Remélem, hogy nem komoly, különben szűk egy hét alatt mindhárom tkp-nkat elveszítettük.

HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. szeptember 4., szerda 15:13
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 4., szerda 14:31
én úgy tudom, hogy egy térdszalagsérülés komoly dolog.CS0ki írta:Bár már 50szer beírtad, és olyan 19szer kijavítottalak, de újra: Amikor megvettük, még nem votl komoly sérülése, az előszezonra már felépíült volna. Azután sérült meg komolyan, hogy már a mi játékosunk volt.ja tehát totálkáros autót venni jó döntés.
oké
HozzászólásSzerző: dudumadrid » 2013. szeptember 4., szerda 14:25
akkor vettünk egy hengerfejes autót. sahin kb kaká kettő. nem vált be, én egyébként sem vártam tőle olyan sokat, midnen évben volt olyan játékos mint sahin, őt megvettük és nem vált be. ennyi ez kéremBár már 50szer beírtad, és olyan 19szer kijavítottalak, de újra: Amikor megvettük, még nem votl komoly sérülése, az előszezonra már felépíült volna. Azután sérült meg komolyan, hogy már a mi játékosunk volt.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 4., szerda 14:14
Bár már 50szer beírtad, és olyan 19szer kijavítottalak, de újra: Amikor megvettük, még nem votl komoly sérülése, az előszezonra már felépíült volna. Azután sérült meg komolyan, hogy már a mi játékosunk volt.ja tehát totálkáros autót venni jó döntés.
oké
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 4., szerda 14:09
ja tehát totálkáros autót venni jó döntés.Sahin megvétele remek döntés volt, mert olcsón megszereztük a budesliga egyik legjobbját.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 4., szerda 14:07
Hát pont ezért. Ahogyan használtkocsit veszel (épp benne vagyok a témábanMi értelme akkor az egésznek? Ha veszel egy használt járgányt nem az érdekel, hogy az előző tulajdonosnak megfelelt-e, hanem hogy neked mennyire éri meg (ár, fogyasztás, teljesítmény, szerviz igény, értéktartás stb)
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. szeptember 4., szerda 13:54
Mi értelme akkor az egésznek? Ha veszel egy használt járgányt nem az érdekel, hogy az előző tulajdonosnak megfelelt-e, hanem hogy neked mennyire éri meg (ár, fogyasztás, teljesítmény, szerviz igény, értéktartás stb)CS0ki írta:Ezekből nem fog következni, hogy mit alkotnak majd a következő idényekben. Az, amit mondjuk év végén csinálnának utólag, az megint egy más lista, más adatok alapján, más tényezőket figyelembe véve.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 4., szerda 13:27
De nem vészes, elvileg játszhat majd a finnek ellen...ali75 írta:Isco megsérült!!! Grat.!
HozzászólásSzerző: ali75 » 2013. szeptember 4., szerda 13:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 4., szerda 13:16
hopp, 1 gól az újságíróknak...felültél rendesen. hisztis és önző? olvass utána ennek az embernek, ha ő önző akkor a világban nagyobb bajok vannak mint azt hittem. még csak nem is nyilatkozott a sajtónak, és ha meg is tenné, szomorú egy barátja távozása miatt, érthető, hülyeségnek hangzik de az is hasonló ha suliban vagy melóban egy közeli személy egyszer csak azt mondja fiúk, máshol nyomom ezentúl, eleve nem értem ilyent miért kell felfújnipulci írta:Nem tudom miért kell CR7-nek mindenbe beleütnie az orrát inkább írja alá az új szerződését és örüljön neki!
Már megint kezdi a hisztit mert csak egy gólt rúgott és mindenki Iscoról meg Baleről beszél!!!
Azt hittem megváltozott de ugyanolyan hisztis páva és önző is mint volt korábban...
Inkább kezdjen el csapatárért játszani akkor jönni fognak a gólok is és akkor nem kell hisztiznie
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. szeptember 4., szerda 13:07
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 4., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 4., szerda 12:06
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 4., szerda 11:18
bukott edző véleménye nem számít.Mourinho: “Özil egyedi, utánozhatatlan, még rosszul sem tudják lemásolni őt. Ő a világ legjobb 10-ese. A társai mellett az én dolgomat is megkönnyítette a kiemelkedő látásával és remek döntéseivel. Mindenki Figót és Zidanet látta benne, és láthatták is. Nem fogadtuk el az Arsenal ajánlatát Demba Báért, mert Özil leigazolásával komoly bajnoki aspiránssá léptek elő.”
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 4., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 4., szerda 11:09
Azért nemártott volna megvárni, hogy Bale pályára lépjen...
Meg nem ártott volna megvárni, amíg vége lesz a szezonnak
Szerintem erősen félre vannak értelmezve ezek a listák. Miért kéne megvárni hogy lemenjen egy év? Az átigazolásokat most is meg lehet ítélni, hogy a jelenlegi információk alapján milyenek. Ezekből nem fog következni, hogy mit alkotnak majd a következő idényekben. Az, amit mondjuk év végén csinálnának utólag, az megint egy más lista, más adatok alapján, más tényezőket figyelembe véve.Ugyanezt a listát vezette Sahin, amikor ideigazolt...Ezek színvonaltalan, gyerekes találgatások, a 90%-án jót fogunk röhögni két év múlva.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. szeptember 4., szerda 10:52
Ez az első szimpatikus nyilatkozata a Madriddal kapcsolatban mióta elment. Amennyire kedveletem még a korábbi Chelseas időszakától kezdve annyira utáltam meg ezen a nyáron. Mint a Madriddal kapcsolatos nyilatkozatai mint az hogy (ha igazak a hírek) megpróbált jó pár igazolásunknál konkurenciát teremteni vagy a Ronaldoval szembeni nyilatkozata... egyáltalán nem méltóak egy ilyen szintű edzőhöz. Sajnos már a Chelsea-Bayern Szuperkupa meccsen is azt vettem észre hogy Guardiola csapata győzelmének szurkoltam.Mourinho: “Bale fantasztikus. Képes eldönteni a meccseket még akkor is, ha a csapatnak nem megy. Ez az a képesség, amiért ilyen magas az ára. Bale mérkőzéseket nyer, hihetetlenül lő és mikor már azt hiszed, hogy döntetlen lesz a meccs vége, ő gólt szerez. Úgy vélem, hogy be fogja bizonyítani, hogy megéri az árát.”
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 4., szerda 10:43
Fenéket nyilatkozott, állítólag ezt mondta Pepének meg Coentraonak a portugál edzőtáborban, ahol úgy látszik a falnak is füle van.Donát írta:CR ezekkel a szavakkal nyilatkozta, h Mérges Özil távozása szerint?? Ha igen, az egyrészt abszolút nem korrekt, megint dobálja a csontokat a sajtónak, és segíti a feszkó generálását (ha ez a véleménye, ha nem), más részt kicsit magára nézve is ciki, mert az jön le, hogy Isco megrúgja a gólokat CR helyett, és ezzel együtt kevesebb gólpasszt is ad neki (ha így gondolja, ha nem).
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. szeptember 4., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 4., szerda 9:47
Még jó, hogy top 10es mert nincs is nagyon klasszikus irányító rajta kívül..ja de KakáRealista24 írta: jelenben érthette
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem