ilyen erővel akkor ne is igazoljunk senkit, mert mi van ha nem futja be azt a karriert, amit jósolnak nekik.......ha befutnak. Én ettől félek.
kockáztatni kell, egyszerűen muszáj, nem mehetünk megint neki az évnek ilyen szar középpályával
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 28., vasárnap 22:06
ilyen erővel akkor ne is igazoljunk senkit, mert mi van ha nem futja be azt a karriert, amit jósolnak nekik.......ha befutnak. Én ettől félek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 28., vasárnap 22:04
...ha befutnak. Én ettől félek.___Samy___ írta:örülök ezeknek a pletykáknak, mert legalább olyan játékosokról cikkeznek, akikre tényleg szükségünk van
szerintem verratti mellett vagy pogba vagy kondogbia fog jönni a kp-ra, majd attól függően, hogy másokra mennyit kell költenünk
ezek a srácok még nagyon fiatalok, és ha sikerül őket beépíteni, akkor sokáig le lesz tudva a problémánk azokon a posztokon
arról már nem is beszélve, hogy karrierjük csúcsa ezután fog jönni, és nem úgy vesszük meg őket, hogy már befutott játékosok
Khedira kicsinál mindenkit.nmate írta:Legszívesebben hoznám mindet, aztán az erősebb kutya b'szik.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 28., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 28., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 28., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. április 28., vasárnap 21:52
Perez megváltozott, méghozzá az előnyére. Nem lehetetlen a két kp. Ha már itt tartunk, az újraválasztása óta nagyon kevés dolgot csinált rosszul. Nekem hatalmasat nőtt a szememben.Ebből lesz majd az hogy hatvanmilláért idehozza cavanit vagy bélt, aztán hogy a középpályásért ugató szurkolók is kussba legyenek odavágja kondogbiát 'oszt csá. Még hogy egyszerre két középpályás...
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. április 28., vasárnap 21:48
El Unico írta:Perez megegyezett Ancelottival,ezért Perez már Pogbával is tárgyalt,Ancelotti meg elintézi Verratti-t? Ha ez így lesz,akkor Perez ezt kurvajól csinálja![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 28., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 28., vasárnap 21:45
aztán 3 hétig hokiznál,ha még Thiago Silvát is idehozná az öreg Carlotúl szép hogy igaz legyen
HozzászólásSzerző: Raúl » 2013. április 28., vasárnap 21:45
Szerintem egy Real Madridban a kíváló cserecsatár kb Higu...Callejón kiváló cserecsatár.
Lenne, ha Mou ott számítana rá, mint tavaly. Szélen egyszerűen gyenge, mert egy az egyben kevés. Viszont a beindulásokat nagyon érzi, és a helyzetkihasználása sem rossz ezekben a szituációkban.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 28., vasárnap 21:42
túl szép hogy igaz legyenEl Unico írta:Perez megegyezett Ancelottival,ezért Perez már Pogbával is tárgyalt,Ancelotti meg elintézi Verratti-t? Ha ez így lesz,akkor Perez ezt kurvajól csinálja![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 28., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 28., vasárnap 21:36
Ennyi.Gerr90 írta:Verratti és Pogba is nagyon ügyes, mindkettô érkezésének örülnék, mivel nem egymás konkurenciái, hanem inkább kiegészítôi. Pogba robotol, támad és védekezik, box-to-box módra. Verratti viszont a hátvédsor elôtt található meg legtöbbször és olyan xabisan fazont szab a játéknak. Amolyan mélységi irányító.jgR írta:Nem sokat láttam se pogbát se verattit játszani, de ők tényleg ilyen jók ?
Azért körbe lehetne nézni Spanyolországban azért Xabi Prieto és Benat se ügyetlenek és akkor ott van isco is még azért még is csak spanyolok azért.
Mindkettô technikás és intelligens játékos. Tárt karokkal várnám ôket.
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. április 28., vasárnap 21:33
Callejón kiváló cserecsatár.Casso írta:Callejón gyenge ide. Még beugrónak is rossz. Jesének kell megadni a lehetőséget, ha már Morata megkapta.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 28., vasárnap 21:30
Verratti és Pogba is nagyon ügyes, mindkettô érkezésének örülnék, mivel nem egymás konkurenciái, hanem inkább kiegészítôi. Pogba robotol, támad és védekezik, box-to-box módra. Verratti viszont a hátvédsor elôtt található meg legtöbbször és olyan xabisan fazont szab a játéknak. Amolyan mélységi irányító.jgR írta:Nem sokat láttam se pogbát se verattit játszani, de ők tényleg ilyen jók ?
Azért körbe lehetne nézni Spanyolországban azért Xabi Prieto és Benat se ügyetlenek és akkor ott van isco is még azért még is csak spanyolok azért.
HozzászólásSzerző: jgR » 2013. április 28., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. április 28., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 28., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 28., vasárnap 20:52
Takarítónő?
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 28., vasárnap 20:46
Takarítónő?Tayo írta:én igazából khedirat nem vágnám ki, egyszerűen át kell gondolni az ő szerepét , és a képességeihez megfelelő szerepkört adni neki.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem