Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Azért nem a legjobb ez a sorsolás. Lehet izmozni persze, de arra még ott van 3 kör. Februárban még nem lesz üzemmeleg az a motor szerintem, bár így lehet a formát időzíteni kicsit korábbra.
Szerintem teljesen kétesélyes, nekünk bejáratott focink és klasszisaink vannak, nekik talán éhesebb embereik és klasszisaik.
Emery nem egy nagy edző, abban lehet bízni hogy ZZ felülmúlja. Kovacic kéne majd, mert MBappé jobbról indulva szépen Marcelo és a kilépkedő Ramos mögött meg fog baszkodni minket.
Szerintem teljesen kétesélyes, nekünk bejáratott focink és klasszisaink vannak, nekik talán éhesebb embereik és klasszisaik.
Emery nem egy nagy edző, abban lehet bízni hogy ZZ felülmúlja. Kovacic kéne majd, mert MBappé jobbról indulva szépen Marcelo és a kilépkedő Ramos mögött meg fog baszkodni minket.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nézne a fa..ompheco írta:Utóbbi 4 év miatt nem fogok tudni haragudni a csapatra, ha kiesünk a PSG ellen. Viszont, ha marad addigra is ez a 8 pont körüli hátrány a bajnokságban és úgy esünk ki a BL-ből, akkor azért elég szomorú leszek.
Nagyon rossz lenne az elmúlt 7 év elődöntő/döntőzései után Real nélkül nézni a BL-t.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt a Bayernt aki most elverte őket...Pipita írta:Nem, nincs. Sok rohadt jó játékosuk, az van, csapatuk nincs. És nem is játszottak még idén komoly ellenféllel, bohóckodnak a bohócligában meg kivégeztek egy haldokló Bayernt, ennyit tudnak felmutatni.hunmadridista írta:a Párizsnak jelenleg rohadt jó csapata van...
Benne van hogy kiesünk, de én bízom a srácokban, egyszerűen azért mert továbbra is miénk a világ legjobb csapata, és meg is fogják ezt mutatni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nemtom miért, de nekem olyan érzésem van, hogy sima lesz és lefocizzuk őket. Főleg otthon. BL-ben hazai pályán gyilkos a csapat. Párizsban kell egy jó eredményt elérni, otthoni meccsnek nem kéne kérdésnek lennie.
A PSG egy zsoldoscsapat. Hiányzik náluk a csapategység, az egymásért való küzdés, és az a tudat is, hogy egy nagy múltú csapat játékosai. Fejben nem fogják elbírni a párharcot, ahogy az idén sem bírták a Barca ellen. Ráadásul most iszonyatos nagy nyomás lesz rajtuk, mert a tulaj úgy gondolkodik, hogy ha sokat költ a csapatra, akkor ezért jár is neki a végső siker. Otthon 4:1, idegenben meg egy szolíd 2:1-es zakó is belefér.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Középpályán megesszük őket, nem fog eljutni a nagy ketteshez a labda. Majd ha esetleg igen, akkor Edike megzavarja őket

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ramosek megeszik reggelire.kodo írta:Nagy luxus elfeledkezni Mbapperől.RealAsensio írta:Szoros lesz de tovabbmegyunk. Nem rossz csapat a PSG, de csapatkent mi jobbak vagyunk, van egy nagykepu Neymarjuk es ennyi. Legyozzuk oket a rutinunkat hasznalva.

Nagy luxus elfeledkezni Mbapperől.RealAsensio írta:Szoros lesz de tovabbmegyunk. Nem rossz csapat a PSG, de csapatkent mi jobbak vagyunk, van egy nagykepu Neymarjuk es ennyi. Legyozzuk oket a rutinunkat hasznalva.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én abban reménykedek még, mentálisan nem bírják el a terhet hogy:
-itt a bl címvédő
-mindenki minket tart esélyesnek mert ott van Neymar-Mbappé.
Esetleg még a pillanatnyi forma. Amúgy sztem 50-50%.
-itt a bl címvédő
-mindenki minket tart esélyesnek mert ott van Neymar-Mbappé.
Esetleg még a pillanatnyi forma. Amúgy sztem 50-50%.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szoros lesz de tovabbmegyunk. Nem rossz csapat a PSG, de csapatkent mi jobbak vagyunk, van egy nagykepu Neymarjuk es ennyi. Legyozzuk oket a rutinunkat hasznalva.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Eddig nagyon úgy látom, hogy a drukkerek nagyrésze eltemetett már minket.
Ez jó lehet nekünk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Finish himPipita írta:Nem értem az összefüggést. Miért válna jobb csapattá a PSG jövőre, miután a Bayern kiejt minket az elődöntőben?BBeno írta:amint kiesünk már totál nem lesz igaz amit írsz róluk.![]()
![]()

Teljesen objektívan semmi okunk elbízni magunkat, ám a csapatot előre eltemetni is teljesen felesleges.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem értem az összefüggést. Miért válna jobb csapattá a PSG jövőre, miután a Bayern kiejt minket az elődöntőben?BBeno írta:amint kiesünk már totál nem lesz igaz amit írsz róluk.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szoros párharc lesz de a PSG túl van értékelve. erősek de a bajnokságuk csalóka, Ancelotti Bayernje teljesen kuka volt Jupp megfektette őket rendesen. nálunk is vannak gondok de talán elindultunk felfele februárig meg még sok idő van. simán kieshetünk de simán tovább is mehetünk. a PSG támadósora király a védelme meg teljesen gagyi. jó kis párharc lesz de jelenleg a PSG túl van értékelve a Real meg le van írva hogy szar az év.
amint kiesünk már totál nem lesz igaz amit írsz róluk.
tavaly is lefocizták a barcát sporinak köszönhetően nem mehettek tovább de attól még ott meglátszott hogy mit tudnak, ha fejben ottvannak.
tavaly is lefocizták a barcát sporinak köszönhetően nem mehettek tovább de attól még ott meglátszott hogy mit tudnak, ha fejben ottvannak.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem, nincs. Sok rohadt jó játékosuk, az van, csapatuk nincs. És nem is játszottak még idén komoly ellenféllel, bohóckodnak a bohócligában meg kivégeztek egy haldokló Bayernt, ennyit tudnak felmutatni.hunmadridista írta:a Párizsnak jelenleg rohadt jó csapata van...
Benne van hogy kiesünk, de én bízom a srácokban, egyszerűen azért mert továbbra is miénk a világ legjobb csapata, és meg is fogják ezt mutatni.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Fel kell készülni bármilyen forgatókönyvre...sajnos nem nyerhetünk mindigpheco írta:Utóbbi 4 év miatt nem fogok tudni haragudni a csapatra, ha kiesünk a PSG ellen. Viszont, ha marad addigra is ez a 8 pont körüli hátrány a bajnokságban és úgy esünk ki a BL-ből, akkor azért elég szomorú leszek.
Nagyon rossz lenne az elmúlt 7 év elődöntő/döntőzései után Real nélkül nézni a BL-t.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Utóbbi 4 év miatt nem fogok tudni haragudni a csapatra, ha kiesünk a PSG ellen. Viszont, ha marad addigra is ez a 8 pont körüli hátrány a bajnokságban és úgy esünk ki a BL-ből, akkor azért elég szomorú leszek.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én egyáltalán nem örülök a PSG-nek...nem lesz ez olyan sima, mint azt sokan gondolják...a Párizsnak jelenleg rohadt jó csapata van...egyelerő azt mondom, hogy szorosan, de kiesünk...rohadt sok idő van még addig, simán változhatnak az erőviszonyok...
- ikarus93
Aztán majd nézzük a TV-be ahogy Neymar elsirja magát, mikor kiejtük őket.
Tudom nagy a mellény, de na ez egy Real - PSG.
Tudom nagy a mellény, de na ez egy Real - PSG.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc