HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. december 14., csütörtök 20:12
Sw 8
Osszessegeben tetszett, sikerult szerintem ujat mutatni, ami nem az eddigi reszek sablonjai voltak, de azert hu maradt a regi trilogiahoz, es sok mindenben visszanyult, de szerencsere nem masolt. Jobb lett, mint a 7.resz szerintem, viszont hosszu volt nagyon, amit semmi nem indokolt. Volt par resz, amin azt vettem eszre magamon, hogy kicsit beleuntam, de lehet az adott karakter nem erdekelt annyira, akirol szo volt.
Viszont sok mindenben mast vartam, mint sokan masok is:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az nagyon tetszett, hogy Snoket ilyen sith alattomossaggal kiirtak, de azert valami hattersztorit adhattak volna neki. Igaz elso trilogiabol Palpatinerol se tudtunk semmit, csak hogy o a nagy fonok,de remelem Snokerol azert lesz meg info a 9esben.
Kylo hibatlan. Engem mar a 7esben se idegesitett,
mert en megertettem a karaktert, akit mutatni akartak. Csak sokaknak keves volt, de most ezt helyre tettek. Remek a hasonlat anakinnel. Kylo vivodasat tenyleg nagyon jol bemutattak, es ehhez rengeteget adott a szinesz is. A filmben sajnos nem voltak olyan jelenetek amiktol kicsit is beporogtem volna a lelkesedestol,de mikor Rey el egyutt harcoltak az nagyon jo volt. Es aztan megjobban tetszett,hogy nem maradtak egy oldalon. Sokan a moziba mar orultek hogy Leila fia hazamegy,de errol szo se volt. Csak megunta,hogy kihasznaljak.
Poe karaktere telitalalat. Egyedi, es minden jelenete erdekes. Sajnos ez Finnrol nem mondhato el. Az o sztorivonalat nagyon untam. Mikor menekitettek azokat az allatokat, az is tul hosszu volt nekem, es ott inkabb ereztem jurassic park filmnek mint star warsnak.
Meg a kis droid ugykedese is sok volt, de meg mindig inkabb o mint jarjar vagy a macik.
Leilat orommel neztem, de sokat nem tett a sztorihoz. A superman repulese meg talan a film melypontja volt nekem. Oke megmutattak, hogy megtanulta hasznalni az erot, de akkor is komikus volt.
Yodat jo volt latni, bar a szinkronja rossz volt nagyon.
Luke karakteret is nagyon jol megcsinaltak, es a vegen a csavar vele nagyon jo volt. Viszont azt nem ertem, hogy abba halt bele, hogy hasznalta ezt a kepesseget, vagy fogta magat es eggye valt az erovel? Nekem ez kicsit olyan wtf jelenet volt. Mondjuk inkabb ez, mint 60 evesen berakni valami ugrabugralos fenykardparbajba, csak ezt igy nem ertettem elsore.
Osszegezve
Szoval a film jo volt, bar sokszor ereztem azt,hovy tul sok a tortenes,es a kozepen ugy ereztem,mintha a zaroresz lenne. Kicsit mintha osszedobaltak volna a sztorit,hogy minnel jobban haladjanak. De amugy a jobb sw reszek koze sorolhato. Nagyon sok fele elvihetik a 9.reszt. ugye most a 8 rogton a 7 utan jott, de itt most sok ev ugrast is kinezek. Ellenallasnak ujra kell szervezodnie, Kylo-Rey tanoncokat kepezhet,meg ugye emlitettek hogy kylo magaval is vitt anno par ifju jedit. Szoval jelenleg nem latni hova fut ki a sztori, de rengeteg felekeppen vihetik tovabb.
Rey szuleit meg lehet bekamuzta Kylo, de az se baj ha igy marad. 2 eve megy a talalgatas hogy sz elozmenybol ki lehet snoke,mrg rey kivel allhat rokoni kapcsolatba,
erre most ugy all a helyzet , hogy az irok szerint ez egyaltalan nem lenyeges, es lehet igszuk is van. Ahogy a filmben is elhangzott tobbszor is. A multat el kell torolni.
Tudnek meg irni sok mindent, de szerintem megnezem majd ujbol nemsoka