Erdekes a sorozat, mert zeneket, hangulatot meg kepi vilagot tekintve mar a pilottol kezdve zsenialis, ugyanakkor megertem, ha valaki az elso par lassabb, kicsit vontatottabb, jo parszor elvont (annyira azert nem, mint a Legion) resz miatt kaszalta. A tortenet is csak valahol a 4. resztol kezd el osszeallni, foleg annak, aki nem olvasta a konyvet. A sztori az sokszor csak masodlagos, sokkal erdekesebb 1-1 karakter vagy helyszin bemutatasa. Azt viszont nagyon sajnalom, hogy mire mar igazan beindult a sorozat, vege is lett az evadnak. Ez a 8 resz nagyon keves, egy minimum 10 reszes evad jobb lett volna.primrose írta:Az American Gods-ot nézi valaki?

Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szívesenlordgabi írta:köszi az ajánlást gunner (messideco)! A másodikat már lenyomtad?

Még nem toltam le, csak a felét.
"And my heart will leave you never."
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arthurnál én kételkedtem, aztán pont mire elhittem, akkor jött vissza, profin meg volt csinálva.Realista24 írta:Én ma reggel fejeztem be, nálam top3-as sorozat.portillo írta: Viszont tegnap befejeztem a Peaky Blinders 4. évadot, ez a sorozat szépen lassan felkúszott nálam a dobogóra, majdnem a Narcos mellé. Zseniális hangulat, nagyszerű színészek, és a sztori is nagyon rendben van.
Akinek tetszett a Gengszterkorzó, azoknak kiemelten ajánlott, a többieknek csak szimplán.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arthur halálát elhittem...minden sorozatban eljön az idő a vezéráldozatra, és most szépen megetettek vele, persze bíztam benne, hogy nem így fog meghalni. Hardy mindig is emelt a sorozaton nálam, de Brody is külön dicséretet érdemel, nagyon komolyan hozta Luca szerepét. Al Capone felvezetése meg zseniális volt.
Hardy-t sajnálni fogom, bár az sem biztos, hogy halott. Elején nekem kicsit túljátszottnak tűnt Luca, de aztán megszoktam, tényleg sokat adott Brody is az évadhoz.
A zeneválasztások meg zseniálisak. Jöhetne az új évad akár holnap is.

Szégyen a kukás, de hasznos.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én ma reggel fejeztem be, nálam top3-as sorozat.portillo írta: Viszont tegnap befejeztem a Peaky Blinders 4. évadot, ez a sorozat szépen lassan felkúszott nálam a dobogóra, majdnem a Narcos mellé. Zseniális hangulat, nagyszerű színészek, és a sztori is nagyon rendben van.
Akinek tetszett a Gengszterkorzó, azoknak kiemelten ajánlott, a többieknek csak szimplán.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arthur halálát elhittem...minden sorozatban eljön az idő a vezéráldozatra, és most szépen megetettek vele, persze bíztam benne, hogy nem így fog meghalni. Hardy mindig is emelt a sorozaton nálam, de Brody is külön dicséretet érdemel, nagyon komolyan hozta Luca szerepét. Al Capone felvezetése meg zseniális volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tényleg nagyon minőségi darab ez a Babylon Berlin, 3 nap alatt lepörgettem az első évadot, és most nézem, már megy a második is, havi szinten új évad, érdekes...
Igazi német minőség minden téren, nem túl pörgős, de aki szereti a jót, az nem kerülheti el.
Második évad után pontozom majd, nálam nem ér fel azért a legjobbakhoz, de gondol rá napi szinten az ember, ha beszippantja az egész légköre, köszi az ajánlást gunner (messideco)! A másodikat már lenyomtad?
Igazi német minőség minden téren, nem túl pörgős, de aki szereti a jót, az nem kerülheti el.
Második évad után pontozom majd, nálam nem ér fel azért a legjobbakhoz, de gondol rá napi szinten az ember, ha beszippantja az egész légköre, köszi az ajánlást gunner (messideco)! A másodikat már lenyomtad?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

Nekem sem ütött túl nagyot a Robot vége. Az egyskites rész miatt viszont tényleg elmondható, hogy egy fasza évad volt.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Én a másodk évadnál 4-5 rész után kaszáltam, nem hiszem, hogy visszatérek.ziro4vr írta:Közepén három rész kiemelkedő volt, aztán az utolsó 1-2 akkorát nem ütött, de összességében jó évad volt, pozitívan csalódtam.h3x0r írta:Mr Robotrol senki nem ir?Pedig a mostani evad, foleg annak is a kozepe siman jobb volt az elozonel.
Viszont tegnap befejeztem a Peaky Blinders 4. évadot, ez a sorozat szépen lassan felkúszott nálam a dobogóra, majdnem a Narcos mellé. Zseniális hangulat, nagyszerű színészek, és a sztori is nagyon rendben van.

Szégyen a kukás, de hasznos.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Közepén három rész kiemelkedő volt, aztán az utolsó 1-2 akkorát nem ütött, de összességében jó évad volt, pozitívan csalódtam.h3x0r írta:Mr Robotrol senki nem ir?Pedig a mostani evad, foleg annak is a kozepe siman jobb volt az elozonel.
Nem illik.
- h3x0r
Mr Robotrol senki nem ir?
Pedig a mostani evad, foleg annak is a kozepe siman jobb volt az elozonel.

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Akkor en is elkezdem a Darkot, ha ennyire pozitivan velekedtek rola.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Végigsiklott Az ördögűző, nagyon vegyes érzelmeim vannak a két évaddal kapcsolatban. Érdekes volt néhány easter egg az eredeti műből merítve, volt is benne izgalom, de a második évad fele után teljesen elfogyott a varázs. Szinkronosan néztem, de éreztem, hogy felesleges várni a heteket, hamar ledaráltam felirattal, éreztem, hogy nem fog nagyot szólni a zárás. Hetet érdemel a komplett sorozat eddig, adok majd egy esélyt a következő évadnak, de szerintem megvárom az egészet, amíg lecsorog szinkronosan, és utána lenyomom egyben.
Preacher második évadhoz nem lesz szinkron? Magyar AMC is így adta le, felirattal?
Preacher második évadhoz nem lesz szinkron? Magyar AMC is így adta le, felirattal?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

És leporgettem az első évadot... És igazából kaptunk egy felevadot.
ez nagyon nem tetszett így a végére.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kerlon ajánlására még a múlt héten megnéztem a Darkot. Tényleg nagyon minőségi sorozat! 10/10.
Egyedül két dolog zavart mégpedig, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikkelt hogy nem szúrták ki 2019-ben a '86os osztályképről. Illetve, hogy Hannahnak hogy a jó életbe nem tűnt fel, hogy a gyerek Michael és az Ulrich legfiatalabb fia egy az egyben ugyan az.
Nem sok új sorozatba kezdtem idén, de nálam az Atypical mellett mindenképp, az év újonca címért versenyez!
A Kinghtfall két rész után csalódás nekem. Zavar a képi világa (tudom, hogy az is), de nagyon műnek hat. És történet sem állja meg nálam a helyét. Például Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!abból,hogy ott a kék grál a falra kivetítve, honnan a tökömből tudták, hogy Frankhonban van a grál? Mert kék, és kupa? Jópár karakter rettentően idegesítő, illetve a színészekkel sem vagyok megelégedve. (A színésznőkkel meg pláne.)
Egyedül két dolog zavart mégpedig, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikkelt hogy nem szúrták ki 2019-ben a '86os osztályképről. Illetve, hogy Hannahnak hogy a jó életbe nem tűnt fel, hogy a gyerek Michael és az Ulrich legfiatalabb fia egy az egyben ugyan az.
Nem sok új sorozatba kezdtem idén, de nálam az Atypical mellett mindenképp, az év újonca címért versenyez!
A Kinghtfall két rész után csalódás nekem. Zavar a képi világa (tudom, hogy az is), de nagyon műnek hat. És történet sem állja meg nálam a helyét. Például Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!abból,hogy ott a kék grál a falra kivetítve, honnan a tökömből tudták, hogy Frankhonban van a grál? Mert kék, és kupa? Jópár karakter rettentően idegesítő, illetve a színészekkel sem vagyok megelégedve. (A színésznőkkel meg pláne.)

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nzooli93
+1...hatalmas 10/10..az egesz hangulat,sztori, rohadtul beszippantja az embert..en nem hittem el, hogy ez ilyen jo, mikor neztem..Kerlon írta:Továbbra is hangsúlyozom, hogy Darkot nézzetek, nagyon gut cucc.

Továbbra is hangsúlyozom, hogy Darkot nézzetek, nagyon gut cucc.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
http://www.sorozatjunkie.hu/2017/12/07/pilot-happy/
Erről elfelejtettem írni múltkor, már 2 rész kint van, de ennyire beteg és elborult sorozatot nem igazán láttam még soha. Próbáljátok be
Erről elfelejtettem írni múltkor, már 2 rész kint van, de ennyire beteg és elborult sorozatot nem igazán láttam még soha. Próbáljátok be

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Tehat nem Vikings minoseg...h3x0r írta:Igy 2 resz utan ugy vagyok vele, hogy nem rossz, meg szivesen nezem, de egyelore ugy igazan nem rantott be.gólvonal írta:Knightfall velemenyek?
Érdemes elkezdeni?
- h3x0r
Igy 2 resz utan ugy vagyok vele, hogy nem rossz, meg szivesen nezem, de egyelore ugy igazan nem rantott be.gólvonal írta:Knightfall velemenyek?
Érdemes elkezdeni?
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Knightfall velemenyek?
Érdemes elkezdeni?
Érdemes elkezdeni?