Realista24 írta:
Jogos volt? Miért volt jogos? Mert nektek nem tetszett? Vagy nem a kedvencek játszottak? Vagy miért?
Ceba a padon volt, majd a klub vb-n valószínű sokat fog játszani, legalábbis remélem. Kova meccshiányos. A Sevillát biztos lábakon álló játékosokkal kellett fogadni, ez pedig nem megy két-három "új" játékossal a kezdőben. Tökéletesen megértettem ZZ döntését, ami őt igazolta.
épp ezt írtam le, meg más.
A meccsek összképe nem volt bizalomgerjesztő. Nem tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfelekre, összevissza ment a passzolgatás semmi koncepció nélkül.
Aztán kiszórták Casemirot és ahelyett hogy berakta volna mondjuk Ceballost akinek a játéka dinamikus emellett veszélyes megint padozott és kezdette az eddig borzalmas formában lévő Lucast.
Kijött a lépés és szép játékkal behúzta Zidanék a meccset a jó forma pedig visszatért amit a Dortmundi meccsen sejten lehetett. De ez még nem volt fix ezért is volt teljesen jogos a kiakadás ahogy ezt pheco is írta.
Ha az lett volna a gondom hogy nem a kedvencek játszanak akkor nem csak Ceballost említem meg hanem Kovacicot és Iscot is de nem tettem.
A klubvilágbajnokságon pedig valószinűleg azért fog Ceballos játszani mert ennyire komolyan vehető meccs lesz, mint a spanyol kupában 3. osztályú csapatok ellen.
Néha igazán berakhatná komolyabb meccseken is mert elég idegtépő olyan játékost látni a padon és látni havi 20percet aki a képességei alapján egy kincs.