Karim Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
Re: Karim Benzema - 9
igen, elég csak megnézni a portugál válogatottba szegény CR-nek milyen gyengus mutatói vannak.miVida írta:Benzema még mindig fake9 és Ronaldo a csatár...
És azt se felejtsük el hogy bármilyen szerencsétlenkedően játszik Benz, ő teszi jobbá CRt is

Ha jól emlékszem ráadásul CRnek van több golpassza is mint Benznek, bár ebben nem vagyok biztos.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Már értem, attól hogy fake9-s ki kell hagynia a ziccerei nagy részét, de akk inkább fék9 a pontosabb kifejezes.miVida írta:Benzema még mindig fake9 és Ronaldo a csatár...
És azt se felejtsük el hogy bármilyen szerencsétlenkedően játszik Benz, ő teszi jobbá CRt is
Abba, h ki profitált többet a masik jatekabòl inkābb ne menjünk bele, mert ha nem CR a francia mar rég vmi kinai vagy arab ligaban idegesítené a szurkolókat.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
ő teszi jobbá CRt is

fejtsd ki kérlek.
Vagy inkább azt, hogy hol tartana ma CR, ha Benz nem születik meg? Vajon egy kis madeirai faluban koldulna száraz kenyérért?

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Benzema még mindig fake9 és Ronaldo a csatár...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
amúgy vkp már van
ott van LLorente, csak be kell építeni
kapus kell (Kepa mondjuk)
és egy csatár Benzema helyett
ott van LLorente, csak be kell építeni

kapus kell (Kepa mondjuk)
és egy csatár Benzema helyett
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Vagy egy Kanemocsok írta:na hát ezaz.
ott lenne egy icardi. baszki nem kapnánk ki soha többet.
folyamatosan megnyernénk mindent.
mindent is.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mocsok bazdmocsok írta:na hát ezaz.
mindent is.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- mocsok
na hát ezaz.
mindent is.
mindent is.
akkor azt kepzeld el hogy milyenek lennenk 11 emberrel

- mocsok
akkor viszont nagy szerencsések vagyunk hogy 10 emberrel írtunk/írunk történelmet.
másnak 11 emberrel se megy egy béelgyőzelem, mi meg hármat is nyertünk az utóbbi években.
másnak 11 emberrel se megy egy béelgyőzelem, mi meg hármat is nyertünk az utóbbi években.
mondjuk ez legkevésbé sem köszönhető benzemának.KAG írta:Én is azt érzem, hogy ezen a poszton (is) javulhatna a csapat, de amíg ilyen mértékben nyerjük a kupákat igazából.....
ZZ alatt a BL kieséses szakaszban:
15/16: 0 gól. 0 gp.
16/17: 1 gól a napoli ellen. 1 gp az atma ellen otthon. és 1 szép mozdulat az atma ellen idegenben.
bajnokságban meg 11 gól tavaly.
- mocsok
hát nekem úgy tűnik hogy mi teljesen egyetértünk, úgyhogy ezek szerint nem neked címeztem a hozzászólásom.lestat írta:
1.Latom én. És azt is szeretem benne hogy játsza elől a focit nem pedig mullerbe tolja. Errol szol ez a jatek.
2.szarok én a gólokra. Azokat nagy rèszben eddig is meglőtte más. De az amiket szerencsétlenkedig Ziccereknél beszarás. Torres legjobb chelsea-is idejet idézi néha. Én leirtam ha nagy meccseken olyanokat villant mint az Atleti ellen én már boldog leszek.

hát nekem aztán teljesen mindegy, hogy te minek örülsz.Berti írta: Azért ez se forgassuk már ki, könyörgöm.
Az, hogy Perez hozott egy Jamest meg egy Balet, úgy hogy nem volt rájuk szűkség, az egy dolog. (Bár Bale minden szempontból jó igazolásnak tűnt, csak a fránya sérülések..whatever)
De annak én rohadtul nem fogok örülni, hogy most nem Perez, hanem az edző mondja meg mi a pálya, mikor olyan játékosokat nyomat, mint Benzema, akinek nem igazán van mit keresnie egy állandó kezdő pozicióban.
engem személy szerint örömmel tölt el, hogy az edző dönt, hisz pereznek ez volt a legnagyobb hibája eddig.
és mivel zidane mellett vagyok, hiába nem tökéletes ő se, ezért örülök.
elhiszem, hogy szerinted te jobban tudod hogy melyik posztra melyik játékost kéne venni, és összehoznád a tökéletes csapatot (mert ugye perez jameses igazolásával se értesz egyet, és zidane benzema játszatásával se). de ez sajnos nem megoldható. így mindig lesz olyan játékos/játékosok a csapatban aki nem nyeri el mindenki tetszését. de még mindig jobb ha a edző mondja meg, hogy ki játsszon, mint az elnök/sportigazgató/takarító/fórumozó.
szerintem.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Off:
Sztm Caset ZZ le nem cserélni ( nem is látnám értelmét ) , csak akkor ha eltávolítanánk a posztját a csapatból.
Erre azt esetre viszont ott van Kova, talán. Vagy esetleg Llorentet kicserélni egy másik karakterrel.
De tudom magam cáfolni, mert a középpályán így is sok a minőségi játékos, hova többet.
Kapust dettó nem háborgatnám.Persze lehet, de világválogatottat építeni se feltétlen muszáj.
Én inkább csak a támadó részlegbe nyúlnék bele.
ON:
Karim a király!
Sztm Caset ZZ le nem cserélni ( nem is látnám értelmét ) , csak akkor ha eltávolítanánk a posztját a csapatból.
Erre azt esetre viszont ott van Kova, talán. Vagy esetleg Llorentet kicserélni egy másik karakterrel.

De tudom magam cáfolni, mert a középpályán így is sok a minőségi játékos, hova többet.
Kapust dettó nem háborgatnám.Persze lehet, de világválogatottat építeni se feltétlen muszáj.
Én inkább csak a támadó részlegbe nyúlnék bele.
ON:
Karim a király!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha kapus nem is prioritas, a tobbire +1. Megjegyzem a center posztra csak akkor, ha Bappet betudjuk huzni. En nem vagyok benne biztos, h a tobbi jelolt jobb lenne Benzemanal.Süti írta:KAG írta:
Center-VKP-Kapus.
Itt lehetne erősíteni, én így látom.
DE leírom újra... amíg ilyen tempóba jönnek a kupák, én hiszek a kopaszban.
Én szélsők között is szétnéznék lassan.
Egy qrva jo szelso jatekkal tobbet is kitudnank hozni CR-bol v Benzemabol...itt jegyzem meg Iscobol is, mert nem neki kellene allandoan baloldalon jatszania.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Süti
Teljesen egyetértek a végével, én is remélem hogy ZZ lesz még az edzőnk jó sokáig. És mivel először "nyúlhat bele" komolyabban profi edzőként a keretébe, érthető hogy nem kapkodja el. (Ez mondjuk nem is baj...) Csak félek tőle, hogy a problémás posztok egyszerre fognak kiütközni.KAG írta:
Center-VKP-Kapus.
Én szélsők között is szétnéznék lassan.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Süti írta:Minden tiszteletem Zidaneé, de az eddigi sikereinek az alapja a meglévő emberanyag csúcsrajáratásában rejlett. Ez nem fog így örökre működni, egyszer muszáj lesz belenyúlni a keretbe. És szerintem ez a 9-es poszton már bőven megérett.
Center-VKP-Kapus.
ZIDANE
- Süti
Ezzel csak az a baj, hogy a PSG se májusban jön, és a Barcától is most vagyunk erősen leszakadva.Galacticos írta:Sztem a clasicon donto faktor lesz es mutatja majd mindenkinek a fukkot.
Annak ellenere h lassan engem is a hideg kiraz tole, de kepes ra.
Ugyhogy en a szidasaval -ahogy cenel is- varnek majusig. Ha ez a duo beindul, akkor nincs elottunk se psg se city se barca senki..
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Süti
Minden tiszteletem Zidaneé, de az eddigi sikereinek az alapja a meglévő emberanyag csúcsrajáratásában rejlett. Ez nem fog így örökre működni, egyszer muszáj lesz belenyúlni a keretbe. És szerintem ez a 9-es poszton már bőven megérett.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Galacticos
Sztem a clasicon donto faktor lesz es mutatja majd mindenkinek a fukkot.
Ugyhogy en a szidasaval -ahogy cenel is- varnek majusig. Ha ez a duo beindul, akkor nincs elottunk se psg se city se barca senki..