Gareth Bale - 18
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Gareth Bale - 11
PSG ellen hatalmas fegyver lehet. Tartson ki a forma, meg a motiváció, és tavaszra ő lehet a fő fegyverünk. Illene már törlesztenie is valamit egyéni szinten. Egy jó félé évvel, amin ő veszi hátára a csapatot és leesik 2 kupa. Mindent elnézek neki. Csak jöjjön már ki egyszer belőle az, ami miatt idevettük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem is nagyon jól játszott. Kicsit tartok mondjuk attól, hogy azért tűnik ki amúgy ennyire most, mert a többiek a béka segge alatt vannak, mind motiváltságban, mind formában. Ő meg hajt, mert biztos érzi, hogy nem úgy vette ki az elmúlt 2 szezon sikereiből a részét, ahogy azt ő és mi is elvárnánk tőle. Csak ne sérüljön meg és ugyanígy vágja be a PSG ellen is, ha helyzetbe kerül. Ha megmenti a tavaszt egy jó formával és esetleg behúzzuk a BL-t és/vagy a kupát, akkor nyugodt szívvel mehet a MU-baRealista24 írta:Nem csinált sokat?? Folyamatosan mozgásban volt, kereste az üres területet, letámadta a védőket. Nagyon jó volt, majd elfáradt, ami logikus.M1Ö írta:A góljain kívül nem sokat csinált, de mezőnyben alapból nem várok tőle sokat, nemhogy ennyi kihagyás után, de basszus... Ő bemozdult és be is verte mind a 2 helyzetét.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem csinált sokat?? Folyamatosan mozgásban volt, kereste az üres területet, letámadta a védőket. Nagyon jó volt, majd elfáradt, ami logikus.M1Ö írta:A góljain kívül nem sokat csinált, de mezőnyben alapból nem várok tőle sokat, nemhogy ennyi kihagyás után, de basszus... Ő bemozdult és be is verte mind a 2 helyzetét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A góljain kívül nem sokat csinált, de mezőnyben alapból nem várok tőle sokat, nemhogy ennyi kihagyás után, de basszus... Ő bemozdult és be is verte mind a 2 helyzetét.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- shoota
Azert neki a mai utan is jar a dicseret, mintha kicsereltek volna. Tavaszra egy halvany remeny..
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Akkor ez el is dőltRealista24 írta: Én úgy tudom, hogy ha nincs sérülés, akkor igen

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én úgy tudom, hogy ha nincs sérülés, akkor igen, mivel ugye válogatott szünet lesz pont.istimester írta:Kételesek vagyunk elengedni?Realista24 írta:Márciusban lesz valami válogatott kupa Kínában, Wales is résztvevő...éppen a bl negyeddöntő körül lesz. A szövetség persze vinni akarja Balet. Cirka 11k mérföld repülés, plusz kockázat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kételesek vagyunk elengedni?Realista24 írta:Márciusban lesz valami válogatott kupa Kínában, Wales is résztvevő...éppen a bl negyeddöntő körül lesz. A szövetség persze vinni akarja Balet. Cirka 11k mérföld repülés, plusz kockázat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Márciusban lesz valami válogatott kupa Kínában, Wales is résztvevő...éppen a bl negyeddöntő körül lesz. A szövetség persze vinni akarja Balet. Cirka 11k mérföld repülés, plusz kockázat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Benzema és Marcelo az a két ember, aki támadásban, játékban kb mindig virít a barca ellen. Bale jöhet egy fél órára, kelleni is fog. Jó mentalitással tért vissza, bár gondolom mire kimondom hogy világbéke, már megsérül.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem szabad kezdetni, túl kockázatos.
Lehet, hogy 30 perc után, fixen ugrik miatta egy cserénk.
Utolsó 20-25 percre be kell dobni LV helyett.
Nálam az a csapat menne, aki tegnap játszott a döntőben.
Kova nagyon jó lett volna Case helyett, de sajnos nagyon nincs formában.
Aztán jó lenne végre eltenni a helyzeteket is, nem csak mezőnyben villogni, mert a Barca ellen nem lesz 10 helyzet, hogy abból vhogy találjunk 1 gólt.
Lehet, hogy 30 perc után, fixen ugrik miatta egy cserénk.
Utolsó 20-25 percre be kell dobni LV helyett.
Nálam az a csapat menne, aki tegnap játszott a döntőben.
Kova nagyon jó lett volna Case helyett, de sajnos nagyon nincs formában.
Aztán jó lenne végre eltenni a helyzeteket is, nem csak mezőnyben villogni, mert a Barca ellen nem lesz 10 helyzet, hogy abból vhogy találjunk 1 gólt.

ZIDANE
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Muszaj lesz neki hajtani, mert ha iden nem virit akkor kalap kabat es agyo. En meg akkor sem fuznek hozza nagy remenyeket, ha a seulesek elkerulnek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Balet cserének hoznám be a klasszikuson, aztán leverhetné a katalánokat a dinamikájával és egy két lövésével még okozhatna kellemetlenségeket.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Mester77
Nekem tetszik amit csinál mióta visszajött. Küzd, hajt, megy. Megint van benne dinamika. De egyszerűen nincs benne bizalmam, mert most ki tudja megint meddig van bevethető állapotban?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Csereként az utolsó 30 percre jobb lenne szerintem.RaúlCF írta:amilyen mentalitással jött be a tornán megkockáztatom nyerőember is lehetneateeemadrid írta:Lehet megkockáztatnám a kezdőben a Barca ellen, Benz helyett.
Remélem ZZ nem akar a BBCvel nyomulni.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
adunk nekik 70 perc elonyt.RaúlCF írta:amilyen mentalitással jött be a tornán megkockáztatom nyerőember is lehetneateeemadrid írta:Lehet megkockáztatnám a kezdőben a Barca ellen, Benz helyett.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
amilyen mentalitással jött be a tornán megkockáztatom nyerőember is lehetneateeemadrid írta:Lehet megkockáztatnám a kezdőben a Barca ellen, Benz helyett.
- ateeemadrid
Lehet megkockáztatnám a kezdőben a Barca ellen, Benz helyett.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hála Istennek felállt a rúgás után, amit kapott, remek megoldás volt a külsőzése (tudjuk, ha van jobb lába, gól), a sebessége remek, jobban örültem volna, ha ilyen helyzetekben "önzőzne" kicsit, remekül húzott befelé, csak ugye nem jobbról indult és húzogatott.
Sokat ad csereként, igen, de maximálisan megérdemli, hogy kezdő legyen, cserének ott van Lucas (inkább Asensio lenne az), hátha egyszer úgy száll be, mint régen. Így tovább, köszi Gareth!

Sokat ad csereként, igen, de maximálisan megérdemli, hogy kezdő legyen, cserének ott van Lucas (inkább Asensio lenne az), hátha egyszer úgy száll be, mint régen. Így tovább, köszi Gareth!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- BlancoMark
Cserekent sokat hozhat, ha elonynel jon be jovo heten.sebydani írta:Mindegy milyen csapatok ellen jött be, de ez egyelőre szimpatikus. Mondtam én már múltkor, hogy rúg vagy kettőt a barcának