Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. szeptember 4., szerda 13:07

Nem tudom miért kell CR7-nek mindenbe beleütnie az orrát inkább írja alá az új szerződését és örüljön neki!
Már megint kezdi a hisztit mert csak egy gólt rúgott és mindenki Iscoról meg Baleről beszél!!!
Azt hittem megváltozott de ugyanolyan hisztis páva és önző is mint volt korábban...
Inkább kezdjen el csapatárért játszani akkor jönni fognak a gólok is és akkor nem kell hisztiznie :hmmm:

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 4., szerda 12:57

Nacho a behívásáról:

"Otthon voltam a családomnál. A telefonomat elárasztották üzenetek és hívások. Azt hittem valami baj történt, de erre nem számítottam. Ez volt az utolsó dolog amire gondoltam volna és mindenkinél jobban megvoltam lepődve. Mindaddig alig akartam elhinni, amíg ma reggel nem láttam egy újságban a híreket, benne a fotómmal. Ez egy fentről érkező ajándék.

Iker azt mondta nekem, hogy használjam ki a lehetőséget és hogy ez egy nagyszerű módja a tapasztalatszerzésnek, amire minden játékos vágyik.

Baleről: Boldog vagyok miatta. Gareth egy top játékos. Ezt már megmutatta Angliában, és biztosan segít nekünk sok mérkőzés megnyerésében."
But he is a good boy...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 4., szerda 12:06

elvannak a srácok.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 4., szerda 11:18

Mourinho: “Özil egyedi, utánozhatatlan, még rosszul sem tudják lemásolni őt. Ő a világ legjobb 10-ese. A társai mellett az én dolgomat is megkönnyítette a kiemelkedő látásával és remek döntéseivel. Mindenki Figót és Zidanet látta benne, és láthatták is. Nem fogadtuk el az Arsenal ajánlatát Demba Báért, mert Özil leigazolásával komoly bajnoki aspiránssá léptek elő.”
bukott edző véleménye nem számít.

amúgy dzsozé okos, mert tovább ajnározza özilt, aki még jobban elhiszi magáról, hogy ér vmit. :lol:
arsenal meg küzd majd a 4. helyért a szokásos módon.
Kép
Kép
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 4., szerda 11:11

Még ha mondta is, hogy mérges, mi van akkor? Egy barátja az utolsó nap váltott és lépett le. A vezetőség eladta őt, benne van. Özil a 10-es posztján talán tényleg a legjobb, de a csapatnak most nem csak erre van szüksége. Plussz kétlem, ha Özil maradni akart volna akkor is eladják. Akár azért is lehet mérges mert nem harcolt a helyéért, de CR nem fogja teli sírni a kispárnáját ez miatt. A portugál edzőtáborban a vakondok hallgatóznak a föld alatt :D
Bale 13 millát keres? Szép dolog a szerződés aláírása utáni titoktartás...csak ha Levy azt sumákolja ki h 100 millába került Bale, a menedzsere meg hogy 13-at fog keresni, akkor elmehetnek valahová...
Mindenki ír itt már mindent, ha van átigazolási időszak azért nyúzzák a csapatot ahogy igazolnak, ha nincs akkor megint mást találnak. Mindig lesz valami...Most is van aki szerint CR 15-öt fog keresni, van aki szerint 17-et...Megjelentetünk egy újságot és megírjuk h mi úgy hallottuk 18-at fog keresni...a vicc az lenne, hogy kb ugyan annyira lehetnénk hitelesek :D
Pacifütyi a sajtónak :vivo: :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 4., szerda 11:09

Azért nemártott volna megvárni, hogy Bale pályára lépjen...

Meg nem ártott volna megvárni, amíg vége lesz a szezonnak
Ugyanezt a listát vezette Sahin, amikor ideigazolt...Ezek színvonaltalan, gyerekes találgatások, a 90%-án jót fogunk röhögni két év múlva.
Szerintem erősen félre vannak értelmezve ezek a listák. Miért kéne megvárni hogy lemenjen egy év? Az átigazolásokat most is meg lehet ítélni, hogy a jelenlegi információk alapján milyenek. Ezekből nem fog következni, hogy mit alkotnak majd a következő idényekben. Az, amit mondjuk év végén csinálnának utólag, az megint egy más lista, más adatok alapján, más tényezőket figyelembe véve.

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. szeptember 4., szerda 10:52

Mourinho: “Bale fantasztikus. Képes eldönteni a meccseket még akkor is, ha a csapatnak nem megy. Ez az a képesség, amiért ilyen magas az ára. Bale mérkőzéseket nyer, hihetetlenül lő és mikor már azt hiszed, hogy döntetlen lesz a meccs vége, ő gólt szerez. Úgy vélem, hogy be fogja bizonyítani, hogy megéri az árát.”
Ez az első szimpatikus nyilatkozata a Madriddal kapcsolatban mióta elment. Amennyire kedveletem még a korábbi Chelseas időszakától kezdve annyira utáltam meg ezen a nyáron. Mint a Madriddal kapcsolatos nyilatkozatai mint az hogy (ha igazak a hírek) megpróbált jó pár igazolásunknál konkurenciát teremteni vagy a Ronaldoval szembeni nyilatkozata... egyáltalán nem méltóak egy ilyen szintű edzőhöz. Sajnos már a Chelsea-Bayern Szuperkupa meccsen is azt vettem észre hogy Guardiola csapata győzelmének szurkoltam.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 4., szerda 10:43

Donát írta:CR ezekkel a szavakkal nyilatkozta, h Mérges Özil távozása szerint?? Ha igen, az egyrészt abszolút nem korrekt, megint dobálja a csontokat a sajtónak, és segíti a feszkó generálását (ha ez a véleménye, ha nem), más részt kicsit magára nézve is ciki, mert az jön le, hogy Isco megrúgja a gólokat CR helyett, és ezzel együtt kevesebb gólpasszt is ad neki (ha így gondolja, ha nem).
Fenéket nyilatkozott, állítólag ezt mondta Pepének meg Coentraonak a portugál edzőtáborban, ahol úgy látszik a falnak is füle van.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. szeptember 4., szerda 10:28

CR ezekkel a szavakkal nyilatkozta, h Mérges Özil távozása szerint?? Ha igen, az egyrészt abszolút nem korrekt, megint dobálja a csontokat a sajtónak, és segíti a feszkó generálását (ha ez a véleménye, ha nem), más részt kicsit magára nézve is ciki, mert az jön le, hogy Isco megrúgja a gólokat CR helyett, és ezzel együtt kevesebb gólpasszt is ad neki (ha így gondolja, ha nem).

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. szeptember 4., szerda 9:47

Realista24 írta: jelenben érthette
Még jó, hogy top 10es mert nincs is nagyon klasszikus irányító rajta kívül..ja de Kaká :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 4., szerda 9:40

Legjobb tizes? Jó játékos ő, de a korábbi tizeseinkkel mégcsak egy lapon sem említhető (Laudrup, Seedorf, Figo).
Szerintem a jelenben érthette CR, hogy most nem találnánk/találunk nála jobbat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 4., szerda 9:38

CR írta:“Mérges vagyok Özil távozása miatt. Ő volt a legjobb 10-es akit kívánhat magának a Real Madrid”
Legjobb tizes? Jó játékos ő, de a korábbi tizeseinkkel mégcsak egy lapon sem említhető (Laudrup, Seedorf, Figo).

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2013. szeptember 4., szerda 9:23

Együtt néztem Bale bemutatóját az asszonnyal (ez már komoly mérföldkő :mrgreen: ) Megy a műsor nézem a képeket... :D aztán egyszer megszólal: "ti mostanában csak olyanokat igazoltok akik tepernek hogy ide kerüljenek (Ancelotti).."

ON: Bale jó kérdés hogy mennyire fog beválni de az hogy mindig is az volt az álma hogy itt játsszon szerintem nagyon sokat nyom a latba. Benyalt tövig CR-nek azaz elfogadta helyét a csapatban megtanították Albionban neki a küzdést és a kemény edzés fontosságát, nem egy falábú, gyors mint a villám...ez így együtt azért elég igéretes :D

Triumvirate98
Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
Kedvenc csapatod: Juventus

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. szeptember 4., szerda 9:23

miVida írta:na csak visszavonultattuk a 10est? :mrgreen: - hát özilke után...
Jövöre Xabi távozik Modric megkapja a 14-es mezt!! Isco a 10-est!! Gündogan hogy ha érkezik ő meg a 8-ast!! Szerintem:)
Vidalé a 8as, kérem :roll:
Vidalé a 23-as, de van nálunk Padoin ha érdekel. :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 4., szerda 9:00

De most tényleg kell az új projekt, Mourinho érkezésével indult egy új, az viszont megbukott. Meg kell próbálni egy újat, de igazából ez a természetes. Csak jó lenne már, ha valamelyik új projekt évekig tartana és mellesleg sikeresek is lennénk vele.
Ez az új project azért mintha jobban hajazna a Real stilusára,mint pl a Mou féle,aztán több logika van benne,mint a Calderon korszakbéliben.
Nekem az egyedüli kakukk tojás Bale,nem tudni hogy válik be,de lehet aztán rámcáfol,és Ancelotti keze alatt világklasszist alkot...az mindenesetre becsülendő,mennyire szereti ezt a klubot,megharcolt érte hogy itt játszhasson,ezért aztán rescpect Gareth... :salute:
Azt gondolom,hogy ezzel a csapattal,ha ebben a szezonban nem is,de jövőre harcba szálhatunk jó esélyel a BL trófeáért,hátha még a kp-t tudnánk erősiteni(Gündogan/Kondogbia)akkor aztán...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 3., kedd 23:34

Igen, kicsit viccesen hangzik már ez a megint új projekt, tényleg ki tudja hányadik, eddig mindegyik balul sült el, közben a Barca meg szarrá verte a világot 4 éven keresztül, megnyert minden szart lényegében mindenféle koncepció vagy projekt nélkül.

De most tényleg kell az új projekt, Mourinho érkezésével indult egy új, az viszont megbukott. Meg kell próbálni egy újat, de igazából ez a természetes. Csak jó lenne már, ha valamelyik új projekt évekig tartana és mellesleg sikeresek is lennénk vele.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 3., kedd 23:11

dzsihad91 írta:
primrose írta:Csak úgy érdekességnek.. a goal.com összeállította a nyár TOP20 igazolását. Náluk Isco nyerte a listát, míg Bale az utolsó helyen végzett. Özil náluk az ötödik lett, Neymar a tizedik, Higuain a tizenkilencedik.

http://www.goal.com/en-gb/slideshow/489 ... er?ICID=OP

Persze ebből még semmilyen következtetés nem kell levonni, egy ilyen sorrendet az év végén érdeme lenne csinálni. :)
Azért nemártott volna megvárni, hogy Bale pályára lépjen... :D
Ugyanezt a listát vezette Sahin, amikor ideigazolt...Ezek színvonaltalan, gyerekes találgatások, a 90%-án jót fogunk röhögni két év múlva.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 3., kedd 23:10

Es leirom itt is, hogy "csak" 50 millios minusszal zartuk az igazolasokat, ami nem egy hajmereszto tetel.
főleg annak tudatában, hogy bale és illarra is bőven áron felül érkeztek
özil 45, higuain 37, callejon 11, albiol 10, ez még így is szép bevétel, hogy kakáért meg mourinhóért nem kaptunk pénzt
és ugye még ott van az indirekt bevételnél negredo, akiből kaptunk vagy 4 körül, meg azért garay sem volt messze, hogy hozzon egy 10-est
ráadásul özilt a tottenham egyik nagy riválisának passzolta el perez, szal jól csinált az öreg ezt a nyarat
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 3., kedd 22:58

Inkabb az a kemeny, hogy mindenki fintorog, hogy hany szaz millio eurot elkoltott a Real, kozbe arrol egy szo se esik, hogy egyike vagyunk azon keves top csapatnak akik evrol evre nyeresegesen mukodnek sajat erobol. Kozben szamos nagy klub generalja a veszteseget zsinorba,.. De az nem szamit, csak az hogy a csunya Real elveri a sok penzt, amit amugy kitermel maganak.

Ez mar csak ilyen, ilyen is lesz vegig.

Az meg hogy micsoda hiszteria, meg hulyezes megy hogy elengedtuk Ozilt, az egyenesen szanalmas.

Es leirom itt is, hogy "csak" 50 millios minusszal zartuk az igazolasokat, ami nem egy hajmereszto tetel. Kivancsi lennek hogy a tobbi klub milyen merleggel zart, biztos vagyok benne hogy joparan lekoroztek minket. Nincs valakinek errol infoja?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 3., kedd 18:53

CS0ki írta:Egyébként durva, hogy hiába Bale rekord közeli szerződtetése, Özil távozása sokkal inkább beszédtéma a neten.
Hát Bale ideigazolása szinte nyílt titok volt, Özil távozása pedig meglepetés a javából. Szerintem ez normális, és talán jobb is nekünk, ha Bale nyugodtan kezdhet dolgozni, feszültség nélkül. Had haragudjanak az emberek Perezre Özil miatt. :)
sander írta:Azért ehhez a 10 évhez elég sok minden kellett.
Ebből a 10 évből 3 volt a Calderon-korszak, újabb 3 Mourinho. Volt egy átmeneti Pellegrinis. Így már nem is tűnik olyan soknak az a 10 év :mrgreen:
sander írta:és hozott azon a nyáron egy V.d. Vaart-ot ami tök felesleges volt.
Sneijder jó pár hónapra kidőlt a szezon kezdete előtt, az ő pótlására jött VdV kb. 10 millióért.
Azért nemártott volna megvárni, hogy Bale pályára lépjen...
Meg nem ártott volna megvárni, amíg vége lesz a szezonnak :lol:
Merci Zizou!

Vissza: