Courtois meg Hazard is
fél évig nem jönnék a fórumra

Hazard minek, hova??
ott vannak a fiatal spanyolok...
csatár kell Benzema helyére a kezdőbe
arra kell költeni minden pénzt
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 11., hétfő 23:32
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 11., hétfő 23:31
Nem spanyol és elmúlt 15 éves, szóval érthető, hogy Jimnek nem szimpatikus.sebydani írta:Tedd hozzá, hogy szerinted nem válogathatnak mibőlJim írta: Courtois meg sosem volt szimpatikus, ő nem ide való kapus
így nem nagyon válogathattak miből ZizuékArra nincs garancia, hogy nekik nem szimpatikus Courtois csak mert neked nem
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 11., hétfő 23:26
ziro4vr írta:Kapuba Navas helyére/után egy kész klasszis kellene, mint DDG, Courtois vagy Oblak.
Kepa nem tűnik kiemelkedő tehetségnek, nem egy Don. És ha most elhozzuk, 1-2 évre könnyen megtörhetjük a pályáját. Szerintem ez most rossz döntés.
Szép dolog elhozni az összes tehetséges fiatalt a ligából, de ez nem az Arsenal, kezd sok lenni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 11., hétfő 23:08
Tedd hozzá, hogy szerinted nem válogathatnak mibőlJim írta: Courtois meg sosem volt szimpatikus, ő nem ide való kapus
így nem nagyon válogathattak miből Zizuék
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. december 11., hétfő 23:03
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 11., hétfő 22:29
el kell olvasni a nyilatkozatait courtoisnak. nincs semmilyen atmas múltja. ha ddg-t nem érdekelte akkor courtoist miért érdekelnérashidm írta:És aztán mégis honnan veszitek hogy jönne akármelyik is a Realba?DDG ha annyira akart volna már itt lenne. Courtois meg nem jönne az Atmas múltja miatt.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 11., hétfő 22:27
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 11., hétfő 22:22
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 11., hétfő 22:20
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 11., hétfő 22:16
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 11., hétfő 21:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 11., hétfő 21:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 11., hétfő 21:31
még mindig ott a magas labda, csak le kéne csapniziro4vr írta:Kapuba Navas helyére/után egy kész klasszis kellene, mint DDG, Courtois vagy Oblak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 11., hétfő 20:58
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. december 11., hétfő 16:40
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. december 11., hétfő 16:31
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. december 11., hétfő 16:00
Csak az már régen volt, lassan eltelik újabb 3 év a 4-ből... Kapuson múlik a dolog, hogy mennyire akarja.Szerintem a hosszabbitasa utan elengedtuk a De Gea ugyet.
Inkább 60 De Gea-ért, mint 25 Kepaért..Hiába lejáró szerződés, 50-60 alatt egyiket se engednék el.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. december 11., hétfő 15:09
Szerintem a hosszabbitasa utan elengedtuk a De Gea ugyet. Nem fogja elengedni a MU ertheto modon. Max irrealisan magas osszegert. Ugy meg nem kell.CS0ki írta:Miért? 27 éves volt nemrég, a stílusa alapján inkább mondanám azt, hogy 35 év fölött is megbízhatóan fog védeni, minthogy visszaesik. De még ha csak 5 igazán jó év van benne, akkor is bőven hozni kell.De Geat már nem biztos.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 11., hétfő 15:08
Igen. Ha lehetne én is Oblakért robbantanék bankot. De hát Atlettatrikótól nem fogunk igazolni senkit.Kerlon írta:Azért az utóbbi 3 Atletico kapus nem semmi. Kb a legjobbak a posztjukon. Mondjuk én még mindig Oblakot hoznám, ha lenne rá mód, De Geat már nem biztos.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. december 11., hétfő 15:07
Hiába lejáró szerződés, 50-60 alatt egyiket se engednék el. Vagy úgy járnánk mint DDG-vel, hogy elromlott a fax. Eddig nagyon nem lőttünk mellé kapusok terén, sztem Zizuék jól látják hogy nem kell az aktuális 100 millás játékos, keresni kell az olcsó de megbizható embereket.CS0ki írta:Teljesen feleslegesnek érzem ezt a Kepa gyereket...Nem látom benne azt a kiemelkedő tehetséget. Persze, lehet bízni abban, hogy szinteket lép, de kapus poszton inkább mennék ré a biztosakra, ha van lehetőség. Navas-szal nem állunk rosszul, Casilla itt van cserének, teljesen jó felállás. Ezen akkor kell változtatni, ha biztosan előbbre léphetünk. De Gea vagy Courtois, mindkettőnek lejár a szerződése következő szezon végén(2019), most nyáron eldőlhet, hogy hosszabbít valamelyik, vagy megegyezünk a csapatukkal, vagy megegyezünk a játékosokkal, hogy 2019-ben érkeznek.
25 milliót kiadni egy nem is olyan fiatal tehetségért, aki nem jobb a mostani kapusunknál...Nettó hülyeség.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem