a vereségeinket,hogy 2014ben 3-2es vezetésnél neymar bukfence után mi volt,hogy messi 2 tizit lőhetett egy ilyen szintű meccsen... az hogy keci nem lehet ugy végig nézni egy clasico-t ,hogy ne fejeznénk be 10 emberrel.Van ami jogos de olyan a 80% teljesen beteg,hogy egyaltalan meg történhetett.És akkor ezt igyanúgy kilehet vetíteni a ligára is,hogy miért nem nyerünk sok bajnokságot,hát nézzük már meg a barca hány nehéz meccsét húzta be valami humbuk tizi porossal,aztán néha kapnak valami ellenítéletet amit fél évig nyomatnak,hogy micsoda csalás.És mindezeket a statokat úgy hozzák le,hogy ott egy Suarez akinek minimum annyi pirosa kéne legyen mint Ramosnak...Remy írta:Statok a klasszikushoz.
Amit külön kiemelnék:
- A mai volt zsinórban a 22. büntető, amit a Barça meccsein a katalánok javára ítéltek meg - a Barça ellen eközben egyetlen 11-est sem fújtak.
- Karim Benzema többször találta el a kapufát ebben a szezonban (6), mint ahány gólt lőtt (5).
- Az utóbbi tíz évben az El Clásicókon 18 futballista kapott piros lapot: 14 Real- és 4 Barça-játékos (és Pinto a kispadról).
Elég komoly.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. december 23., szombat 19:02
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. december 23., szombat 19:02
Neymarról beszélsz. A center szerepet CR-nek kell elfogadnia.Kerlon írta:A bajnokságot ezzel le is húzhatjuk, remélem legalább a mellőzött emberek kapnak majd több lehetőséget. BL-hez nagy szerencse kell, mert ehhez a taktikához megint egy CR féle tavaszi góldöpping kellene. Nyáron meg támadót kell igazolni, lehetőleg dinamikus, gyors és gólérzékeny játékost a szélre is és centerbe is.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 23., szombat 19:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 23., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: Nincs » 2017. december 23., szombat 18:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 23., szombat 18:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 23., szombat 18:34
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. december 23., szombat 18:27
Gondolom a Barca akkor is korszakos csapat volt, mikor 7-et kapott a Bayerntol...Nevethetsz nyugodtan, nekem ehhez a mai meccs utan nincs kedvem. De egy korszakos csapat az legyen aki a Bl mellett a bajnoksagban is usse mar a legnagyobb ellenfelet es nem 11 pontos hatranyban kullogjon feltavnal a 4 helyen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 23., szombat 18:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 23., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 23., szombat 18:05
Kar erőlködni. Sosem jo semmi. Ez mar nem korszakos csapat, mert csak Európát alázza évek óta, úgy hogy a legjobbakat cumizatta. Nem szamit, mert most kikaptunk. Nem szamit mert nem nyerünk mindig bajnokságot. A Barca bezzeg korszakos mert nyert par BL-t es bajnokságotx év alatt, bár Bl címet nem védett, es közben meg mi is megvertük őket. De ők korszakos az, mi nem.dzsi91 írta:Idén 4ből 2szer ütöttük a barszát, a ligát pedig megnyertük.Az nem elég korszakos? Az meg sose számított,hogy féltávnál ki hanyadik.Vagy szerinted 4ikek leszünk?besteve7 írta: Nevethetsz nyugodtan, nekem ehhez a mai meccs utan nincs kedvem. De egy korszakos csapat az legyen aki a Bl mellett a bajnoksagban is usse mar a legnagyobb ellenfelet es nem 11 pontos hatranyban kullogjon feltavnal a 4 helyen.
Kicsit túl van fújva ez az egész, amikor nem a bíró dönti el nekik akkor valamelyik egyébként World Class játékosunk megy át full kreténbe.Van ez így ,hogy valami nem akar összejönni, szerintem rá is görcsölnek a srácok már erre.Egyszerűen olyan mák sorozatuk van ezeken a bajnoki clasicokon,hogy már fel se tudom magam húzni ezen. Vagy van olyan aki szerint ma a lehengerlő játékuk döntött?![]()
Hát amikor lehoztuk a félidőt 0-0ra úgy,hogy azt se tudták merre vannak háttal,tudtam,hogy itt majd jön valami fatális hiba valakitől, bár én a bíróra tippeltem![]()
Majd jönni fog egy olyan Real amelyik 4-1re üti a barcát megvédi a bajnoki címet és kiesnek a lyon ellen a 16ban minden évben.Majd az akkor jó lesz.
Amúgy 2014 nyarától 4 győzelem 4 vereség és 1 döntetlen a mérleg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 23., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 23., szombat 17:58
Idén 4ből 2szer ütöttük a barszát, a ligát pedig megnyertük.Az nem elég korszakos? Az meg sose számított,hogy féltávnál ki hanyadik.Vagy szerinted 4ikek leszünk?besteve7 írta: Nevethetsz nyugodtan, nekem ehhez a mai meccs utan nincs kedvem. De egy korszakos csapat az legyen aki a Bl mellett a bajnoksagban is usse mar a legnagyobb ellenfelet es nem 11 pontos hatranyban kullogjon feltavnal a 4 helyen.
HozzászólásSzerző: cart » 2017. december 23., szombat 17:53
Láttam. Szerencsére a szünetben elaludtam úgyhogy azt már nem kellett végignéznem ahogy a Barca a Bernabéuban megint elrak 3-at a másodikban.lestat írta:cart írta:Zidane nem tudom mit érzett ami miatt pont most jött rá hogy valami teljesen új felállással kell kísérleteznie...
Nézted az első félidőt?
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 23., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: Adolf » 2017. december 23., szombat 17:02
Ha már "beleütottél" a labdába, szándékos. Figyelembe kell venni az ellenféltől való távolságot, a kéz helyzetét, a játékos mozdulatsorát.Realista24 írta: Tehát ha a kezem akadályozza a labda útját, es nem kapja meg a csatár a labdát, akkor az szabályos mert nem szándékosan ütöttem bele. Hiába blokkolok, szabályos. Igy mar eetem hogy Pique miért kezezik majdnem minden
Meccsen a tizenhatoson belül.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem