Ezzel szemben a mi is érdekesek vagyunk. Idén rengeteg meccsünket nem tudtam nézni, különböző okokból, legtöbbször főként azokat hagytam ki ahol betliztünk(Betis, Atletico stb). Ami nálunk nagyon szembeötlő, hogy szerintem nem vagyunk rosszak. KIfejtem. A tegnapi meccs után is rengeteg véleményt olvastam itt a fórumon, hogy még szerencse megnyertük a kupát, ez a minimum, de Cr továbbra is szar, Benzema továbbra is szar stb. Nem tudom nem észrevenni Zidane csapatának legnagyobb erősségét, azt hogy szakaszokra bontjuk a mérkőzést. Az elődöntőben például egyből nekiestünk az ellenfélnek, az első 20 percben volt 15 helyzetünk(most mondtam egy számot) de ami ennél is fontosabb... ugy volt 15 helyzetünk hogy közben ment a labda a földön, szép játékkal, jó egyéni megoldásokkal. Ezután kicsit visszavettünk elkezdődött az "ívelgetés". Nem azért mert nem tudtuk volna ezt hozni, hanem hogy kicsit fújjanak a srácok. Legtöbbször a meccs elején nekirontunk az ellenfélnek, megpróbáljuk megszerezni az első gólt, hogy utána a kezünkben legyen a gyeplő. Ez főképp a kiscsapatok ellen igaz, a kisebb téttel bíró mérkőzéseken. Aztan később szakaszokban még a félidő végén megnyomjuk, aztán a második félidő elején majd a végén. Főleg a végén kezdvező, mert arra elfárad az ellenfél, aki bár nincs konkrét nyomás alatt, de miközben a meccs unalmas részében járatjuk középen a labdát(amit ki kell emelnem mesteri módon csináltunk tegnap is) és ívelgetünk ők futnak a labda után. Tegnap döntő lévén, épp picit forditva működött a dolog, a meccs elején hagytuk nekik a kezdeményezést majd szépen lassan átvettük tőlük az irányítást( Juve ellen is ez volt). Látszott hogy amikor a csapat játszani akart 1-0 után a második gólunk a foci magasiskolája volt, pazar összjáték után Benzema visszafejelte és Ronaldo belőtte. A meccs végén aztán megint egy új dolgot láttam, a 90 perc környékén percekig adogatott a Gremio mert nem tudta hova tenni a labdát úgy lezártunk minden területet. Ha Zidane ezt tudatosan kérte a srácoktól akkor le a kalappal, rég láttam ilyet.
Egy szó mint száz, kezd formába jönni a csapat, a helyzetkihasználáson még van mit csiszolni, de Ronaldo egyre jobban elkapja a fonalat így decemberre, és ha Ronaldo jó akkor Benzema is feljavul. Bale visszatérésével sokat nyerhetünk, bár tegnap is hiába volt szép a külsőzése meg utána megint amikor befele cselezett balról...ha van jobb lába akkor 2 góllal jön le erről a meccsről. De a játékkedve nekem is tetszett. Középpályára nem térnék ki Modric látványosan a többiek fölé nőtt, ez kelleni fog a későbbiekben. Én pozitívan látom a jövőt, vannak dolgok amik zavarnak főleg cseréknél de ezek is biztos okkal történnek.
Nem olvastam át, csak lepötyögtem ebéd után a gondoltaimat, ha már a kajához madridomot olvastam.