nekem akkor is hiányzik a srác

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 13., péntek 10:06
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 13., péntek 9:15
Ha egy biszem-baszom Bale ér 100-at, akkor egy Verthongen is ér vagy 80-atGT37 írta:Köszönöm, barátom, jólesett.mocsok írta:gt37![]()
Vertonghen meg majd a Barçába jön.![]()
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Levyt ismerve 55 millióért.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 13., péntek 9:09
Köszönöm, barátom, jólesett.mocsok írta:gt37
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 12., csütörtök 15:49
Jövőre kiszabásból elhozzuk Verthongent is.mocsok írta:gt37
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2013. szeptember 6., péntek 18:19
ez esetben ha jól tudom az ott lévő yes / no azt jelenti, hogy az adott játékos 15-21 éves kora között angliában játszott-eAshley Cole, Lampard és Cahill mióta Chelsea nevelések? Vagy a home-grown az csak az angol játékosokat jelenti?
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 6., péntek 18:12
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 6., péntek 17:57
Igaz, a Barçába nem férne be.Marci77 írta:most nem azért de Walker nem férne be mindenhova. azon is meglepődök hogy a Sp*rsben elvan. Futni tud,ennyi. mást nem.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 4., szerda 23:40
tavaly a City a hazai meccsen ellenük közelebb hozta a reklámtáblákat, hogy ne tudjanak lendületet venni a nagy bedobáshoz...Fenomen írta:Stoke edzésen a bedobásokat gyakorolják.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 4., szerda 23:32
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 4., szerda 23:28
most nem azért de Walker nem férne be mindenhova. azon is meglepődök hogy a Sp*rsben elvan. Futni tud,ennyi. mást nem.GT37 írta:Jóvanmá', ne egy meccsből vonjál le messzemenő következtetéseket, oké?BBarni írta:![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 4., szerda 18:18
Nem tom, de állítólag letalpalták.az igen
kocsival voltak?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 4., szerda 18:02
Podolski helyett Giroud és akkor 100%!pheco írta:----------Ramsey---------Wilshere----------
Walcott-------------Özil-------------Cazorla
--------------------Podolski------------------
Egy ilyen felállásra mennyi esély van az Arsenalnál? Giroud-t nem tartom túlságosan jó csatárnak, szerintem Podolski jobban szerepelne ott majd a felépülése után.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 4., szerda 18:02
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 4., szerda 17:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 4., szerda 17:19
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 4., szerda 17:04
Wenger inkább Walcottot próbálgatta a középcsatár pozíciójában tavaly, ha jól emlékszem, de annyira nem vált be, szóval szerintem marad Giroud az első számú csatár.pheco írta:----------Ramsey---------Wilshere----------
Egy ilyen felállásra mennyi esély van az Arsenalnál? Giroud-t nem tartom túlságosan jó csatárnak, szerintem Podolski jobban szerepelne ott majd a felépülése után.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 4., szerda 13:43
Amúgy szerintem van rá esélye, mert Wenger már játszatta ott Poldit és ő a Kölnben is ott tolta vagy a csatár mögött.Remy írta:Attól, hogy te nem tartod jónak Giroud-t, még jól teljesít az idei szezonban. Tavaly Ramsey is egy rakás szar volt, most meg az egyik húzó ember. Giroud simán gólkirály lehet a mögötte lévő Özil - Cazorla kettőssel.pheco írta:----------Ramsey---------Wilshere----------
Giroud tiszta Gomez. Őt se tartották sokra, mégis segítette a csapatát, tehát...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 4., szerda 13:27
Attól, hogy te nem tartod jónak Giroud-t, még jól teljesít az idei szezonban. Tavaly Ramsey is egy rakás szar volt, most meg az egyik húzó ember. Giroud simán gólkirály lehet a mögötte lévő Özil - Cazorla kettőssel.pheco írta:----------Ramsey---------Wilshere----------
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 4., szerda 13:17
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem