A többi infoval kapcsolatban sem vagyok ennyire bennfentes.
De jah, értelek.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 17., vasárnap 21:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 17., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. december 17., vasárnap 17:42
Értem mit mondasz. Valószínűleg ezért is nem igazoltunk a nyáron senkit.Realista24 írta: Egyénileg lehet hogy jobb, ebben sem vagyok biztos, de a csapatnak gyengülés lenne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 17., vasárnap 17:35
Egyénileg lehet hogy jobb, ebben sem vagyok biztos, de a csapatnak gyengülés lenne.kodo írta:Egész mondandóm arra épült, hogy jobb mint a Vazquez és hozzá képest erősítés.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. december 17., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 17., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 17., vasárnap 17:27
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 17., vasárnap 17:23
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 17:18
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. december 17., vasárnap 17:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 17., vasárnap 17:11
az előző 5 év sem róla szólt. Full középszer interbe bárkit ellehet képzelni, aki kicsit jobb az átlagnál.BBeno írta:miért ne lehetne belőle valaki? fél év alatt 71 percet kapott. nem tudott kinőni mint ahogy a brazilok beharangozták ez tény. de ennél jobb játékos hogy fél év alatt ennyit kapjon. interben eltudnám képzelni ha nem lenne ott most két stabil szélső.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 17., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 17., vasárnap 16:54
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 17., vasárnap 16:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 17., vasárnap 15:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 17., vasárnap 13:47
Ő sokkal nagyobb tehetségnek indult, mint amit elért. Kb. egy fokkal jobb, mint Vazquez. Kezdőbe kevés lenne hosszútávon. Mondjuk lendületesebb, ami nagyon hiányzik elölről. Igaz mondjuk az is, hogy Bale féléves vagy éves? pihenő után elég biztatóan szállt be, de gondolom megint csak pár meccsre/percre bírja csak.BBeno írta:psg-s lucasnak percei vannak idén.Úgyhogy ja, valami "nem normális" szélső nekünk is jól jönne,télen gondolom tiplizne.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 13:18
Az idei évet mostmár toljuk végig így. Nálam az ilyen félmegoldások feleslegesek, nem lennénk annyival előrébb velük, hogy megérje. Aztán nyáron lehet robbantani Hazard-ért.BBeno írta:psg-s lucasnak percei vannak idén. télen gondolom tiplizne.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 17., vasárnap 13:12
psg-s lucasnak percei vannak idén.Úgyhogy ja, valami "nem normális" szélső nekünk is jól jönne,
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 17., vasárnap 12:58
Na igen. Néztem a PSG bajnokiját is tegnap és hát zongorázható a különbség az ő támadójátékuk, meg a miénk közt. Valami durva ez a Neymar-M'Bappe szél. Nem újdonság, de olyan gyorsaság dinamika, technika meg kb minden ami kell megvan bennük, ami a mai CR-ben és Benzema-ban csak pislákol. Középen hiába vagyunk a világ legjobbjai, mert ennél a Kroos-Modric-Isco triónál per pill csak az mondja, hogy van jobb, aki utálja a Realt, de nem érünk vele "semmit", mert felérünk az ellen 16osára és mergáll a tudomány. Úgyhogy ja, valami "nem normális" szélső nekünk is jól jönne, hogy újra a világ legjobbjai legyünk. És nem Balere gondolok, legyen bármilyen bíztató ez a 25 perce a klub vb-n.pheco írta:viszont így, hogy Cé is belassult és azért valamivel kevesebb gólt lő, így már szerintem nem bírja el a csapat mindkettejüket. Vagy egy gólerős, gyors csatár kellene(Bappe ) vagy egy olyan szélső, aki rendre megbontja a védelmet a szélen(Hazard?) és teszi be a labdákat középre Cének és akkor Isconak nem ezzel kellene foglalkoznia a balszélen.
HozzászólásSzerző: cart » 2017. december 17., vasárnap 11:14
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem