Legszebb stadion, ahol valaha jártam. Persze elfogult is vagyok, de semlegesek is megerősítették sokan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 14., csütörtök 10:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 14., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. december 14., csütörtök 8:46
Véletlen!!!!Realista24 írta:GYALÁZAT.A Real Madrid történetében Karim Benzema lett a legtöbbször lecserélt játékos.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 14., csütörtök 8:44
James visszater es meg van oldva minden.Berti írta:Hát ez nagyobb csalódás mint a tegnapi meccs.Zidane: “Nem fogok januárban csatárt kérni”![]()
Ezzel a csatársorral nem nagyon számítanék trófeákra. Benzema tegnap is bebizonyitotta, hogy mekkora egy lúzer. Véletlenül se menne be neki semmi..semmi. Ha Bale nem sérülne le minden 20 perc után, úgy megérteném, hogy nem kell csatár, de szerintem ezzel mindenki tisztában van, hogy rá nem lehet számítani.
Ez viszont azt jelenti, hogy nem akarnak most valami középkategoriás játékost hozni, inkább nyáron robban a bank és hozunk egy új sztárt, aki sejtésem szerint a VB kimenetelétől függően lesz kiválasztva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 14., csütörtök 8:40
GYALÁZAT.A Real Madrid történetében Karim Benzema lett a legtöbbször lecserélt játékos.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 14., csütörtök 8:15
amúgy nem. Gaya nagy szezont fut megint.Jim írta:
az a baj, hogy oda nem tudok egy fiatal igazán jó spanyolt sem felvetni![]()
hiányposzt a hispánoknál
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. december 14., csütörtök 7:57
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 14., csütörtök 7:36
Hát ez nagyobb csalódás mint a tegnapi meccs.Zidane: “Nem fogok januárban csatárt kérni”
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 12., kedd 17:43
az nem elég indok?Realista24 írta: De minek elhozni Jim? Azon felül, hogy elélvezel?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 12., kedd 17:35
Én a legjobb spanyol bíróra szavaznék.Az AS értesülései szerint a szuperkupa-visszavágót is vezető Sánchez Martínez a legesélyesebb jelölt a decemberi El Clásico játékvezetői posztjára, de Undiano Mallenco szerepvállalása sincsen kizárva. A Játékvezetői Bizottság (CTA) hamarosan közzéteszi a beosztást.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 12., kedd 17:35
De minek elhozni Jim? Azon felül, hogy elélvezel?Jim írta:Odriozola az egyik legtehetségesebb spanyol bekkBBeno írta:ahelyett a spayol jobbekk helyett is meuniert kellene hozni. vagyis kellett volna.![]()
miért hoznák helyette a belgát?![]()
fogadjátok el, hogy spanyolokat fogunk igazolni
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 12., kedd 17:27
Odriozola az egyik legtehetségesebb spanyol bekkBBeno írta:ahelyett a spayol jobbekk helyett is meuniert kellene hozni. vagyis kellett volna.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 12., kedd 17:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 12., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 12., kedd 14:52
Vagy legyen Moha az első számú és hozunk valakit mögé Gutitól .RealAsensio írta: Casilla nagyon keves, sajnos nem lehet ra szamitani. Navas pedig serulekeny, es szerintem az is benne van a pakliban, hogy tavozik a nyaron, igy Kepa valik az elso szamu kapusunkka, mig ifj. Zidane lehet a 2. szamu, vagy Moha. Meg az is megeshet, hogy kaptunk egy fasza ajanlatot Kikoert.
HozzászólásSzerző: cart » 2017. december 12., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 12., kedd 14:03
Casilla nagyon keves, sajnos nem lehet ra szamitani. Navas pedig serulekeny, es szerintem az is benne van a pakliban, hogy tavozik a nyaron, igy Kepa valik az elso szamu kapusunkka, mig ifj. Zidane lehet a 2. szamu, vagy Moha. Meg az is megeshet, hogy kaptunk egy fasza ajanlatot Kikoert.kodo írta:Nem is értem, hogy merülhet fel egyáltalán az hogy Kepa télen csatlakozik? Egyszerűen semmi értelme nem lenne idehozni Navas mögé. Vegyük meg, de maradjon csak ott Bilbaoban, ők úgysem tudják pótolni, játsszon, fejlődjön. Mindhárom félnek kedvező lenne így ez, aztán ha Navas elkezd visszaesni, jöhet Kepa a helyére, akinek arra már szintet kell lépnie.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 12., kedd 13:43
A FIFA szabályzata szerint, ha valaki piros lapot kap a Klubvilágbajnokság döntőjében, akkor az eltiltást a döntőt követő mérkőzésen kell letölteni. Jelen esetben ez az El Clásicót jelenti.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 12., kedd 13:42
Mi az a sunday people?Real Madrid are confident of completing a summer move for Tottenham goalkeeper Hugo Lloris, according to the Sunday People .
The France international is keen to win silverware, and with Spurs struggling domestically this season, the Blancos believe he could be tempted to leave.
They remain keen on David de Gea and Thibaut Courtois but could now turn their full attention onto Lloris.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. december 12., kedd 13:26
Ezt a szabályt azért ritka nagy marhaságnak tartom.Realista24 írta:A FIFA szabályzata szerint, ha valaki piros lapot kap a Klubvilágbajnokság döntőjében, akkor az eltiltást a döntőt követő mérkőzésen kell letölteni. Jelen esetben ez az El Clásicót jelenti.
Ramost és Cét nem engedném pályára
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem