Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. december 26., kedd 20:42

lordgabi írta:köszi az ajánlást gunner (messideco)! A másodikat már lenyomtad?
Szívesen :)

Még nem toltam le, csak a felét.
"And my heart will leave you never."

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2017. december 25., hétfő 10:56

Realista24 írta:
portillo írta: Viszont tegnap befejeztem a Peaky Blinders 4. évadot, ez a sorozat szépen lassan felkúszott nálam a dobogóra, majdnem a Narcos mellé. Zseniális hangulat, nagyszerű színészek, és a sztori is nagyon rendben van.
Akinek tetszett a Gengszterkorzó, azoknak kiemelten ajánlott, a többieknek csak szimplán. :)
Én ma reggel fejeztem be, nálam top3-as sorozat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arthur halálát elhittem...minden sorozatban eljön az idő a vezéráldozatra, és most szépen megetettek vele, persze bíztam benne, hogy nem így fog meghalni. Hardy mindig is emelt a sorozaton nálam, de Brody is külön dicséretet érdemel, nagyon komolyan hozta Luca szerepét. Al Capone felvezetése meg zseniális volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arthurnál én kételkedtem, aztán pont mire elhittem, akkor jött vissza, profin meg volt csinálva.
Hardy-t sajnálni fogom, bár az sem biztos, hogy halott. Elején nekem kicsit túljátszottnak tűnt Luca, de aztán megszoktam, tényleg sokat adott Brody is az évadhoz.

A zeneválasztások meg zseniálisak. Jöhetne az új évad akár holnap is. :ike:
Szégyen a kukás, de hasznos.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 25., hétfő 8:14

portillo írta: Viszont tegnap befejeztem a Peaky Blinders 4. évadot, ez a sorozat szépen lassan felkúszott nálam a dobogóra, majdnem a Narcos mellé. Zseniális hangulat, nagyszerű színészek, és a sztori is nagyon rendben van.
Akinek tetszett a Gengszterkorzó, azoknak kiemelten ajánlott, a többieknek csak szimplán. :)
Én ma reggel fejeztem be, nálam top3-as sorozat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arthur halálát elhittem...minden sorozatban eljön az idő a vezéráldozatra, és most szépen megetettek vele, persze bíztam benne, hogy nem így fog meghalni. Hardy mindig is emelt a sorozaton nálam, de Brody is külön dicséretet érdemel, nagyon komolyan hozta Luca szerepét. Al Capone felvezetése meg zseniális volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. december 24., vasárnap 15:33

Tényleg nagyon minőségi darab ez a Babylon Berlin, 3 nap alatt lepörgettem az első évadot, és most nézem, már megy a második is, havi szinten új évad, érdekes...
Igazi német minőség minden téren, nem túl pörgős, de aki szereti a jót, az nem kerülheti el.
Második évad után pontozom majd, nálam nem ér fel azért a legjobbakhoz, de gondol rá napi szinten az ember, ha beszippantja az egész légköre, köszi az ajánlást gunner (messideco)! A másodikat már lenyomtad?
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 22., péntek 17:10

Nekem sem ütött túl nagyot a Robot vége. Az egyskites rész miatt viszont tényleg elmondható, hogy egy fasza évad volt.

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2017. december 22., péntek 13:40

ziro4vr írta:
h3x0r írta:Mr Robotrol senki nem ir? :-( Pedig a mostani evad, foleg annak is a kozepe siman jobb volt az elozonel.
Közepén három rész kiemelkedő volt, aztán az utolsó 1-2 akkorát nem ütött, de összességében jó évad volt, pozitívan csalódtam.
Én a másodk évadnál 4-5 rész után kaszáltam, nem hiszem, hogy visszatérek.

Viszont tegnap befejeztem a Peaky Blinders 4. évadot, ez a sorozat szépen lassan felkúszott nálam a dobogóra, majdnem a Narcos mellé. Zseniális hangulat, nagyszerű színészek, és a sztori is nagyon rendben van.
Szégyen a kukás, de hasznos.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 20., szerda 21:20

h3x0r írta:Mr Robotrol senki nem ir? :-( Pedig a mostani evad, foleg annak is a kozepe siman jobb volt az elozonel.
Közepén három rész kiemelkedő volt, aztán az utolsó 1-2 akkorát nem ütött, de összességében jó évad volt, pozitívan csalódtam.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 20., szerda 15:26

Mr Robotrol senki nem ir? :-( Pedig a mostani evad, foleg annak is a kozepe siman jobb volt az elozonel.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. december 20., szerda 14:38

Akkor en is elkezdem a Darkot, ha ennyire pozitivan velekedtek rola.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. december 20., szerda 13:49

Végigsiklott Az ördögűző, nagyon vegyes érzelmeim vannak a két évaddal kapcsolatban. Érdekes volt néhány easter egg az eredeti műből merítve, volt is benne izgalom, de a második évad fele után teljesen elfogyott a varázs. Szinkronosan néztem, de éreztem, hogy felesleges várni a heteket, hamar ledaráltam felirattal, éreztem, hogy nem fog nagyot szólni a zárás. Hetet érdemel a komplett sorozat eddig, adok majd egy esélyt a következő évadnak, de szerintem megvárom az egészet, amíg lecsorog szinkronosan, és utána lenyomom egyben.

Preacher második évadhoz nem lesz szinkron? Magyar AMC is így adta le, felirattal? :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 19., kedd 21:36

És leporgettem az első évadot... És igazából kaptunk egy felevadot. :( ez nagyon nem tetszett így a végére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. december 19., kedd 10:06

Kerlon ajánlására még a múlt héten megnéztem a Darkot. Tényleg nagyon minőségi sorozat! 10/10.
Egyedül két dolog zavart mégpedig, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikkelt hogy nem szúrták ki 2019-ben a '86os osztályképről. Illetve, hogy Hannahnak hogy a jó életbe nem tűnt fel, hogy a gyerek Michael és az Ulrich legfiatalabb fia egy az egyben ugyan az.

Nem sok új sorozatba kezdtem idén, de nálam az Atypical mellett mindenképp, az év újonca címért versenyez!

A Kinghtfall két rész után csalódás nekem. Zavar a képi világa (tudom, hogy az is), de nagyon műnek hat. És történet sem állja meg nálam a helyét. Például Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!abból,hogy ott a kék grál a falra kivetítve, honnan a tökömből tudták, hogy Frankhonban van a grál? Mert kék, és kupa? Jópár karakter rettentően idegesítő, illetve a színészekkel sem vagyok megelégedve. (A színésznőkkel meg pláne.) :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. december 18., hétfő 22:09

Kerlon írta:Továbbra is hangsúlyozom, hogy Darkot nézzetek, nagyon gut cucc.
+1...hatalmas 10/10..az egesz hangulat,sztori, rohadtul beszippantja az embert..en nem hittem el, hogy ez ilyen jo, mikor neztem.. :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 18., hétfő 22:03

Továbbra is hangsúlyozom, hogy Darkot nézzetek, nagyon gut cucc.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 17., vasárnap 13:06

http://www.sorozatjunkie.hu/2017/12/07/pilot-happy/
Erről elfelejtettem írni múltkor, már 2 rész kint van, de ennyire beteg és elborult sorozatot nem igazán láttam még soha. Próbáljátok be :shifty:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. december 16., szombat 21:40

h3x0r írta:
gólvonal írta:Knightfall velemenyek?
Érdemes elkezdeni?
Igy 2 resz utan ugy vagyok vele, hogy nem rossz, meg szivesen nezem, de egyelore ugy igazan nem rantott be.
Tehat nem Vikings minoseg...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 16., szombat 16:28

gólvonal írta:Knightfall velemenyek?
Érdemes elkezdeni?
Igy 2 resz utan ugy vagyok vele, hogy nem rossz, meg szivesen nezem, de egyelore ugy igazan nem rantott be.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2017. december 16., szombat 12:48

Knightfall velemenyek?
Érdemes elkezdeni?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. december 16., szombat 10:59

sebydani írta:A South Park idei évadának befejezése meg akkora volt, hogy lefordultam az ágyról. Ez már a zsenialitás egy új szintje
En az azt megelozo resznel sirtam a Netflixes poenokon :lol:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 16., szombat 10:55

Rohadt jó, szerintem már ma lesz időm befejezni. Zseni a cucc :agree:

A South Park idei évadának befejezése meg akkora volt, hogy lefordultam az ágyról. Ez már a zsenialitás egy új szintje
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: