Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
amint kiesünk már totál nem lesz igaz amit írsz róluk.
tavaly is lefocizták a barcát sporinak köszönhetően nem mehettek tovább de attól még ott meglátszott hogy mit tudnak, ha fejben ottvannak.
tavaly is lefocizták a barcát sporinak köszönhetően nem mehettek tovább de attól még ott meglátszott hogy mit tudnak, ha fejben ottvannak.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem, nincs. Sok rohadt jó játékosuk, az van, csapatuk nincs. És nem is játszottak még idén komoly ellenféllel, bohóckodnak a bohócligában meg kivégeztek egy haldokló Bayernt, ennyit tudnak felmutatni.hunmadridista írta:a Párizsnak jelenleg rohadt jó csapata van...
Benne van hogy kiesünk, de én bízom a srácokban, egyszerűen azért mert továbbra is miénk a világ legjobb csapata, és meg is fogják ezt mutatni.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fel kell készülni bármilyen forgatókönyvre...sajnos nem nyerhetünk mindigpheco írta:Utóbbi 4 év miatt nem fogok tudni haragudni a csapatra, ha kiesünk a PSG ellen. Viszont, ha marad addigra is ez a 8 pont körüli hátrány a bajnokságban és úgy esünk ki a BL-ből, akkor azért elég szomorú leszek.
Nagyon rossz lenne az elmúlt 7 év elődöntő/döntőzései után Real nélkül nézni a BL-t.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Utóbbi 4 év miatt nem fogok tudni haragudni a csapatra, ha kiesünk a PSG ellen. Viszont, ha marad addigra is ez a 8 pont körüli hátrány a bajnokságban és úgy esünk ki a BL-ből, akkor azért elég szomorú leszek.
Nagyon rossz lenne az elmúlt 7 év elődöntő/döntőzései után Real nélkül nézni a BL-t.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én egyáltalán nem örülök a PSG-nek...nem lesz ez olyan sima, mint azt sokan gondolják...a Párizsnak jelenleg rohadt jó csapata van...egyelerő azt mondom, hogy szorosan, de kiesünk...rohadt sok idő van még addig, simán változhatnak az erőviszonyok...
- ikarus93
Aztán majd nézzük a TV-be ahogy Neymar elsirja magát, mikor kiejtük őket.
Tudom nagy a mellény, de na ez egy Real - PSG.
Tudom nagy a mellény, de na ez egy Real - PSG.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Galacticos
szerintem a rutin nekünk kedvez, illetve még az is hogy elvileg ők az esélyesek.
nekik ez kell, mint ahogy nekünk kellett annó a 10. és emiatt rá is görcsölhetnek.
mi mellettünk meg ott van a rutin, és az hogy rengeteg ilyen párharcot nyertünk az elmúlt 4évben.
és legutóbb amikor mi voltunk az esélytelenebbek és idegenben volt a visszavágó, akkor felmostuk a padlót az egész münchennel.
cr átkapcsol bl üzemmódra, a középpályánk.. ebből tripla lesz.
ha meg mégsem akkor sincs nagy durranás én szerintem, nem lehet minden évben nyerni.
nekik ez kell, mint ahogy nekünk kellett annó a 10. és emiatt rá is görcsölhetnek.
mi mellettünk meg ott van a rutin, és az hogy rengeteg ilyen párharcot nyertünk az elmúlt 4évben.
és legutóbb amikor mi voltunk az esélytelenebbek és idegenben volt a visszavágó, akkor felmostuk a padlót az egész münchennel.
cr átkapcsol bl üzemmódra, a középpályánk.. ebből tripla lesz.
ha meg mégsem akkor sincs nagy durranás én szerintem, nem lehet minden évben nyerni.
-
Az egyik olalon van egy igen jól működő támadógépezet, a másikon vannak támadók, de inkább olyanok, mint egy sportautó hajtáslánc nélkül.
A kp ha egészséges marad és Modric is fel tudja szívni magát, akkor meglehet, de inkább a PSG.
A kp ha egészséges marad és Modric is fel tudja szívni magát, akkor meglehet, de inkább a PSG.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerintem sajnos esélyesebb a PSG. Alapvetően nem jobbak mint mi, hasonló erejűnek tartom őket. A formabeli különbséget sem tartom számottevőnek, mert noha most láthatóan elkapták a fonalat, februárig azért bőven fel tudjuk venni a ritmust.. Csak a motivációs tényező miatt tartom esélyesebbnek a PSG-t, mert azt akarják minden áron megnyerni amivel nekünk már tele a padlás. Remek döntő lehetne ebből a párosításból, ennél nehezebb feladatunk a későbbiek során se lehetne. Mindettől függetlenül azért bízok abban hogy továbbjutunk, nyugodtan várom a februárt. Egyetlen dolog miatt aggódok, hogy fontos játékosok fognak sérülés miatt hiányozni, mert az ilyesmivel mostanában nincs szerencsénk.
Mondjuk mégegyszer olyan balfaszok, mint a Barca ellen voltak, biztos nem lesznek. Főleg hogy azóta Neymarral meg Mbappeval elég komolyan erősödtek. Meg valószínűleg ők is úgy lesznek vele, hogy a tavalyi után ki ellen ha ne a harmadik egymásutánira hajtó ellen mutassák meg.
Nem várok könnyű meccseket, ez nálam sima 50-50, majd akkor kiderül, addig felesleges is bármiből számolgatni vagy bármit tervezgetni.
Nem várok könnyű meccseket, ez nálam sima 50-50, majd akkor kiderül, addig felesleges is bármiből számolgatni vagy bármit tervezgetni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Messze nem verhetetlenek, még hazai pályán sem. Sok fog azon múlni, hogy ki milyen formában lesz tavasszal, de én nem tartottam egyik csapattól sem. Most mindenki verhető, 2 meccsen meg főleg, viszont aki innen tovább megy az elég nagy lendületet kaphat.
Kíváncsi leszek a Barca mit alkot majd, az angoloknak kellene valami jó eredmény de szerintem a Chelsea és a MU is kiesik
Kíváncsi leszek a Barca mit alkot majd, az angoloknak kellene valami jó eredmény de szerintem a Chelsea és a MU is kiesik
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jol kezdjuk a tavaszt egybol PSG
nice. Vhogy nem tartok toluk, a vedelmet keruljek el a serulesek.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ikarus93
Kroos csak ennyit tweetelt: Nice draw
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- BlancoMark
Szerintem egyebkent a PSG megkapta a szamara legelonytelenebb stlisban jatszo nagycsapatot akik ellen a legkevesebb eselyuk van.
Ha esetleg megnyerjuk a parharcot es megint kiesnek a 16 kozott akkor a sejk szerintem lassan hagyja ezt a projektet es uj vizekre evez.
Ha esetleg megnyerjuk a parharcot es megint kiesnek a 16 kozott akkor a sejk szerintem lassan hagyja ezt a projektet es uj vizekre evez.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Bár 14-ben is úgy volt, hogy a Bayern a csúcs és a visszavágó idegenben volt...

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Új szavazás!
Ezt a stílust még nem tudják játszani szerintem.doncsontos írta:ha meg nekik lesz egy kis eszük, ők kontrázhatnak rommá minket.én nagy adok-kapokra számítok, remélem mi jövünk ki belőle jobban.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nagyon ne fizessünk rá.hala real írta:4 angol is lehet a legjobb 8 kozott, bar ahhoz moratanak ki kell fejelnie a barcat![]()
Benz+Realista és a fél gyeptéglája, (hogy otthonra is maradjon valami emléknek) = Bappe
Deal.

Tovább megyünk, Pityu!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2017. december 11., hétfő 14:05-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Komoly csapatok ellen szerencsére mindig okés a csapat.istimester írta:Nem lesz könnyű, de ha nem egyénieskedünk és szervezetten állunk hozzá, én 60:40-re tenném a továbbjutási esélyeinket. Ha van eszünk, rommákontrázzuk őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ha meg nekik lesz egy kis eszük, ők kontrázhatnak rommá minket.istimester írta:Nem lesz könnyű, de ha nem egyénieskedünk és szervezetten állunk hozzá, én 60:40-re tenném a továbbjutási esélyeinket. Ha van eszünk, rommákontrázzuk őket.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem lesz könnyű, de ha nem egyénieskedünk és szervezetten állunk hozzá, én 60:40-re tenném a továbbjutási esélyeinket. Ha van eszünk, rommákontrázzuk őket.