Én csak azt feltételeztem hogy netalán regisztrált is
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. december 18., hétfő 17:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 18., hétfő 17:18
Olvasni lehet írás nélkül és regisztráció nélkül is.miVida írta:Kíváncsi vagyok mi a neve a fórumon :P Lehet egyszer már kivágtad innenSzerintem a fórumot is olvassa, szóval most vágtad el a cikket![]()
Amúgy Rijkaard az még rendes is volt, legalábbis nekem sok rossz emlékem nincs róla. Azóta se volt olyan tisztelettel irántunk senki se...
HozzászólásSzerző: miVida » 2017. december 18., hétfő 17:14
Kíváncsi vagyok mi a neve a fórumon :P Lehet egyszer már kivágtad innenSzerintem a fórumot is olvassa, szóval most vágtad el a cikket
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 18., hétfő 17:08
Úgy lenne stílszerű, mégiscsak most van erre lehetőség először.pheco írta:Abbol mi igaz, hogy a Clasico elott be lesz mutatva az idei 5 trofea?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 18., hétfő 16:46
Sokra nem megyünk azzal hogy náluk is van sérült, ha nem használjuk ki a helyzeteket.Babinho írta:Dembele mellett Deolefouerfeoi (elnézést, sose tanulom meg) és Alcacer sem lesz bevethető. Előre csak Suarez-Messi van.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. december 18., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 18., hétfő 16:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 18., hétfő 16:03
Hogy mi? Ma megtudtam, hogy ez pont ellenkezőleg van. A Madrid szenved kisebbségi komplexusban, mert "elvárják" ami jár(na). Arról már ne is beszéljünk, hogy irigyek, pöchendiek és beképzeltek. Nyílván minket szurkolókat is bele értve. Mintha mi csak CR-t ismernénk el és Messit semmibe néznénk, meg mi lovagolunk folyamatosan azon, hogy húúú, mennyire mákos ez a Real a sorsolással, meg sok szerencsés góllal. Az nem számít, hogy folyamatosan azokat vertünk akik őket ejtette ki egyel előtte. Hogy mi tudunk szar játékkal is nyerni, ők nem. Szóval igen, a hiba természetesen a mi gépezetünkben van.RealMadridFanatic írta:Ettől függetlenül hihetetlen kisebbségi komplexus munkál katalánékban
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 18., hétfő 15:47
Granada nem adta meg a sorfalat, mert Cé azon a meccsen mutatta be az Aranylabdáját, és a két csapat együttesen beleegyezett, hogy azt részesítik előnyben. Egyéb kérdés?lesliejr írta:Galacticos!
A kollégád kezdett bele, hogy bezzeg nektek volt pár kapufa mostanában. Erre reagáltam.
A sorfallal kapcsolatban...tavaly ki is jött a klub vb után? Granada v Sevilla? Nem emlékszem, hogy lett volna sorfal. Arra sem, hogy ezért bárki is kiakadt volna.
Értem, hogy most a magát a történelem legjobbjának nevező játékos kérte ezt, de az a Barcelonát miért érdekelné?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. december 18., hétfő 15:47
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 18., hétfő 15:46
Volt sorfal. Asszem volt itt egy cikkben. Ha mégsem akkor sorry.lesliejr írta:Galacticos!
A kollégád kezdett bele, hogy bezzeg nektek volt pár kapufa mostanában. Erre reagáltam.
A sorfallal kapcsolatban...tavaly ki is jött a klub vb után? Granada v Sevilla? Nem emlékszem, hogy lett volna sorfal. Arra sem, hogy ezért bárki is kiakadt volna.
Értem, hogy most a magát a történelem legjobbjának nevező játékos kérte ezt, de az a Barcelonát miért érdekelné?
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. december 18., hétfő 15:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 18., hétfő 12:48
Szerintem a fórumot is olvassa, szóval most vágtad el a cikketdzsi91 írta:KöszöntemRealista24 írta:
Parancsolj![]()
Kár, hogy a kutya nem fog foglalkozni veleA sport tv-sek gyakran szedik innen az infókát, hátha farkas majd elmotyogja a himnusz alatt vagy amikor nem figyel senki,hogy amúgy a barca egy bunkó csapat
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. december 18., hétfő 12:37
Nem kell, mert bajnokok leszünk.dzsi91 írta:A másik meg,hogy nekünk nem kell majd tavasszal sorfalat állni
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 18., hétfő 12:37
Ha ez megtörténik, a következő klasszikuson én állok vele sorfalat.dzsi91 írta: KöszöntemA sport tv-sek gyakran szedik innen az infókát, hátha farkas majd elmotyogja a himnusz alatt vagy amikor nem figyel senki,hogy amúgy a barca egy bunkó csapat
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 18., hétfő 12:19
KöszöntemRealista24 írta:
Parancsolj![]()
Kár, hogy a kutya nem fog foglalkozni vele
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 18., hétfő 12:16
Mihez tartozik hozzá? El lett játszva már ezerszer amikor valaki kupadöntőzött. A campnouba koncert volt, a Bernabeuba gyepszőnyeg csere kár is erőltetni az ilyet soha nem fog belemenni senki.rashidm írta:Mondjuk az is hozzátartozik, hogy amikor a Bernabeuban lehetett volna a kupadöntő, mi "felújításra, karbantartásra" hivatkozva visszautasítottuk...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 18., hétfő 12:11
Parancsoljdzsi91 írta:MegköszönnémRealista24 írta: Írjak egy cikket?Hát még a szeretet ünnepén sem hajlandóak tiszteletet tanúsítani, mi féle alja csapat ez.Remélem Cr készíti már a virgácsot nekik
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 18., hétfő 12:06
Ahogy ők is, ha nem érdekeltek.rashidm írta:Mondjuk az is hozzátartozik, hogy amikor a Bernabeuban lehetett volna a kupadöntő, mi "felújításra, karbantartásra" hivatkozva visszautasítottuk...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 18., hétfő 12:05
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem