Én kiegyeznék azzal a 4-3-mal..

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 17., vasárnap 17:46
Én kiegyeznék azzal a 4-3-mal..
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 17., vasárnap 17:42
Barcelona win on penalties. Ott valamit elfelejtettek betáplálni a szuperszámítógépbe.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. december 17., vasárnap 17:36
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2017. december 13., szerda 0:03
Realista24 írta:Nem holnap játszunk?BBeno írta:gremio ellen dontozunk. lucas barrios neve lehet onnan ismeros.
az ellenfeluk a pachuca volt. ott most honda tolja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 12., kedd 21:38
Nem holnap játszunk?BBeno írta:gremio ellen dontozunk. lucas barrios neve lehet onnan ismeros.
az ellenfeluk a pachuca volt. ott most honda tolja.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 12., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 12., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. december 12., kedd 14:19
Igen, konkrétan Verratti volt, aki az edzést is megtagadta legutóbb. De anno Thiago Silva és Marquinhos is végül maradt a fenekén. Rajtuk, és persze most már Nemyaron és Mbappén kívül, esetleg Cavani és Di Maria olyan, akiért más klub komolyabb ajánlatot tenne, de idáig még nem történt ilyen tudomásom szerint.pheco írta:Ezt tobbszor is olvastam mar, ezt a Verratti-Barca hirekbol szuritek le? Nyilvan a penz nem mozgatja meg ugy a PSG-t, mint sok mas csapatot, de ha mondjuk Bappe vagy Ney azt mondana h o menni akar mindenaron, akkor szerintem egy jo ajanlatot nem utasit vissza a PSG, hogy legyen egy sertodott jatekosuk a keretben vagy akar azon kivul.
Nem azt mondom, hogy a Real nem fog megpróbálkozni a leigazolásukkal. Sőt, szerintem Perez nagy erőket fog mozgósítani, de a PSG csuklóból nemet mond majd. Végül az utolsó nap jön Kane és Lucas BigliaKerlon írta:ericco hozzáállása nem a Real Madridhoz méltó, feladni mielőt esélyt adnánk valaminek? Kérlek tisztelettel, kijelentkezni és nem visszalépni majd felkeresni egy Arsenal fórumot. A legnagyobb tisztelettel, Kerlon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 12., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 12., kedd 14:07
Ezt tobbszor is olvastam mar, ezt a Verratti-Barca hirekbol szuritek le? Nyilvan a penz nem mozgatja meg ugy a PSG-t, mint sok mas csapatot, de ha mondjuk Bappe vagy Ney azt mondana h o menni akar mindenaron, akkor szerintem egy jo ajanlatot nem utasit vissza a PSG, hogy legyen egy sertodott jatekosuk a keretben vagy akar azon kivul.ericco írta:A PSG-ből pedig kulcsjátékost igazolni lehetetlen.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 12., kedd 13:58
Jo helyen jar, itt szoktak a bajnoksagot a barcanak adni mar szeptemberben.Realista24 írta:Rossz fórum.H.E.H.E. írta:Na itt a vége a szezonnak, 2018ban akkor nem nyertünk semmit
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. december 12., kedd 13:49
Nem konrkétan erre a képre gondoltam, hanem a hírekre, egyes hozzászólásokra ezen a fórumon, stb.Realista24 írta:Mit nem értesz? Trollfoci
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 12., kedd 13:24
Mit nem értesz? Trollfociericco írta:Én nem értem ezeket a képeket, híreket, semmit sem. Szinte 0 esélyt látok arra, hogy valamelyik belátható időn belül nálunk kössön ki. Mbappera van egy kis esély, mert fiatal, és benne van még a pakliban, hogy nem hozza azt, ami benne van és amit várnak tőle, de idáig nem úgy néz ki, hogy ez lesz. A PSG-ből pedig kulcsjátékost igazolni lehetetlen.
Az FFP-t pedig röhögve megoldják.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. december 12., kedd 13:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 12., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 12., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. december 12., kedd 9:45
Ez eddig mindig jo omen volt, folytasd csak.H.E.H.E. írta:Na itt a vége a szezonnak, 2018ban akkor nem nyertünk semmit
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 12., kedd 7:57
Rossz fórum.H.E.H.E. írta:Na itt a vége a szezonnak, 2018ban akkor nem nyertünk semmit
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 12., kedd 7:37
https://www.youtube.com/watch?v=DTtETj3MtzAH.E.H.E. írta:Na itt a vége a szezonnak, 2018ban akkor nem nyertünk semmit
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 12., kedd 5:21
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem