Elnézve a City karácsonyi programját, simán nyúlhat még ez a rekord. Most hétvégén a Spurs komoly ellenfél lesz, de utána megint csak kötelező győzelmek jönnek (Bournemouth, Newcastle, CP, Watford. )
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. december 14., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 13., szerda 21:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 13., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. december 13., szerda 17:49
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 13., szerda 15:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 13., szerda 15:14
Nincs balhátvédjük, Mendy - aki 57 volt a 200ból- keresztszalagszakadást szenvedett és idén már nem játszik.ericco írta:Guardiola igazolna valakit a védelembeNyáron csak 200 milliót szórt el arra a csapatrészre...
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. december 13., szerda 14:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 12., kedd 23:31
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 12., kedd 23:23
A Chelsea szerintem mutat fejlődésre utaló jeleket a szezonban, én nem írnám le őket ráadásul ha valaki leradírozhatja Messit a pályáról majd az Kante egy kis Bakayokoval megtoldva. Plusz arra is pénzt mernék tenni, hogy Morata gól szerez majdNyilacska írta:Annak idején mikor legyoztek a barcat, amihez ritka és azóta se látott szerencse kellett sokkal jobb volt mindkét csapat. De főleg a chelsea gyengült sokat. Akkor ott volt drogba terry lampard cech tehát olyan emberek akikbe megvolt az a plusz, na értitek. Szerintem a mai chelsea teljesen vakon lesz a barca ellen. Hogy látjátok?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. december 12., kedd 23:21
Akkor (is) meg lettünk verve taktikailag, hiába volt nagy a labdabirtoklás, volt egy-két kisebb helyzet is idegenben, de nem mentünk vele semmire, ha jól emlékszem.Nyilacska írta:Annak idején mikor legyoztek a barcat, amihez ritka és azóta se látott szerencse kellett sokkal jobb volt mindkét csapat. De főleg a chelsea gyengült sokat. Akkor ott volt drogba terry lampard cech tehát olyan emberek akikbe megvolt az a plusz, na értitek. Szerintem a mai chelsea teljesen vakon lesz a barca ellen. Hogy látjátok?
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2017. december 12., kedd 23:11
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 12., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 12., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 12., kedd 15:42
ilyenek ezek a pénzhajhász szívek"Real Madrid came to me & I was thinking to go there, but my heart told me to come here [Man United]." - Pogba
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. december 11., hétfő 21:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 11., hétfő 9:36
nyilván kellett hozzá Ibra arroganciája, de az elmúlt években már fullba nyomja a kretént és nem véletlenhala real írta:persze, ertem amit mondasz, de ez nem csak ugy jott, teljesen veletlen. probald meg kroost felbrandelni erre a stilusra.Kerlon írta:Nem azért, de míg Ronaldo tök komolyan gondolja amiket mond, addig Ibrat felbrandelték erre a stílusra és mindenki kajálja. Hogy lehet ezt komolyan venni?
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. december 11., hétfő 9:34
persze, ertem amit mondasz, de ez nem csak ugy jott, teljesen veletlen. probald meg kroost felbrandelni erre a stilusra.Kerlon írta:Nem azért, de míg Ronaldo tök komolyan gondolja amiket mond, addig Ibrat felbrandelték erre a stílusra és mindenki kajálja. Hogy lehet ezt komolyan venni?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 11., hétfő 9:31
Nem azért, de míg Ronaldo tök komolyan gondolja amiket mond, addig Ibrat felbrandelték erre a stílusra és mindenki kajálja. Hogy lehet ezt komolyan venni?hala real írta:hihetetlen amugy, mennyire mas ibra es ronaldo megitelese. amit az egyiknel meg dijaznak is, hogy mekkora arca van (ronaldohoz kepest a semmire), azt a masiknal kinevetik, lenezik, hogy hogy mer ilyet mondani.
semmi koze a ket jatekosnak egymashoz, csak azert jutott eszembe, mert nagyon feltuno a kulonbseg.
az ibras nyilatkozatrol van most szo amugy, hogy o idosebb, sikeresebb, mint a city...ja, tegnap lattuk, legalabb is, hogy idosebb.
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. december 11., hétfő 9:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 10., vasárnap 21:41
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem