A meccs embere lett. Akkor a többiek a pályán sem voltakKAG írta: De bruyne tényleg nagyon kula ma.

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. december 10., vasárnap 20:46
A meccs embere lett. Akkor a többiek a pályán sem voltakKAG írta: De bruyne tényleg nagyon kula ma.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 10., vasárnap 20:43
Caraway írta:+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. december 10., vasárnap 20:28
Griezmann lett volna az elso szamu opcio, csak az ATMA eltiltasa keresztbe tette. Nyaron szerintem ujra raprobal majd Jose.Caraway írta:+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
HozzászólásSzerző: Kenzo09 » 2017. december 10., vasárnap 20:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 10., vasárnap 20:04
Mondjuk a maihoz nem sok kellett, hogy elcsesszék. Azért nem akkora zseni ő, hogy térdre kéne borulni előtte. Az viszont pozitív (legalábbis nekem), hogy nem akarja ölni a focit. Ma is megtehették volna, hogy a saját térfelükön passzolgatnak, erre csak az utolsó 20-25 percet csalták el.peto.isti írta: Pedig mennyit hallottam, hogy "Pepnek könnyű a Bundesligában, az angol bajnokságban dobogóra se férne fel!" Úgy tűnik 1 év akklimatizáció kellett a kopasznak, s húzza az újabb trófeát.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. december 10., vasárnap 20:03
Majd ha Guardiola Messi nélkül nyer BL-t, akkor talán el fogom ismerni. Mourinho mehetne a Bayernbe, ott nem fontos a szép játék.peto.isti írta:Szegény szpesöl fájv!Pedig mennyit hallottam, hogy "Pepnek könnyű a Bundesligában, az angol bajnokságban dobogóra se férne fel!"
![]()
Úgy tűnik 1 év akklimatizáció kellett a kopasznak, s húzza az újabb trófeát.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. december 10., vasárnap 20:02
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. december 10., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. december 10., vasárnap 19:49
Mint United szurkolotol kerdeznem toled hogy ez utan a siralmas, kiscsapatokra jellemzo jatek utan nem merul fel Jose elkuldese? Lathatoan o mar nem tud mast es nem is akar. Ez nem egy United szinvonal. Es a koncepciot se latom hogy hogy akarna ebbol kilepni.Caraway írta:+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. december 10., vasárnap 19:45
+1. Egyre rosszabbul vagyok Lukakutol. Nem hiszem el, hogy a Lukaku - Morata kettos voltak csak az elerheto opciok a nyaron csatarposzt szempontjabol.torjack írta:José ennek a Lukakunak az árából vehetett volna egy rendes focistát is.
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. december 10., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. december 10., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. december 10., vasárnap 19:25
Ja. Fallabdáznak ott a sarokban.KAG írta:Kercsó írta:A City nyomás alatt nem képes megtartani a labdát, pedig papíron a Gündogan-Sané-deBruyne-Sterling-Silva sor nem ügyetlen.
S még ígyis megérdemelten nyernek.
Ott a sarokban már elvannak vagy 4-5 perce
De bruyne tényleg nagyon kula ma.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 10., vasárnap 19:24
Ezt akartam irni. Ezen nevetek egy ideje.KAG írta:
Ott a sarokban már elvannak vagy 4-5 perce
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 10., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 10., vasárnap 19:24
Kercsó írta:A City nyomás alatt nem képes megtartani a labdát, pedig papíron a Gündogan-Sané-deBruyne-Sterling-Silva sor nem ügyetlen.
S még ígyis megérdemelten nyernek.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. december 10., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 10., vasárnap 19:18
Kerlon írta:Mata hamar túlszárnyalta Lingard teljesítményét az egy jó kiugratásával 5 perc alatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 10., vasárnap 19:16
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem