De most Ronaldonak mi baja van? Annyira elegem van már belőle is. Vagyis imádom, mert szórja a gólokat és mert nagy szolgálatot tesz a csapatnak (+ mert tudom hogy madrdista), de minden évben jön róla legalább 1 cikk, hogy neki valami nem tetszik. Remélem, hogy ez a mostani hír nem igaz, mert akkor tényleg beigazolódnak azok a pletykák, hogy egy igazi "egó man" az emberünk. Vagyis... ezt eddig is nagyjából sejtettük, csak eddig mindig olyan dolog párosult hozzá, ami alapján megértettem és elfogadtam ezt a részét is...de most... amikor mindenki világosan tudja, hogy HA Bale beválik, akkor az nagy erősítés lenne a csapatnak. Ráadásul a srácnak a példaképe, már kismilliárdszor fényesre nyalta a popóját, a bemutatásának napján pedig mindezt még megkoronázta. Eddig 100%ig biztos voltam, hogy Ronaldonak pont egy ilyen csapattárs kell, mint Bale, mert alkalmazkodni fog hozzá és lesi majd őt, mint a kiskutya (szóval ezért sem értettem azokat az embereket a fórumról akik azt mondták, hogy CR-nek nem biztos, hogy tetszeni fog Bale érkezése). Mert igenis reméltem, hogy azért neki is fontosabb, hogy legyen egy olyan csapattársa, aki előtt tényleg kiskirály lehet és akivel ha ÖSSZESZOKNAK és HA beindul a gépezet, akkor a csapat is előremozdulhat. Szóval remélem kamuk ezek a hírek, mert már elegem van h minden évben van körülötte valami hiszti. Fogadja őt örömmel, szokjanak össze, aztán szedjék szét az ellenfeleket és sz*rni rá, hogy melyikőjük a drágább, ezek egyéni érdekek, és nem a csapaté, és az egyéni érdek is addig a szintig tud érdekelni, amíg nem hátráltatja a csapategységet, azontúl pedig kalap kabát.

Lehet tényleg nem a Neymar Messi páros vitáit kell majd várni...
But he is a good boy...