bocsesz, köszi.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. december 11., hétfő 16:24
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. december 11., hétfő 16:06
mocsok írta:nem tudja valaki hogy szombaton meddig van az adventi vásár a Vörösmarty téren?
nem találok nyitvartartásról infót.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. december 11., hétfő 16:01
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. december 10., vasárnap 11:48
Akár még jól is kijöhet a Jobbiknak ez...ateeemadrid írta:Tudom, hogy nem nagyon ajánlatos itt politizálni, de a múltkoriban is volt viszonylag értelmes keretek között egy kis vita, szóval gondoltam megkérdezem, hogy nektek mi a véleményetek erről az Állami Számvevőszék vs. Jobbik balhéról?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. december 9., szombat 21:23
HozzászólásSzerző: füst » 2017. december 9., szombat 20:49
Ha nem tévedek, azon az alapon büntették meg őket, hogy Simicska olcsóbban adta a reklámhelyet vmilyen piaci értéknél, hogy kiplakátolják Orbánék szennyesét, pontosan úgy - és azon a színvonalon, ahogy azt Orbán is tette, a politikai ellenfeleivel, csak az ő idejében ilyen törvény nem volt. Ugye ezt nemrég hozták Orbánék.Tudom, hogy nem nagyon ajánlatos itt politizálni, de a múltkoriban is volt viszonylag értelmes keretek között egy kis vita, szóval gondoltam megkérdezem, hogy nektek mi a véleményetek erről az Állami Számvevőszék vs. Jobbik balhéról?
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 9., szombat 19:53
A jobbikosok nyilatkozatát az ügyel kapcsolatban, hogy ők tényleg időben leakarták adni az iratokat.El Sie7e írta: mit kellett volna cáfolni?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. december 9., szombat 19:44
mit kellett volna cáfolni?Solari írta:Ez már nem csak a jobbikról szól.
Volner Már a legelején elmondta azt amit a két nappal ezelőtti sajtótájékoztatóján.
Horváth Bálint pedig érdemben semmi cáfolatot nem tudott adni a témával kapcsolatban. Rónai Egon pedig már majdnem ott volt hogy felborítja azt a félkegyelműt az asztallal együtt.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 9., szombat 19:30
HozzászólásSzerző: shoota » 2017. december 9., szombat 19:17
RIP jogállam. Már a hányinger kerülget a fidesztől és orbán viktor sleppjétől (kisbetűvel, ennyire sem tisztelem őket). Amiért a Jobbikot most megbüntették, őket ugyanazért szintén meg lehetne ruházni, a '10-es és '14-es választások kapcsán, de az valamiért nem kerül említésre. Remélem minél előbb megbukik ez a mini-putyin, mert elég erőteljesen robogunk a szakadék széle felé, és már nincs sok hátraateeemadrid írta:Tudom, hogy nem nagyon ajánlatos itt politizálni, de a múltkoriban is volt viszonylag értelmes keretek között egy kis vita, szóval gondoltam megkérdezem, hogy nektek mi a véleményetek erről az Állami Számvevőszék vs. Jobbik balhéról?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. december 8., péntek 19:27
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. december 8., péntek 19:05
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. december 2., szombat 3:26
Haha..Capello alatt ha jól emlékszem.Csabi írta:throwback friday. emlékeztek a madridistáról a fickóra, akinek macikás avatarja volt, és elmondta, hogy ha kirúgják az adott edzőt (del boszkét? capellót? nem emlékszem), akkor többet nem jön? kirúgták az edzőt és spoiler alert: többet nem jött.![]()
![]()
![]()
most jutott eszembe, nem tudommiért de kurva viccesnek találom.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 1., péntek 17:31
Az kb olyan haszontalan vásárlás volt, mint James maga.Realista24 írta: Te a pink James mezed miatt már legenda vagy
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 1., péntek 17:04
Te a pink James mezed miatt már legenda vagypheco írta:Ha a BBC-ből Ronaldo megy el először a csapattól, akkor én sem jövök többet. Remélem, hogy én is ekkora legendaként leszek emlegetve akkor hosszú évekkel később
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 1., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. december 1., péntek 16:46
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 1., péntek 14:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 1., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. december 1., péntek 14:35
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem