Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: portillo » 2017. december 18., hétfő 12:53

rashidm írta:Tegnap este én is megnéztem. Sztem jó lett. :mrgreen: Megértem a kritikákat is, de azért az olyanok, hogy:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-yoda milyen ronda lett... :lol:
-a rókák minek vannak benne...
-túl vicces...
-Poe karaktere botrányosan rossz... és még sorolhatnám.

Persze azért akadt mindfuck/nem értem dolgok:
-Leia superwoman? :lol:
-Snoke-ról mesélhettek volna többet, a halála ok volt nekem. Elég arrogáns volt, nem figyelt eléggé.
-Finn és Rose szála sztem felesleges volt, ahogy elmennek megkeresni a hackert. A hacker karaktere mondjuk tetszett. :mrgreen:

Ahogy a cirkáló kettévágta a másik csatahajót az valami kegyetlen volt. :mrgreen:

Összességében nekem bejött. Én eltekintettem ezektől a hibáktól, kíváncsian várom mi lesz a 9. részben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Yodánál az eredeti bábut használták, az nekem kifejezetten tetszett. A rokákat elsőre én sem értettem de végül ugye ők mutatják meg a kiutat...

A vicceket szerintem is túltolták, meg a Leia repülése is kicsit sok.

A Snoke-on viszont gondolkodtam, ésnekem két opció jutott eszembe:
- Ahogy anno az eredeti trilógiában A Sith Lordnak, úgy itt neki sincs háttértörténet, esetleg később majd kibontják a sztoriját
- Az új rendezőnek nem tetszett a J.J. Abrams által összerakott karakter, csakúgy, mint ahogy Phasma sem kapott sok szerepet, és őt is eltüntette.
Szégyen a kukás, de hasznos.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 18., hétfő 12:27

Tegnap este én is megnéztem. Sztem jó lett. :mrgreen: Megértem a kritikákat is, de azért az olyanok, hogy:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-yoda milyen ronda lett... :lol:
-a rókák minek vannak benne...
-túl vicces...
-Poe karaktere botrányosan rossz... és még sorolhatnám.

Persze azért akadt mindfuck/nem értem dolgok:
-Leia superwoman? :lol:
-Snoke-ról mesélhettek volna többet, a halála ok volt nekem. Elég arrogáns volt, nem figyelt eléggé.
-Finn és Rose szála sztem felesleges volt, ahogy elmennek megkeresni a hackert. A hacker karaktere mondjuk tetszett. :mrgreen:

Ahogy a cirkáló kettévágta a másik csatahajót az valami kegyetlen volt. :mrgreen:

Összességében nekem bejött. Én eltekintettem ezektől a hibáktól, kíváncsian várom mi lesz a 9. részben.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. december 17., vasárnap 23:40

Ma voltam moziban és jobb híján a Star Wars jutott, pedig a mother!-re vágytam, csak már nem vetítik :( :'( :'( :'( De ezek szerint már elérhető? rá is repülök azonnal, kszönöm az infót

A Star Wars meg meglepőúen király volt, nekem a 8 közül ez a kedvencem. Megyek is olvasni hogy miket írtatok róla eddig. :mrgreen:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. december 17., vasárnap 21:42

d.gergo írta:mother! (2017)

Nehezen emészthető, nagyon felzaklató és érzelmes film lett. Elég mindf.ck kategória, és így utólag már sajnálom, hogy nem mertem moziban megnézni (az előzetes alapján nem tudtam hova tenni, ezért nem vállaltam inkább be). :hmmm:

8/10
Én moziban néztem, meg azóta már itthon is. Mozi után két napig olvastam a különböző dolgokat, hogy ki mivel azonosítja és párhuzamosítja, néha csak lestem.
Aki szereti az ilyesmit, annak ajánlott. Főleg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!JLaw mellei miatt. B-) :D

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. december 17., vasárnap 20:42

mother! (2017)

Nehezen emészthető, nagyon felzaklató és érzelmes film lett. Elég mindf.ck kategória, és így utólag már sajnálom, hogy nem mertem moziban megnézni (az előzetes alapján nem tudtam hova tenni, ezért nem vállaltam inkább be). :hmmm:

8/10

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 16., szombat 17:42

Imádom. :lol: :lol: :lol: Hatalmas forma. :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. december 16., szombat 17:37

bazmeg a videóból ez a rész: https://youtu.be/XwLZtuHXlco?t=3797 :lol: :lol: :lol: :lol: mekkora arc ez a hamill

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 16., szombat 12:27

The VR Jani és Pisti a Last Jediről.

Kint voltak Londonban, dumáltak a színészekkel is. (SPOILERES VIDEÓ) Viszont mondanak nagyon jókat. Pont 22 perc környékén van az egyik olyan rész a videóban, ahol arról beszélnek, ami nekem is nagy szívfájdalmam...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2017. december 16., szombat 12:09

nzooli93 írta:Sw 8

Osszessegeben tetszett, sikerult szerintem ujat mutatni, ami nem az eddigi reszek sablonjai voltak, de azert hu maradt a regi trilogiahoz, es sok mindenben visszanyult, de szerencsere nem masolt. Jobb lett, mint a 7.resz szerintem, viszont hosszu volt nagyon, amit semmi nem indokolt. Volt par resz, amin azt vettem eszre magamon, hogy kicsit beleuntam, de lehet az adott karakter nem erdekelt annyira, akirol szo volt.
Viszont sok mindenben mast vartam, mint sokan masok is:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az nagyon tetszett, hogy Snoket ilyen sith alattomossaggal kiirtak, de azert valami hattersztorit adhattak volna neki. Igaz elso trilogiabol Palpatinerol se tudtunk semmit, csak hogy o a nagy fonok,de remelem Snokerol azert lesz meg info a 9esben.
Kylo hibatlan. Engem mar a 7esben se idegesitett,
mert en megertettem a karaktert, akit mutatni akartak. Csak sokaknak keves volt, de most ezt helyre tettek. Remek a hasonlat anakinnel. Kylo vivodasat tenyleg nagyon jol bemutattak, es ehhez rengeteget adott a szinesz is. A filmben sajnos nem voltak olyan jelenetek amiktol kicsit is beporogtem volna a lelkesedestol,de mikor Rey el egyutt harcoltak az nagyon jo volt. Es aztan megjobban tetszett,hogy nem maradtak egy oldalon. Sokan a moziba mar orultek hogy Leila fia hazamegy,de errol szo se volt. Csak megunta,hogy kihasznaljak.
Poe karaktere telitalalat. Egyedi, es minden jelenete erdekes. Sajnos ez Finnrol nem mondhato el. Az o sztorivonalat nagyon untam. Mikor menekitettek azokat az allatokat, az is tul hosszu volt nekem, es ott inkabb ereztem jurassic park filmnek mint star warsnak.
Meg a kis droid ugykedese is sok volt, de meg mindig inkabb o mint jarjar vagy a macik.
Leilat orommel neztem, de sokat nem tett a sztorihoz. A superman repulese meg talan a film melypontja volt nekem. Oke megmutattak, hogy megtanulta hasznalni az erot, de akkor is komikus volt.
Yodat jo volt latni, bar a szinkronja rossz volt nagyon.
Luke karakteret is nagyon jol megcsinaltak, es a vegen a csavar vele nagyon jo volt. Viszont azt nem ertem, hogy abba halt bele, hogy hasznalta ezt a kepesseget, vagy fogta magat es eggye valt az erovel? Nekem ez kicsit olyan wtf jelenet volt. Mondjuk inkabb ez, mint 60 evesen berakni valami ugrabugralos fenykardparbajba, csak ezt igy nem ertettem elsore.

Osszegezve
Szoval a film jo volt, bar sokszor ereztem azt,hovy tul sok a tortenes,es a kozepen ugy ereztem,mintha a zaroresz lenne. Kicsit mintha osszedobaltak volna a sztorit,hogy minnel jobban haladjanak. De amugy a jobb sw reszek koze sorolhato. Nagyon sok fele elvihetik a 9.reszt. ugye most a 8 rogton a 7 utan jott, de itt most sok ev ugrast is kinezek. Ellenallasnak ujra kell szervezodnie, Kylo-Rey tanoncokat kepezhet,meg ugye emlitettek hogy kylo magaval is vitt anno par ifju jedit. Szoval jelenleg nem latni hova fut ki a sztori, de rengeteg felekeppen vihetik tovabb.
Rey szuleit meg lehet bekamuzta Kylo, de az se baj ha igy marad. 2 eve megy a talalgatas hogy sz elozmenybol ki lehet snoke,mrg rey kivel allhat rokoni kapcsolatba,
erre most ugy all a helyzet , hogy az irok szerint ez egyaltalan nem lenyeges, es lehet igszuk is van. Ahogy a filmben is elhangzott tobbszor is. A multat el kell torolni.
Tudnek meg irni sok mindent, de szerintem megnezem majd ujbol nemsoka
+1

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyjából hasonló érzéseim vanak, bár amikor kijöttem nem igazán tudtam elsőre eldönteni,
hogy akkor most ez tetszett, vagy nem, de így másnapra inkább pozitívra hajlok. A poénokat kicsit túltolták szerintem, de a népnek tetszett a hangok alapján.

Kíváncsi leszek a folytatásra, és nem csak azért mert SW.
Szégyen a kukás, de hasznos.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 15., péntek 22:48

SW8
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tovabbra is a Sithek bosszuja a legjobb resz, meg is nezem a napokban :mrgreen:
Ezt a reszt leginkabb Mark Hamill mentette meg. Jobb volt, mint a 7, de kicsit tobbet vartam. A Marvel szintu poenkodas neha jol sult el, de fele ennyivel beertem volna.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. december 14., csütörtök 20:12

Sw 8

Osszessegeben tetszett, sikerult szerintem ujat mutatni, ami nem az eddigi reszek sablonjai voltak, de azert hu maradt a regi trilogiahoz, es sok mindenben visszanyult, de szerencsere nem masolt. Jobb lett, mint a 7.resz szerintem, viszont hosszu volt nagyon, amit semmi nem indokolt. Volt par resz, amin azt vettem eszre magamon, hogy kicsit beleuntam, de lehet az adott karakter nem erdekelt annyira, akirol szo volt.
Viszont sok mindenben mast vartam, mint sokan masok is:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az nagyon tetszett, hogy Snoket ilyen sith alattomossaggal kiirtak, de azert valami hattersztorit adhattak volna neki. Igaz elso trilogiabol Palpatinerol se tudtunk semmit, csak hogy o a nagy fonok,de remelem Snokerol azert lesz meg info a 9esben.
Kylo hibatlan. Engem mar a 7esben se idegesitett,
mert en megertettem a karaktert, akit mutatni akartak. Csak sokaknak keves volt, de most ezt helyre tettek. Remek a hasonlat anakinnel. Kylo vivodasat tenyleg nagyon jol bemutattak, es ehhez rengeteget adott a szinesz is. A filmben sajnos nem voltak olyan jelenetek amiktol kicsit is beporogtem volna a lelkesedestol,de mikor Rey el egyutt harcoltak az nagyon jo volt. Es aztan megjobban tetszett,hogy nem maradtak egy oldalon. Sokan a moziba mar orultek hogy Leila fia hazamegy,de errol szo se volt. Csak megunta,hogy kihasznaljak.
Poe karaktere telitalalat. Egyedi, es minden jelenete erdekes. Sajnos ez Finnrol nem mondhato el. Az o sztorivonalat nagyon untam. Mikor menekitettek azokat az allatokat, az is tul hosszu volt nekem, es ott inkabb ereztem jurassic park filmnek mint star warsnak.
Meg a kis droid ugykedese is sok volt, de meg mindig inkabb o mint jarjar vagy a macik.
Leilat orommel neztem, de sokat nem tett a sztorihoz. A superman repulese meg talan a film melypontja volt nekem. Oke megmutattak, hogy megtanulta hasznalni az erot, de akkor is komikus volt.
Yodat jo volt latni, bar a szinkronja rossz volt nagyon.
Luke karakteret is nagyon jol megcsinaltak, es a vegen a csavar vele nagyon jo volt. Viszont azt nem ertem, hogy abba halt bele, hogy hasznalta ezt a kepesseget, vagy fogta magat es eggye valt az erovel? Nekem ez kicsit olyan wtf jelenet volt. Mondjuk inkabb ez, mint 60 evesen berakni valami ugrabugralos fenykardparbajba, csak ezt igy nem ertettem elsore.

Osszegezve
Szoval a film jo volt, bar sokszor ereztem azt,hovy tul sok a tortenes,es a kozepen ugy ereztem,mintha a zaroresz lenne. Kicsit mintha osszedobaltak volna a sztorit,hogy minnel jobban haladjanak. De amugy a jobb sw reszek koze sorolhato. Nagyon sok fele elvihetik a 9.reszt. ugye most a 8 rogton a 7 utan jott, de itt most sok ev ugrast is kinezek. Ellenallasnak ujra kell szervezodnie, Kylo-Rey tanoncokat kepezhet,meg ugye emlitettek hogy kylo magaval is vitt anno par ifju jedit. Szoval jelenleg nem latni hova fut ki a sztori, de rengeteg felekeppen vihetik tovabb.
Rey szuleit meg lehet bekamuzta Kylo, de az se baj ha igy marad. 2 eve megy a talalgatas hogy sz elozmenybol ki lehet snoke,mrg rey kivel allhat rokoni kapcsolatba,
erre most ugy all a helyzet , hogy az irok szerint ez egyaltalan nem lenyeges, es lehet igszuk is van. Ahogy a filmben is elhangzott tobbszor is. A multat el kell torolni.
Tudnek meg irni sok mindent, de szerintem megnezem majd ujbol nemsoka

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 14., csütörtök 19:08

Hetekig fölösleges ide benézni, látom csak spoilerben lesz írva minden :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. december 14., csütörtök 18:54

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit eltekintve a filmtől, számomra pont ezért volt erős snoke halála, mert most is itt sorakozik mellettem egy rakás sw könyv (kánon és legenda is) és a bane könyvek (pontosabban az első), valamint a darth plagueis könyvnek (ami nem kánon, de marhára megállná a helyét, de ez off) is pont ez volt a lényege. a legnagyobb sith nem a legerősebb sith, hanem a legfortélyosabb. aki manipulál, hogy aztán hátbaszúrhassa az ellenfelét. trükkel, csellel, ármánnyal operál. és nekem pont ez talált be a legjobban. ren nem állt ki és zúzta szét a planétát miközben legyőzi (valószínűleg nem is tudta volna), hanem kihasználta snoke nagy pofáját, és lesújtott.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. december 14., csütörtök 17:05

Csabi írta:
csababarca írta:SW8
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindennel egyetértek, de snoke nem számít ilyen szempontból, megtette a funkcióját, a sztori és karakterfejlődés szempontjából fontos szerepe volt, ahogy azt írtam is. de ez csak az én véleményem. nyilván nagy csalódás, ha valaki beleélte magát, hogy ő lesz az új big bad.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ahogy írtam nem a halála zavart, az tetszett hogy ki is nyírták. csak kicsit hiányérzetem van, hogy ekkora ereje van neki, de nem tudjuk hol volt eddig. Rey is senki, akkor persze lehet Snoke is senki. Csak valahogy csak egy Rend vezetője lett, meg becsicskított mindenkit pikk pakk. :D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 14., csütörtök 16:51

géza írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kylo nem tudta volna legyőzni Snoke-ot párbajban. Snoke sokkal erősebb, és csak azért tudta megölni,
mert éppen túlbecsülte magát, nem összpontosított megfelelően, legalábbis a filmből nekem ez jött le tegnap.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát, ha így ki tudta nyírni, akkor egy toll segítségével, Rian Johnson is át tudta volna írni azt a pár percet. Reyt elkábította volna, mint az Ébredő Erőben, aztán nekiment volna Snokenak, és kijött volna belőle a sötétség. Na mindegy, ez már csak elmélkedés...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. december 14., csütörtök 16:43

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kylo nem tudta volna legyőzni Snoke-ot párbajban. Snoke sokkal erősebb, és csak azért tudta megölni,
mert éppen túlbecsülte magát, nem összpontosított megfelelően, legalábbis a filmből nekem ez jött le tegnap.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 14., csütörtök 16:37

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úgy tudtam volna elképzelni Snoke kiírását, hogy Kylo legyőzni, de valami epic módon. Nem ilyen semmilyen, szar húzással. Jöjjön már ki belőle az a rejtett erő. Pont egy küzdelem után lehetett volna azt elérni, hogy látszódjon a szemén is a gonosszá válás, mint anno Anakinnál a 3. részben.

Aztán lehet csak én vártok el sokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. december 14., csütörtök 16:37

SW8

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Röviden: 9/10

Talán a legeseménydúsabb, érdekesebb SW rész volt valaha, egy perc üresjáratot sem hagyott a film. Nekem külön tetszett Snoke kinyírása, ebben Csabi véleményét maximálisan osztom. Szerintem zseniális, ahogy az SW8 bemutatott mindenkinek Snokekal, és Rey szüleivel, hogy heló, ez most nem egy reboot, én új vizekre fogom most terelni a szériát. Snoke nem az új Palpatine, Rey nem Kenobi unokája, és amúgy is lényegtelen az, hogy ők kicsodák. Óriási húzás, nagyon tetszett.

"Felejtsd el a múltat." Ez az idézet nem csak a filmben állta meg a helyét, hanem egy kikacsintás minden SW fannak, hogy felejtsétek el az eredeti trilógiát, mi most újat alkotunk, és kurva jó lett.

Számomra egyáltalán nem volt felesleges Finn része sem, segített a karakterizációban, illetve mindig is imádtam az SW univerzumát, és a kaszinós jelenettel egy teljesen más képet kaptunk az univerzumról, ahol megjelentek az emberek, akik hasznot húznak az egész történetből, illetve imádtam Benicio karakterét is,
aki tovább vitte a Rogue One-ban elkezdett morálisan szürke területet.

Imádtam az állatvilágot, a Luke szigetén lévő élővilágot, a poénok is ültek, a film elején lénő Poe-Hux kivételével, az valóban erőltetett volt.

A film legjobb része pedig egyértelműen Luke volt, mind Hamill óriásit alakított, mind a rendezők és az írók nagyon odatették magukat a karakter szempontjából.

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. december 14., csütörtök 16:26

csababarca írta:SW8
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem ....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mindennel egyetértek, de snoke nem számít ilyen szempontból, megtette a funkcióját, a sztori és karakterfejlődés szempontjából fontos szerepe volt, ahogy azt írtam is. de ez csak az én véleményem. nyilván nagy csalódás, ha valaki beleélte magát, hogy ő lesz az új big bad.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 14., csütörtök 13:22

A Disney megvette a FOX-ot. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: