5-6 év múlva simán a világ legjobb kapusa lehet. Még De Gea van aki jó kapus és fiatal, de Kurtuá sokkal jobb szerintem.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 5., csütörtök 12:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 5., csütörtök 12:35
Az elkovetkező évek nagy kapusa lehet,minden megvan benne hogy a nagy Jean Marie Pfaff nyomdokaiba lépjen.egyértelműen tervei vannak vele a Chelseanek, hiába van ott Cech, addig ellesz az atleticoban...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 5., csütörtök 12:07
egyértelműen tervei vannak vele a Chelseanek, hiába van ott Cech, addig ellesz az atleticoban...Remy írta:Hát ja... Casillas utódjának akartam én is, de mivel itt van Lopez, így nem hiszem, hogy mostanában kapust fogunk venni, úgyhogy a belgáról tuti lemaradunk majd.Realista24 írta:Courtois-t szemelte ki a katalán vezetőség Valdes utódjának. Nem örülnék neki, ha odaigazolna, jó kapusnak tartom. Meg lehet kövezni, de inkább hozzánk hoznám, ha úgy alakulna a helyzet.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 5., csütörtök 11:48
érdekes az ő sorsa nagyon...Realista24 írta:Courtois-t szemelte ki a katalán vezetőség Valdes utódjának. Nem örülnék neki, ha odaigazolna, jó kapusnak tartom. Meg lehet kövezni, de inkább hozzánk hoznám, ha úgy alakulna a helyzet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 5., csütörtök 11:37
Hát ja... Casillas utódjának akartam én is, de mivel itt van Lopez, így nem hiszem, hogy mostanában kapust fogunk venni, úgyhogy a belgáról tuti lemaradunk majd.Realista24 írta:Courtois-t szemelte ki a katalán vezetőség Valdes utódjának. Nem örülnék neki, ha odaigazolna, jó kapusnak tartom. Meg lehet kövezni, de inkább hozzánk hoznám, ha úgy alakulna a helyzet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 5., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 5., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 4., szerda 17:10
Persze, nem is említhetjük egy lapon Pedro nevét a Császáréval, de kétségtelenül a jó úton halad a spanyol. Ha így folytatja, még pár év, és a Mennyei bajnokságba is be fog férni.mocsok írta:nem rossz, de azért ráférne még pár edzés újvári jocitól.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 4., szerda 17:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 4., szerda 17:01
edzésen megye kettőben is találnak néha ilyet.GT37 írta:Pedro kis gólt rúgott: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... UyDwVIYsko
Valaki mondja már meg neki, hogy az ilyeneket a Barça-meccsekre kellene tartogatnia.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 4., szerda 16:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 4., szerda 15:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 4., szerda 14:06
MyStiQ írta:Nem aranyosak?
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 4., szerda 14:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 4., szerda 12:29
milyen nap lesz az? ha vasárnap akkor nincs gond, ha szombat akkor hozzá szigetelőzöm magam a tv-hezmiVida írta:sok lesz a lógás aznap asszem...“Idén minden adott ahhoz, hogy az első összecsapás a Real Madrid és a Barcelona között ebben az időpontban (12.00-kor) kezdődjön. Még semmi sem biztos, hiszen még két hónap van addig, de a lehetőségek adottak. Óriási szenzáció lenne az egész világon. Ázsiában az emberek jobban rajonganak Cristianóért vagy Messiért, mint a Realért vagy a Barcáért” – nyilatkozta Jaume Roures, a Mediapro elnöke.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 4., szerda 12:14
sok lesz a lógás aznap asszem...“Idén minden adott ahhoz, hogy az első összecsapás a Real Madrid és a Barcelona között ebben az időpontban (12.00-kor) kezdődjön. Még semmi sem biztos, hiszen még két hónap van addig, de a lehetőségek adottak. Óriási szenzáció lenne az egész világon. Ázsiában az emberek jobban rajonganak Cristianóért vagy Messiért, mint a Realért vagy a Barcáért” – nyilatkozta Jaume Roures, a Mediapro elnöke.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 4., szerda 10:18
hehe ma is piaval kezdte a napot... Nem lesz ennek jo vege
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 4., szerda 8:14
Igen, ez így is volt. Lenyilatkozták, hogy nem. Jöttek a negatív sajtóvisszhangok, és a PR hatott rá, belátták, hogy jobb, ha odaáll. Már vártam, hogy ki lesz az első, aki felhozza.Nem tettél semmi rosszat, de ha már az igazságot említetted. Néhány nappal ezelőtt azt írtad, hogy Cristianoval ellentétben Messi ill. ahogy Te nevezted a "nem túl magas" nem támogatja Madrid 2020-as olimpiai kandidálását.
Ezzel ellentétben Leo teljes mértékben kiáll mellette.
Ha nem linkelsz, akkor ne vádaskodj, maradj csöndben.Nem fogok neki állni linkelgetni
Itt akkor 5-6 embert legyökereztél.És ezzel nem az oldalt akarom szidni, mert ugyanúgy megvannak nálunk is az elfogult gyökerek, akik szerint a Real Madrid a gonosz a Barcelona pedig az a csapat aki majd elvezeti az emberiséget íz ígéret földjére.
Itt pedig fogyatékosoztál, pedig sehol egy szóval nem említettem, hogy az eurobarcán fogyatékosok lennének.Sem Cristiano sem pedig Messi nem szent és vannak és pont ugyanannyi fogyatékos madridista van, mint amennyi Barcás. Persze érdemes diskurálni külön-külön a témákról, de csak olyanoknak akik képesek reálisan gondolkodni.
Dehogynem.Én nem akartam Realista24-nek se megmondani semmit,
Ez így van.egyébiránt most azzal nem tudok mit csinálni, ha valaki nyíltan utál.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 4., szerda 7:19
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem