Nem is az a nevetseges hogy megint kikaptunk bajnokin a Bernabeuban, mert az mar sorminta egy ideje, hanem hogy ket ilyen nevetseges gollal, ami miatt a grundon lekuldenek a palyarol.

Ami utana jott az meg csak han a tortan, egy bekapott gol utan mar jonnek a pofonok es a talppal csuszasok, piroslapok, mint az isteni zsoze alatt. Es akkor meg a katalanok szenvednek kisebbsegi komplexustol.
15 eve kovetem a csapatot, es ha azoknak a meccseknek csak a negyedet behuzzuk, ahol egy szezonra valo helyzetet kihagyunk az elso felidoben, kb. ketszer ennyi kupa esett volna le az emliett idoszakban. Egyszeruen ezt nem tudjuk kinoni, nem is ertem...
Mindenesetre azert szep a futball, nyaron itt rohogott mindenki a szeteso, Kinabol igazolo barcan, aztan tessek. BL-ben egyebkent szerintem nem lesznek sokaig tenyezok, mi meg rafekudhetunk a Kiraly kupara, mert ez edeskeves. Az elmult 4 evre buszke lehet a csapat, mindig vannak rosszabb evek, ez van. Elkel nehany poszton a verfrissites, kerul amibe kerul.