Én szerintem a tisztelet ugyanúgy megvan a játékosokban 1-2 extrém esetet leszámítva mint régen,szurkoló táborok kozötti viszonyok mérgesedtek el hála az internetnek és,hogy azt boldog boldogtalan használhatja.Persze Nincsnek a mai labdarugásnak jelenleg olyan vezérei akik irány tudnak mutatni, mert se Cr a calmájával se messi a mezmutogatásával nem erre tanítja az ifjabbakat,más világ volt amikor R9 és Dinho ölelkeztek meccs előtt és után.De a helyzet jelenleg nem olyan vészes mint a Mourinho-Pep érában és nem kéne vissza terelni a dolgokat oda vagy még rosszabb irányba.Realista24 írta:
Magyarul, a mostani játékosok már nem tisztelik úgy egymást, mint a régiek. Egyébként van némi igazság ebben és abban is, amit mond, mert most a média, az internet, a trollok, stb úgy felkapnak minden témát, hogy embertelen. Ilyen szempontból megértem, hogy óvják magukat, az már más kérdés, hogy fordított esetben számon lennénk kérve, hogy miért nem állunk sorfalat.
Nekem ez gyenge magyarázat és bármennyire is minden satani dolgot kinezek a barca játékosaiból,biztos vagyok benne,ha fentről azt a “parancsot”kapnák,hogy álljanak sorfalat megcsinálnák,néhányan még pofa vágás nélkül. Az én véleményem,hogy politikai meg ilyen olyan okokból a barsza most ezzel elvágja azt a maradék kis cérnát ami tartott a két klub között egy minimalis tiszteletet.És ezért a vezetőség a felelős,az hogy valverde mar hogyan teríti masodlagos.Persze ez csak egy szaros sorfal,de szimbolikus is mint ahogy Valverde mondja...
Ha jól tudom,sokszor nem jelentek meg a meccs előtti ebédeken,vagy mik vannak olyankor a barca aktualis elnökei az elmúlt években.
Ez azért gyönyörű nert mint ahogy mondtad,fordított esetben felszólalna Xavi-tól hegyi ivánig mindenki a tiszteletről papolni.
És még akkor majd amikor jön Neymar az a mocsok áradat amit megfognak indítani a játékos és a klub irányába különösen szép lesz.