53. perc 1-2
56. perc 2-2
58. perc 3-2.
Arsenal - Pool

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 22., péntek 22:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 21., csütörtök 15:46
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. december 21., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 21., csütörtök 10:20
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 21., csütörtök 10:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 21., csütörtök 9:18
És a Chelseanek Morata miatt, a Lyonnak mert Mariano van ott, a PsG-nek Cavani és Mbappe miatt, a Juvénak Higu miatt..és még sorolhatnánk újévig.Kerlon írta: jó hát Bbeno meg egyszerre szurkoló a Citynek meg a Munak is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 21., csütörtök 9:04
jó hát Bbeno meg egyszerre szurkoló a Citynek meg a Munak is.sebydani írta:Mivel korábban írt már úgy a Juventusról, és a rólunk, a Real Madridról is és most a MU-ról, gondoltam megkérdezem.Solari írta:
Nezd el nekem ha fogyatekos vagyok es a kerdes koltoi de csak egyrol es az a mu.
manchesternek mar egy el is siker.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 21., csütörtök 8:40
Mivel korábban írt már úgy a Juventusról, és a rólunk, a Real Madridról is és most a MU-ról, gondoltam megkérdezem.Solari írta:
Nezd el nekem ha fogyatekos vagyok es a kerdes koltoi de csak egyrol es az a mu.
manchesternek mar egy el is siker.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 21., csütörtök 8:08
Nezd el nekem ha fogyatekos vagyok es a kerdes koltoi de csak egyrol es az a mu.sebydani írta:No offense, de te most akkor hány csapatról írsz úgy hogy "mi?"DavidKing írta:Na szépen kiestünk a ligakupából, bár a tavalyi siker után pont leszarom ezt a kupát, az elődöntő kemény lett volna: cselzi, arsenal, csity......úgy h teljesen mindegy, az arsenal mumusunk ilyen szarságokon,a cselzi kb. ugyanolyan erős mint mi, a csiti meg erősebb is....![]()
![]()
meg mákosabb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 21., csütörtök 7:23
ránézésre 3sebydani írta:No offense, de te most akkor hány csapatról írsz úgy hogy "mi?"DavidKing írta:Na szépen kiestünk a ligakupából, bár a tavalyi siker után pont leszarom ezt a kupát, az elődöntő kemény lett volna: cselzi, arsenal, csity......úgy h teljesen mindegy, az arsenal mumusunk ilyen szarságokon,a cselzi kb. ugyanolyan erős mint mi, a csiti meg erősebb is....![]()
![]()
meg mákosabb.
Szerintem a rúgója sem jobb, szimplán ők néha el is lövik, nálunk meg alig lőnek és inkább tovább játsszák. Nem gondoltam, hogy a belga ilyen jó lesz, de ezt Guardiolának köszönheti. Remekül megtalálta a helyét és a szerepét.Berti írta:Rohadt jó De Bruyne és már évek óta toppon van. Kicsiben nem olyan jó, mint Isco, de a rúgója sokkal jobb. Ha nem lenne Isco meg Asensio akkor hoznám, így semmi értelme.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 21., csütörtök 0:05
No offense, de te most akkor hány csapatról írsz úgy hogy "mi?"DavidKing írta:Na szépen kiestünk a ligakupából, bár a tavalyi siker után pont leszarom ezt a kupát, az elődöntő kemény lett volna: cselzi, arsenal, csity......úgy h teljesen mindegy, az arsenal mumusunk ilyen szarságokon,a cselzi kb. ugyanolyan erős mint mi, a csiti meg erősebb is....![]()
![]()
meg mákosabb.
HozzászólásSzerző: DavidKing » 2017. december 20., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. december 17., vasárnap 16:15
Akkor max 3.Realista24 írta:Casemiro Zidane masodik legfontosabb embere Cr utan.KAG írta:Igazából nem tudnám kinek a helyére betenni.
Casemiro --> Kante cserét adnék nagyon, ha Zizou ennyire akar VKP-t játszatni.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 17., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 17., vasárnap 15:28
Az ágyadba viheted, Madridba nem kell.BBeno írta:hoznám egyből.Kevin de Bruyne has now been officially voted MOTM vs Liverpool, Chelsea, Arsenal, Man Utd and Tottenham.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 17., vasárnap 15:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 17., vasárnap 15:05
Casemiro Zidane masodik legfontosabb embere Cr utan.KAG írta:Igazából nem tudnám kinek a helyére betenni.
Casemiro --> Kante cserét adnék nagyon, ha Zizou ennyire akar VKP-t játszatni.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 17., vasárnap 15:03
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. december 17., vasárnap 15:00
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem