Azért az orvostudomány mai állása szerint nehogy akadály legyen már egy sérülés. Ronaldonak is volt anno, mégis idehoztuk a közelmúltból meg egy Adrian Peterson nevezetű lett NFL mvp egy ACL/MCL után. Ettől függetlenül Sahin nem volt sikertörténet, de közel sem egy szimpa sérülés ennek az oka.sérülten vettük, nincs miről beszélni.
ez nem az hogy elvágta az ujját és majd meggyógyul, ez ennél komolyabb.

Kommentáld a híreket
-
Re: Kommentáld a híreket
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sérülten vettük, nincs miről beszélni.CS0ki írta:Úgy vettük meg, hogy április közepén szenvedett egy sérülést, amit hat hetesre jósoltak. Ott volt már az amerikai túrán, ott sérült rá edzés közben és dőlt ki hónapokra.én úgy tudom, hogy egy térdszalagsérülés komoly dolog.
így vettük meg.
ez nem az hogy elvágta az ujját és majd meggyógyul, ez ennél komolyabb.
tehát nekem ne mondja senki, hogy jó üzletet csináltunk vele.

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem hiszem hogy nagy feneket kellene ennek keriteni.Nem nyilatkozat volt ez,csak egy vélemény.Neki is lehet vékeménye,haverok voltak,jópár gólpasszt kiosztott neki a kis német...a média meg felkapta szokás szerint..CR ezekkel a szavakkal nyilatkozta, h Mérges Özil távozása szerint?? Ha igen, az egyrészt abszolút nem korrekt, megint dobálja a csontokat a sajtónak, és segíti a feszkó generálását (ha ez a véleménye, ha nem), más részt kicsit magára nézve is ciki, mert az jön le, hogy Isco megrúgja a gólokat CR helyett, és ezzel együtt kevesebb gólpasszt is ad neki (ha így gondolja, ha nem).
Attól még Ronaldo megrugja azt a 40 golt a szezonba,ne legyen kétség

Iscot meg sajnálom,a legjobb formába lévő játékosunkról van szó,remélem nem erőlteti VdB,mer ha rásérül,be lesz baxva...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Úgy vettük meg, hogy április közepén szenvedett egy sérülést, amit hat hetesre jósoltak. Ott volt már az amerikai túrán, ott sérült rá edzés közben és dőlt ki hónapokra.én úgy tudom, hogy egy térdszalagsérülés komoly dolog.
így vettük meg.
- hehe
nem számít. megoldjuk.Remélem, hogy nem komoly, különben szűk egy hét alatt mindhárom tkp-nkat elveszítettük.

- Atticus
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Isco megsérült?
Remélem, hogy nem komoly, különben szűk egy hét alatt mindhárom tkp-nkat elveszítettük.
Remélem, hogy nem komoly, különben szűk egy hét alatt mindhárom tkp-nkat elveszítettük.

- hehe
én úgy tudom, hogy egy térdszalagsérülés komoly dolog.CS0ki írta:Bár már 50szer beírtad, és olyan 19szer kijavítottalak, de újra: Amikor megvettük, még nem votl komoly sérülése, az előszezonra már felépíült volna. Azután sérült meg komolyan, hogy már a mi játékosunk volt.ja tehát totálkáros autót venni jó döntés.
oké
így vettük meg.
hogy utána mi történt, innentől tárgytalan.

-
- Kedvenc játékosaid: CR, Sergio R., Pepe
- Kedvenc csapatod: RMCF
akkor vettünk egy hengerfejes autót. sahin kb kaká kettő. nem vált be, én egyébként sem vártam tőle olyan sokat, midnen évben volt olyan játékos mint sahin, őt megvettük és nem vált be. ennyi ez kéremBár már 50szer beírtad, és olyan 19szer kijavítottalak, de újra: Amikor megvettük, még nem votl komoly sérülése, az előszezonra már felépíült volna. Azután sérült meg komolyan, hogy már a mi játékosunk volt.
Bár már 50szer beírtad, és olyan 19szer kijavítottalak, de újra: Amikor megvettük, még nem votl komoly sérülése, az előszezonra már felépíült volna. Azután sérült meg komolyan, hogy már a mi játékosunk volt.ja tehát totálkáros autót venni jó döntés.
oké
- hehe
ja tehát totálkáros autót venni jó döntés.Sahin megvétele remek döntés volt, mert olcsón megszereztük a budesliga egyik legjobbját.
oké

Hát pont ezért. Ahogyan használtkocsit veszel (épp benne vagyok a témábanMi értelme akkor az egésznek? Ha veszel egy használt járgányt nem az érdekel, hogy az előző tulajdonosnak megfelelt-e, hanem hogy neked mennyire éri meg (ár, fogyasztás, teljesítmény, szerviz igény, értéktartás stb)

Ha veszel egy nagyon megbízható, fasza japán kocsit ugyanannyiért, akkor meg jó döntést hoztál, még ha 2 kilóméter múlva érthetetlen okból szétesik.
Sahin megvétele remek döntés volt, mert olcsón megszereztük a budesliga egyik legjobbját. Sok olyan változó van, amit nem lehet reálisan megmondani, hogy hogy alakúl, a döntést az alapján kell megítélni, hogy a rendelkezésre álló információk alapján jól lett-e meghozva. De a jövőbeli események nyilván nem állnak rendelkezésre.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Mi értelme akkor az egésznek? Ha veszel egy használt járgányt nem az érdekel, hogy az előző tulajdonosnak megfelelt-e, hanem hogy neked mennyire éri meg (ár, fogyasztás, teljesítmény, szerviz igény, értéktartás stb)CS0ki írta:Ezekből nem fog következni, hogy mit alkotnak majd a következő idényekben. Az, amit mondjuk év végén csinálnának utólag, az megint egy más lista, más adatok alapján, más tényezőket figyelembe véve.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
De nem vészes, elvileg játszhat majd a finnek ellen...ali75 írta:Isco megsérült!!! Grat.!
-
- Kedvenc játékosaid: Asensio, Zidane
Isco megsérült!!! Grat.!

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hopp, 1 gól az újságíróknak...felültél rendesen. hisztis és önző? olvass utána ennek az embernek, ha ő önző akkor a világban nagyobb bajok vannak mint azt hittem. még csak nem is nyilatkozott a sajtónak, és ha meg is tenné, szomorú egy barátja távozása miatt, érthető, hülyeségnek hangzik de az is hasonló ha suliban vagy melóban egy közeli személy egyszer csak azt mondja fiúk, máshol nyomom ezentúl, eleve nem értem ilyent miért kell felfújnipulci írta:Nem tudom miért kell CR7-nek mindenbe beleütnie az orrát inkább írja alá az új szerződését és örüljön neki!
Már megint kezdi a hisztit mert csak egy gólt rúgott és mindenki Iscoról meg Baleről beszél!!!
Azt hittem megváltozott de ugyanolyan hisztis páva és önző is mint volt korábban...
Inkább kezdjen el csapatárért játszani akkor jönni fognak a gólok is és akkor nem kell hisztiznie
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Nem tudom miért kell CR7-nek mindenbe beleütnie az orrát inkább írja alá az új szerződését és örüljön neki!
Már megint kezdi a hisztit mert csak egy gólt rúgott és mindenki Iscoról meg Baleről beszél!!!
Azt hittem megváltozott de ugyanolyan hisztis páva és önző is mint volt korábban...
Inkább kezdjen el csapatárért játszani akkor jönni fognak a gólok is és akkor nem kell hisztiznie

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Nacho a behívásáról:
"Otthon voltam a családomnál. A telefonomat elárasztották üzenetek és hívások. Azt hittem valami baj történt, de erre nem számítottam. Ez volt az utolsó dolog amire gondoltam volna és mindenkinél jobban megvoltam lepődve. Mindaddig alig akartam elhinni, amíg ma reggel nem láttam egy újságban a híreket, benne a fotómmal. Ez egy fentről érkező ajándék.
Iker azt mondta nekem, hogy használjam ki a lehetőséget és hogy ez egy nagyszerű módja a tapasztalatszerzésnek, amire minden játékos vágyik.
Baleről: Boldog vagyok miatta. Gareth egy top játékos. Ezt már megmutatta Angliában, és biztosan segít nekünk sok mérkőzés megnyerésében."
"Otthon voltam a családomnál. A telefonomat elárasztották üzenetek és hívások. Azt hittem valami baj történt, de erre nem számítottam. Ez volt az utolsó dolog amire gondoltam volna és mindenkinél jobban megvoltam lepődve. Mindaddig alig akartam elhinni, amíg ma reggel nem láttam egy újságban a híreket, benne a fotómmal. Ez egy fentről érkező ajándék.
Iker azt mondta nekem, hogy használjam ki a lehetőséget és hogy ez egy nagyszerű módja a tapasztalatszerzésnek, amire minden játékos vágyik.
Baleről: Boldog vagyok miatta. Gareth egy top játékos. Ezt már megmutatta Angliában, és biztosan segít nekünk sok mérkőzés megnyerésében."
But he is a good boy...
- hehe
bukott edző véleménye nem számít.Mourinho: “Özil egyedi, utánozhatatlan, még rosszul sem tudják lemásolni őt. Ő a világ legjobb 10-ese. A társai mellett az én dolgomat is megkönnyítette a kiemelkedő látásával és remek döntéseivel. Mindenki Figót és Zidanet látta benne, és láthatták is. Nem fogadtuk el az Arsenal ajánlatát Demba Báért, mert Özil leigazolásával komoly bajnoki aspiránssá léptek elő.”
amúgy dzsozé okos, mert tovább ajnározza özilt, aki még jobban elhiszi magáról, hogy ér vmit.

arsenal meg küzd majd a 4. helyért a szokásos módon.