Pont ezért kell nyomatni. És idővel majd a magabiztosság is jön. És fejlődik még bőven. Sokat.pavel írta:nincs annyi rutinja.

Kommentáld a híreket
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Szerintem igazad van, Carvajal nem nyújtott egyenlőre túl meggyőző játékot. Nem elég magabiztos. Hiába jobb előre játékban mint Arbeloa, ha védekezésben ugyanaz, csak nincs annyi rutinja. Őszintén, kicsit csalódtam Arbeloában, mintha összekapta volna magát. Persze még így is életveszélyes a srác...Atticus írta:Hát, ha igaz, hogy Illarrának mentális gondja van, és a stressz tett be neki, akkor azt szerintem jóval nehezebb kikúrálni, mint a fizikai problémákat. Ne legyen igazam, remélem nem igazak a pletykák.
Carvajal meg egyszerűen nem győzött meg a felkészülésen és az első éles meccsén. Gondolom Ancelottit sem, ezért kezd manapság megint Arbeloa - azért, ahol Arbeloának kell kezdenie, ott valami nem oké, ő is bűn **** volt a tavasszal, meg a felkészülés során. (Bár nem hibázott látványosat az utóbbi két meccsen, szerintem.)

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- RealRaúl77
Én a sérülésre gondoltam leginkább.CS0ki írta:És az előbbivel?
Szerintem benne van akkora potenciál, hogy játszatni kell, akkor is, ha valamivel gyengébb jelenleg a 17esnél, annyival nem gyengébb, hogy pontokat hullajtsunk miatta.. Mert idővel fejlődik annyit, hogy bőven jobb legyen nála. szvsz.Atticus írta:Carvajal
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Atticus
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát, ha igaz, hogy Illarrának mentális gondja van, és a stressz tett be neki, akkor azt szerintem jóval nehezebb kikúrálni, mint a fizikai problémákat. Ne legyen igazam, remélem nem igazak a pletykák.
Carvajal meg egyszerűen nem győzött meg a felkészülésen és az első éles meccsén. Gondolom Ancelottit sem, ezért kezd manapság megint Arbeloa - azért, ahol Arbeloának kell kezdenie, ott valami nem oké, ő is bűn **** volt a tavasszal, meg a felkészülés során. (Bár nem hibázott látványosat az utóbbi két meccsen, szerintem.)
És az előbbivel? Én nyomtam talán legjobban, hogy miért fizettünk olyan rohatd sokat érte, de azért csak nem véletlenül vettük meg. Ha visszatér(elméletielg már egészséges, elvárnám tőle, hogy simán kezdő legyen Modric mellett a pálya közepén. Ha ennyit pengettek érte, feltehetően a vezetőség is így gondolkodik.Utóbbival mi a baj?

- RealRaúl77
Én se Casemiro miatt írtam, hogy kevés az a duoAtticus írta:Benne meg szerintem az a jó, mint Bale-ben: többfunkciós. Mármint posztok szempontjából. Isco szerintem tkp-nak a legjobb, eljátszik egy sorral lejjebb is, de mint 10-es, megvan szinte szó szerint minden adottsága (Özillel ellentétben).RealRaúl77 írta:kázmér
Casemiro viszont ugyanolyan jól boldogul vkp-ként, mármint idén Carlónál Khedira-, tavalyi Xabi-féle emberként, mint idei Modric-, tavalyi Khedira-féle feljárogatós tagként.
Ő is óriási igazolás volt.
(Illarra és Carvajal miatt persze nem fenékig tejfel az élet, dehát ez van.)

Tetszik nekem is a gyerek, de még sok kell, és sok fejlődés tőle.

Utóbbival mi a baj?Illarra és Carvajal
IgazNem kapta meg a 10-es mezt, úh semmi para.

- Atticus
Nem kapta meg a 10-es mezt, úh semmi para.RealRaúl77 írta:Nagyon nagyon remélem, hogy tartja is a formát. Nem egy zuhanórepülést láttunk már sajnosAtticus írta:Jaja, van pár lehetőség, szóval megoldjuk, de engem teljesen lenyűgözött Isco, és gondolom nem vagyok egyedül vele.
A Goal.comon van egy jó írás, hogy miért kellett eladnunk Özilt, amiben részletesen összehasonlítják a két játékost - és úgy összeszedve az eddig látottakat még durvább a spanyol gyerek.

- Atticus
Benne meg szerintem az a jó, mint Bale-ben: többfunkciós. Mármint posztok szempontjából. Isco szerintem tkp-nak a legjobb, eljátszik egy sorral lejjebb is, de mint 10-es, megvan szinte szó szerint minden adottsága (Özillel ellentétben).RealRaúl77 írta:kázmér
Casemiro viszont ugyanolyan jól boldogul vkp-ként, mármint idén Carlónál Khedira-, tavalyi Xabi-féle emberként, mint idei Modric-, tavalyi Khedira-féle feljárogatós tagként.
Ő is óriási igazolás volt.
(Illarra és Carvajal miatt persze nem fenékig tejfel az élet, dehát ez van.)
- RealRaúl77
Nagyon nagyon remélem, hogy tartja is a formát. Nem egy zuhanórepülést láttunk már sajnosAtticus írta:Jaja, van pár lehetőség, szóval megoldjuk, de engem teljesen lenyűgözött Isco, és gondolom nem vagyok egyedül vele.
A Goal.comon van egy jó írás, hogy miért kellett eladnunk Özilt, amiben részletesen összehasonlítják a két játékost - és úgy összeszedve az eddig látottakat még durvább a spanyol gyerek.

- Atticus
Jaja, van pár lehetőség, szóval megoldjuk, de engem teljesen lenyűgözött Isco, és gondolom nem vagyok egyedül vele.
- RealRaúl77
Ja csak ekkor középen van egy kedira kázmér duód..Donát írta:Bale----Modric----Cé
--------Benzema-----
?
De Bale se fog egész meccseket játszani az elején még..
Úgyis két csatárosat nyomtunk múltkor, Jesé megy Benz mellé, két szélen meg CR és DM. mondjuk.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Bale----Modric----Cé
--------Benzema-----
?
--------Benzema-----
?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vagy:----DM----Bale-----Cé
------------Benz
----Bale----Benz-----Cé
------------Jesé
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Atticus
Egyébként tényleg megoldjuk:hehe írta:nem számít. megoldjuk.Remélem, hogy nem komoly, különben szűk egy hét alatt mindhárom tkp-nkat elveszítettük.
----DM----Bale-----Cé
------------Benz
(Bár te nyilván nem szívesen nézegetnéd ezt.

Csak éppen ahogy eddig Isco játszott, én is habozás nélkül őt kezdetném DM helyett, és szerintem megéreznénk a hiányát.
-
Azért az orvostudomány mai állása szerint nehogy akadály legyen már egy sérülés. Ronaldonak is volt anno, mégis idehoztuk a közelmúltból meg egy Adrian Peterson nevezetű lett NFL mvp egy ACL/MCL után. Ettől függetlenül Sahin nem volt sikertörténet, de közel sem egy szimpa sérülés ennek az oka.sérülten vettük, nincs miről beszélni.
ez nem az hogy elvágta az ujját és majd meggyógyul, ez ennél komolyabb.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sérülten vettük, nincs miről beszélni.CS0ki írta:Úgy vettük meg, hogy április közepén szenvedett egy sérülést, amit hat hetesre jósoltak. Ott volt már az amerikai túrán, ott sérült rá edzés közben és dőlt ki hónapokra.én úgy tudom, hogy egy térdszalagsérülés komoly dolog.
így vettük meg.
ez nem az hogy elvágta az ujját és majd meggyógyul, ez ennél komolyabb.
tehát nekem ne mondja senki, hogy jó üzletet csináltunk vele.

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem hiszem hogy nagy feneket kellene ennek keriteni.Nem nyilatkozat volt ez,csak egy vélemény.Neki is lehet vékeménye,haverok voltak,jópár gólpasszt kiosztott neki a kis német...a média meg felkapta szokás szerint..CR ezekkel a szavakkal nyilatkozta, h Mérges Özil távozása szerint?? Ha igen, az egyrészt abszolút nem korrekt, megint dobálja a csontokat a sajtónak, és segíti a feszkó generálását (ha ez a véleménye, ha nem), más részt kicsit magára nézve is ciki, mert az jön le, hogy Isco megrúgja a gólokat CR helyett, és ezzel együtt kevesebb gólpasszt is ad neki (ha így gondolja, ha nem).
Attól még Ronaldo megrugja azt a 40 golt a szezonba,ne legyen kétség

Iscot meg sajnálom,a legjobb formába lévő játékosunkról van szó,remélem nem erőlteti VdB,mer ha rásérül,be lesz baxva...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Úgy vettük meg, hogy április közepén szenvedett egy sérülést, amit hat hetesre jósoltak. Ott volt már az amerikai túrán, ott sérült rá edzés közben és dőlt ki hónapokra.én úgy tudom, hogy egy térdszalagsérülés komoly dolog.
így vettük meg.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem számít. megoldjuk.Remélem, hogy nem komoly, különben szűk egy hét alatt mindhárom tkp-nkat elveszítettük.