Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Továbbra is hangsúlyozom, hogy Darkot nézzetek, nagyon gut cucc.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
http://www.sorozatjunkie.hu/2017/12/07/pilot-happy/
Erről elfelejtettem írni múltkor, már 2 rész kint van, de ennyire beteg és elborult sorozatot nem igazán láttam még soha. Próbáljátok be
Erről elfelejtettem írni múltkor, már 2 rész kint van, de ennyire beteg és elborult sorozatot nem igazán láttam még soha. Próbáljátok be

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Tehat nem Vikings minoseg...h3x0r írta:Igy 2 resz utan ugy vagyok vele, hogy nem rossz, meg szivesen nezem, de egyelore ugy igazan nem rantott be.gólvonal írta:Knightfall velemenyek?
Érdemes elkezdeni?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igy 2 resz utan ugy vagyok vele, hogy nem rossz, meg szivesen nezem, de egyelore ugy igazan nem rantott be.gólvonal írta:Knightfall velemenyek?
Érdemes elkezdeni?
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Knightfall velemenyek?
Érdemes elkezdeni?
Érdemes elkezdeni?
- h3x0r
En az azt megelozo resznel sirtam a Netflixes poenokonsebydani írta:A South Park idei évadának befejezése meg akkora volt, hogy lefordultam az ágyról. Ez már a zsenialitás egy új szintje

- sebydani
Rohadt jó, szerintem már ma lesz időm befejezni. Zseni a cucc
A South Park idei évadának befejezése meg akkora volt, hogy lefordultam az ágyról. Ez már a zsenialitás egy új szintje

A South Park idei évadának befejezése meg akkora volt, hogy lefordultam az ágyról. Ez már a zsenialitás egy új szintje
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
Most fejeztem be a Mindhuntert, ez aztan komoly cucc
Ti hogy alltok vele?

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
2,5 rész után írom, hogy tetszik, jó a hangulata és kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki ebből, de néha eléggé nézek, hogy ki-kicsoda a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!különböző idősíkokbanKerlon írta:Dark
Elég fosatós és érdekes. Más nem nézi?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Wormwood, nézzetek utánna

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A torrentes verzióban van angol hangsáv, a netflixen nem tudom, csak este tudom biztosra mondani!Kerlon írta:ich weiß nicht! 'schuldigung
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
BarçaNorbi írta:Én két napja fejeztem be az utolsó évadot, tényleg nagyon jó minőség, és végig tartja a színvonalat.Luigi-K1 írta:Miután megvolt a Drót (The Wire) című sorozat,rászántam magam a Kemény zsaruk (The Sield) megnézésére...
Most kezdem a 4.évadot...
Nagyon ott van!!!
Csak ajánlani tudom mindenkinek....![]()
Most a The Sopranos elkezdésében gondolkodom, ez tényleg annyira jó, mint ahogy annyian állítják? Eddig láttam és tetszett: Prison Break, Dexter, The Wire, The Shield, Breaking bad, GoT, True detective, HoC, Sherlock, Banshee, Suits, Shameless, Band of Brothers.... meg még volt pár, amikből 1-2 évad van kint, illetve kaszáltam menet közben a Supernaturalt 5-6 évad körül, a TWD-t meg 4-5 körül.
Ha The Sopranos-t nagyon leszóljátok itt, akkor legyetek szívesek ajánljatok valamit. Szeretem, ha már befejeződött a sorozat. SoA-n gondolkozom még, hogy a Maffiózok után elkezdjem.
SoA is nagyon jó!!! Ne hagyd ki!!!

Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- h3x0r
Lehet, hogy anno a Sopranos egy zsenialis sorozat volt, de mai szemmel (szamomra) nagyon keves. En is sokkal inkabb a SoA-t valasztanam.BarçaNorbi írta:Ha The Sopranos-t nagyon leszóljátok itt, akkor legyetek szívesek ajánljatok valamit. Szeretem, ha már befejeződött a sorozat. SoA-n gondolkozom még, hogy a Maffiózok után elkezdjem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
reeed_ati írta:BarçaNorbi írta:
Szeretem, ha már befejeződött a sorozat. SoA-n gondolkozom még, hogy a Maffiózok után elkezdjem.
SoA-n ne gondolkozz, kezdj bele, nagyon jó sorozat.
Vikings új évad:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az évad adja nekem rendesen. Ivar eddig egy állat, kezd egyre jobb lenni a csávó, mikor a toronyból lesett, kb. olyan volt, mint egy Sith a star warsból.![]()
Ja és végre az angolok is kaptak egy erős karaktert, elég badass a püspök, jó arc.
Nem is tudom hirtelen kinek szurkoljak.
+1. SoA pörögjön.
És a Vikings-es gondolatokkal is egyetértek.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
BarçaNorbi írta:
Szeretem, ha már befejeződött a sorozat. SoA-n gondolkozom még, hogy a Maffiózok után elkezdjem.
SoA-n ne gondolkozz, kezdj bele, nagyon jó sorozat.
Vikings új évad:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az évad adja nekem rendesen. Ivar eddig egy állat, kezd egyre jobb lenni a csávó, mikor a toronyból lesett, kb. olyan volt, mint egy Sith a star warsból.

Ja és végre az angolok is kaptak egy erős karaktert, elég badass a püspök, jó arc.
Nem is tudom hirtelen kinek szurkoljak.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Én két napja fejeztem be az utolsó évadot, tényleg nagyon jó minőség, és végig tartja a színvonalat.Luigi-K1 írta:Miután megvolt a Drót (The Wire) című sorozat,rászántam magam a Kemény zsaruk (The Sield) megnézésére...
Nagyon ott van!!!
Csak ajánlani tudom mindenkinek....![]()
Most a The Sopranos elkezdésében gondolkodom, ez tényleg annyira jó, mint ahogy annyian állítják? Eddig láttam és tetszett: Prison Break, Dexter, The Wire, The Shield, Breaking bad, GoT, True detective, HoC, Sherlock, Banshee, Suits, Shameless, Band of Brothers.... meg még volt pár, amikből 1-2 évad van kint, illetve kaszáltam menet közben a Supernaturalt 5-6 évad körül, a TWD-t meg 4-5 körül.
Ha The Sopranos-t nagyon leszóljátok itt, akkor legyetek szívesek ajánljatok valamit. Szeretem, ha már befejeződött a sorozat. SoA-n gondolkozom még, hogy a Maffiózok után elkezdjem.
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Miután megvolt a Drót (The Wire) című sorozat,rászántam magam a Kemény zsaruk (The Sield) megnézésére...
Nagyon ott van!!!
Csak ajánlani tudom mindenkinek....
Nagyon ott van!!!
Csak ajánlani tudom mindenkinek....

Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
- sebydani
Mindhunter évad befejezése 3. résztől, Ozark és Peaky Blinders az elméleti sorrend, de ha már ilyen szépen kéred jolly joker lehet a Dark...
Amúgy duplán örülhetsz, ott az Ozark is

Amúgy duplán örülhetsz, ott az Ozark is

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha nem a pengéseket kezded el, hanem amit Kerlon ajánlott, véged vansebydani írta:Na megnéztem, elvileg van.![]()
Baszhatom én a záróvizsgám januárban, annyi sorozatot írtam össze magamnak így a szakdolgozat leadás és utolsó vizsgák utánra, hogy már most lőttek a dolognak

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
Na megnéztem, elvileg van.
Baszhatom én a záróvizsgám januárban, annyi sorozatot írtam össze magamnak így a szakdolgozat leadás és utolsó vizsgák utánra, hogy már most lőttek a dolognak