https://pbs.twimg.com/media/DRUEWeiUEAA4siN.jpg:large

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 18., hétfő 13:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 23:52
Csak Robben nálunk többet volt sérült, mint nem. Meg "áldozat" volt Robinhoval együtt, hogy jöhessen CR meg Kaká, meg a nagy újítások. Nem jó példa pont ő.illgner írta:Robbent is elzavartuk anno. Ez nem jelent semmit.
Azért írtam Eriksen-t, mert ő is új fiú volt Bale árából, ennyi erővel akkor őt is elküldhették volna. Lehet csűrni csavarni, ha valakin látod, hogy jó, akkor nem küldöd el. Miért nem kellett senki másnak, csak Kínába? Miért csak egy évet húzott le a Spursben? Inkább egy Dembelét tartott meg helyette Pochettino az sokat elmond. A végén még tényleg kihozzátok világklasszis játékosnak.wxyz írta:Talán, mert Dembele és Mason voltak a posztján, nem a tkp Eriksen és őket jobbnak gondolta Pochettino?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. december 17., vasárnap 23:21
Talán, mert Dembele és Mason voltak a posztján, nem a tkp Eriksen és őket jobbnak gondolta Pochettino?M1Ö írta:Ha annyira bevállt volna, akkor nem küldi el, hanem számol vele. Miért nem Eriksen-t küldték el pl?wxyz írta:Nem főtt meg.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 23:21
Robbent is elzavartuk anno. Ez nem jelent semmit.M1Ö írta:Ha annyira bevállt volna, akkor nem küldi el, hanem számol vele. Miért nem Eriksen-t küldték el pl?wxyz írta:Nem főtt meg.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 23:08
Én is emlékszek rá, hogy folyamatosan, minden platformon szidva volt és többek közt miatta is rosszul lett elköltve Bale ára. Aztán nem kellett senkinek, ezért elment Kínába pénzt keresni. A Barcában egyelőre tényleg jó, viszont közel sincs annyira jó játékos, mint amennyire meg lett nyomva a meglepettség miatt.LaMartin írta:Konkréran a szurkolóik az egyik legrosszabb atigazolasnak tartjak a mai napig
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2017. december 17., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 22:59
Ha annyira bevállt volna, akkor nem küldi el, hanem számol vele. Miért nem Eriksen-t küldték el pl?wxyz írta:Nem főtt meg.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. december 17., vasárnap 22:48
Nem főtt meg. Egy évet játszott ott amikor Bale árából hoztak majdnem egy kezdőnyi játékost és Villas-Boas nem tudott belőlük egy működő csapatot összerakni. Majd Pochettino elküldte, hogy egy Mason nevű játékosnak legyen helye a keretben.sebydani írta: Ráadásul egy Spursben megfőtt,
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:38
Direkt írtam, hogy világklasszis közeli játékos. Ez azt jelenti nálam, hogy képes a posztján kimagasló teljesítményre, mégha nem is tartozik a szűk világelithet. Látjuk, hogy passzol a Barcához, sajnos ezt kár lenne letagadni.sebydani írta:Jajj azért na.. Tény nyáron itt az év vicce volt, hogy ő meg a barca, első sorban ülve röhögtem én is rajta. De az hogy brazil válogatott már réges rég nem jelenti azt,hogy ő világklasszis vagy aközeli lenne.. Ennyi erővel Fred egy évtizedig volt világklasszis csatár, az meg azért nem igazillgner írta:Nem véletlenül brazil válogatott, nyilván világklasszis, vagy aközeli játékos a posztján.![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 17., vasárnap 22:35
Jajj azért na.. Tény nyáron itt az év vicce volt, hogy ő meg a barca, első sorban ülve röhögtem én is rajta. De az hogy brazil válogatott már réges rég nem jelenti azt,hogy ő világklasszis vagy aközeli lenne.. Ennyi erővel Fred egy évtizedig volt világklasszis csatár, az meg azért nem igazillgner írta:Nem véletlenül brazil válogatott, nyilván világklasszis, vagy aközeli játékos a posztján.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:33
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. december 17., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 17., vasárnap 22:24
Még most is nehezen bírom feldolgozni, hogy ez az ember még focizik ráadásul megint duplázik. Év igazolásatorjack írta:Na, akkor a Kínából rehabilitált Paulinhónak annyi gólja van, mint a Cé, Benz duónak a bajnokságban...szép
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. december 17., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 17., vasárnap 22:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 17., vasárnap 22:04
Meg rank, hogy 8 pont minuszban vagyunk...LaMartin írta:De ez inkább a többire nézve szégyen:Dziro4vr írta:Vannak hibáim, nem gondoltam volna, hogy a kínai import paulinho lesz az őszi szezon legjobb barcás kps-a.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. december 17., vasárnap 22:03
Nem nézem a meccset. Látom gólt lőtt. Csinál valamit ezen kívül mezőnyben, vagy csak jól játszik össze Messivel?ziro4vr írta:Vannak hibáim, nem gondoltam volna, hogy a kínai import paulinho lesz az őszi szezon legjobb barcás kps-a.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem