semmi koze a ket jatekosnak egymashoz, csak azert jutott eszembe, mert nagyon feltuno a kulonbseg.
az ibras nyilatkozatrol van most szo amugy, hogy o idosebb, sikeresebb, mint a city...ja, tegnap lattuk, legalabb is, hogy idosebb.

Csúcs ez a pali!
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. december 11., hétfő 9:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 10., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. december 10., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2017. december 10., vasárnap 21:21
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. december 10., vasárnap 21:06
Önmaga paródiája már ez az ember.Realista24 írta:Mourinho: "When you see MCFC you expect great goals... Not 2 disgraceful goals."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 10., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 10., vasárnap 20:59
Ezt szerintem nem jól látod, a Bayern a történetében mindig kifejezetten kezdeményező, támadó jellegű focit játszott. Hogy mennyire szépen játszanak, az lehet vita tárgya, dehogy Mourinhot egy hét után vasvillával zavarnák el, abban is biztos vagyok. Igaz, annyira nem is ostobák, hogy felmerüljön a neve.kelemen.istvan írta:Majd ha Guardiola Messi nélkül nyer BL-t, akkor talán el fogom ismerni. Mourinho mehetne a Bayernbe, ott nem fontos a szép játék.peto.isti írta:Szegény szpesöl fájv!Pedig mennyit hallottam, hogy "Pepnek könnyű a Bundesligában, az angol bajnokságban dobogóra se férne fel!"
![]()
Úgy tűnik 1 év akklimatizáció kellett a kopasznak, s húzza az újabb trófeát.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 10., vasárnap 20:46
A meccs embere lett. Akkor a többiek a pályán sem voltakKAG írta: De bruyne tényleg nagyon kula ma.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 10., vasárnap 20:43
Caraway írta:+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. december 10., vasárnap 20:28
Griezmann lett volna az elso szamu opcio, csak az ATMA eltiltasa keresztbe tette. Nyaron szerintem ujra raprobal majd Jose.Caraway írta:+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
HozzászólásSzerző: Kenzo09 » 2017. december 10., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 10., vasárnap 20:04
Mondjuk a maihoz nem sok kellett, hogy elcsesszék. Azért nem akkora zseni ő, hogy térdre kéne borulni előtte. Az viszont pozitív (legalábbis nekem), hogy nem akarja ölni a focit. Ma is megtehették volna, hogy a saját térfelükön passzolgatnak, erre csak az utolsó 20-25 percet csalták el.peto.isti írta: Pedig mennyit hallottam, hogy "Pepnek könnyű a Bundesligában, az angol bajnokságban dobogóra se férne fel!" Úgy tűnik 1 év akklimatizáció kellett a kopasznak, s húzza az újabb trófeát.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. december 10., vasárnap 20:03
Majd ha Guardiola Messi nélkül nyer BL-t, akkor talán el fogom ismerni. Mourinho mehetne a Bayernbe, ott nem fontos a szép játék.peto.isti írta:Szegény szpesöl fájv!Pedig mennyit hallottam, hogy "Pepnek könnyű a Bundesligában, az angol bajnokságban dobogóra se férne fel!"
![]()
Úgy tűnik 1 év akklimatizáció kellett a kopasznak, s húzza az újabb trófeát.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. december 10., vasárnap 20:02
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. december 10., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. december 10., vasárnap 19:49
Mint United szurkolotol kerdeznem toled hogy ez utan a siralmas, kiscsapatokra jellemzo jatek utan nem merul fel Jose elkuldese? Lathatoan o mar nem tud mast es nem is akar. Ez nem egy United szinvonal. Es a koncepciot se latom hogy hogy akarna ebbol kilepni.Caraway írta:+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. december 10., vasárnap 19:45
+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. december 10., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 10., vasárnap 19:32
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem