ez esetben ha jól tudom az ott lévő yes / no azt jelenti, hogy az adott játékos 15-21 éves kora között angliában játszott-eAshley Cole, Lampard és Cahill mióta Chelsea nevelések? Vagy a home-grown az csak az angol játékosokat jelenti?

Premier League
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
Ashley Cole, Lampard és Cahill mióta Chelsea nevelések? Vagy a home-grown az csak az angol játékosokat jelenti?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Remek nyárösszegző írás Spurs-szemszögből.
Végleges PL-keretek.
Cardiffnál van pár saját nevelésű játékos.
Tud futni, támadásokat segíteni, aztán néha elfelejt visszamenni védekezni, de összességében nagyon hasznos a játéka.
Végleges PL-keretek.
Cardiffnál van pár saját nevelésű játékos.

Igaz, a Barçába nem férne be.Marci77 írta:most nem azért de Walker nem férne be mindenhova. azon is meglepődök hogy a Sp*rsben elvan. Futni tud,ennyi. mást nem.

- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
tavaly a City a hazai meccsen ellenük közelebb hozta a reklámtáblákat, hogy ne tudjanak lendületet venni a nagy bedobáshoz...Fenomen írta:Stoke edzésen a bedobásokat gyakorolják.

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Stoke edzésen a bedobásokat gyakorolják.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
most nem azért de Walker nem férne be mindenhova. azon is meglepődök hogy a Sp*rsben elvan. Futni tud,ennyi. mást nem.GT37 írta:Jóvanmá', ne egy meccsből vonjál le messzemenő következtetéseket, oké?BBarni írta:![]()
![]()
Ha MU edzéden ez megy mi lehet a Stoke edzéseken?

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Nem tom, de állítólag letalpalták.az igen
kocsival voltak?

Milyen favágás megy ott edzéseken is? :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Podolski helyett Giroud és akkor 100%!pheco írta:----------Ramsey---------Wilshere----------
Walcott-------------Özil-------------Cazorla
--------------------Podolski------------------
Egy ilyen felállásra mennyi esély van az Arsenalnál? Giroud-t nem tartom túlságosan jó csatárnak, szerintem Podolski jobban szerepelne ott majd a felépülése után.

Giroud szerintem kezd belejönni,(de GT37 jobban tudja!

- ___Samy___
az igen
kocsival voltak?
kocsival voltak?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Edzésen ütközött a csapattársával.
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
Wenger inkább Walcottot próbálgatta a középcsatár pozíciójában tavaly, ha jól emlékszem, de annyira nem vált be, szóval szerintem marad Giroud az első számú csatár.pheco írta:----------Ramsey---------Wilshere----------
Egy ilyen felállásra mennyi esély van az Arsenalnál? Giroud-t nem tartom túlságosan jó csatárnak, szerintem Podolski jobban szerepelne ott majd a felépülése után.
A többi részével egyetértek, abban szinte biztos vagyok, hogy Cazorla Özil érkezésével kiszorul a szélre.
Cikk Fellainiről: http://www.whoscored.com/Blog/3xjpdxumf ... s-Midfield
Amúgy szerintem van rá esélye, mert Wenger már játszatta ott Poldit és ő a Kölnben is ott tolta vagy a csatár mögött.Remy írta:Attól, hogy te nem tartod jónak Giroud-t, még jól teljesít az idei szezonban. Tavaly Ramsey is egy rakás szar volt, most meg az egyik húzó ember. Giroud simán gólkirály lehet a mögötte lévő Özil - Cazorla kettőssel.pheco írta:----------Ramsey---------Wilshere----------
Giroud tiszta Gomez. Őt se tartották sokra, mégis segítette a csapatát, tehát...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Attól, hogy te nem tartod jónak Giroud-t, még jól teljesít az idei szezonban. Tavaly Ramsey is egy rakás szar volt, most meg az egyik húzó ember. Giroud simán gólkirály lehet a mögötte lévő Özil - Cazorla kettőssel.pheco írta:----------Ramsey---------Wilshere----------
Giroud tiszta Gomez. Őt se tartották sokra, mégis segítette a csapatát, tehát...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
----------Ramsey---------Wilshere----------
- GT37
Bocsánat, a PL egyik középpályásának akartam titulálni, csak lemaradt az "egyik" szócska.hehe írta:azért fellaini nagyon messze van a PL legjobb kp-sa címtől.
egyrészt mert özil az.![]()
másrészt mert lassú és darabos a fickó, egy fiatal carrick szint kábé.
nem oszt nem szoroz.

Özil

Én nem értem, hogy ennek a Fellaini gyereknek, hogy lehet ilyen haja? Hogy tud ezzel aludni? Nem is kell párna. Remélem valamelyik csapattársa "megvicceli" azzal, hogy belenyír a hajába egy nullás géppel.

Végre egyszer nem (csak) minket húznak le.Wertz írta:Az Arsenal kifizetett ennyit, tehát nincs miről beszélni. Bár az igaz hogy ez az átigazolás egy vicc. Nevetséges, hogy így le lett húzva az Arsenallegendary írta:De akkor Özil ér 50-et???

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azért fellaini nagyon messze van a PL legjobb kp-sa címtől.
egyrészt mert özil az.
nem oszt nem szoroz.
egyrészt mert özil az.

nem oszt nem szoroz.

- GT37
A tavaszi derbin parádézni fog, ezt borítékolhatom.

megvettük a PL legidegesítőbb hajszerkezetét kábé kétszerannyiért, mint amennyit ér.
Akinek bármi köze is volt az átigazolásokhoz ezen a nyáron a Manchester Unitednél, az mondjon le.

Mondjuk nagyon nem értek egyet a fellainis résszel, megvették a PL legjobb középpályását, de még ezzel is baj van...