Jajj...ugyanezt a dumát nyomtátok 4 éve Ronaldoval kapcsolatban...Annak meg kifejezetten örülök, hogy jött hozzátok Bale, mert szerintem egyáltalán nem fog bevállni.

Szal máris bizakodóbb lettem.

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. szeptember 3., kedd 21:04
Jajj...ugyanezt a dumát nyomtátok 4 éve Ronaldoval kapcsolatban...Annak meg kifejezetten örülök, hogy jött hozzátok Bale, mert szerintem egyáltalán nem fog bevállni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 21:01
Én is minden rossz szándék nélkül mondom neked, hogy inkább hagyd el az oldalt, ha nem bírod elviselni a kritikát. Jött egy madridista arc, leírta a véleményét, erre beleköt.Realista24 minden rossz szándék nélkül mondom neked, hogy inkább hagyd el ezt a topicot. Amikor ide írsz valamit, akkor rendszerit rohadt elfogult vagy a Barcával szembe és gyalázó stílusba beszélsz a katalánokról, vagy épp shutterel szembe személyeskedsz. Többet foglalkozol vele mint az anyukája.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 3., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 3., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 3., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 3., kedd 20:37
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 3., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 3., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 3., kedd 20:19
Hazai pályán van, szerintem nem ő jár rossz helyen. És ezt nem személyeskedésnek szántam, csak ez még mindig a Madridom.huKitfisto. írta:
Realista24 minden rossz szándék nélkül mondom neked, hogy inkább hagyd el ezt a topicot. Amikor ide írsz valamit, akkor rendszerit rohadt elfogult vagy a Barcával szembe és gyalázó stílusba beszélsz a katalánokról,
.
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. szeptember 3., kedd 20:18
Akkor ezek szerint nem sokat láttad játszani,mert én 1-2 kivételtől eltekintve láttam minden meccsét és bizony elég sokszor volt a jobbszélen és ott is jól játszott,arról nem is beszélve,hogy nem is egy gólt szerzett jobbról indulva. Persze attól még lehet nem válik be, bármi lehet, bár én nem gondolom,hogy gondjai lesznek.Kitfisto. írta: Annak meg kifejezetten örülök, hogy jött hozzátok Bale, mert szerintem egyáltalán nem fog bevállni. CR helyén nem játszhat, Isco bombaformában, a jobbzsélen meg ellesz veszve. És egy 100 millió €-s játékosnak játszania kell. Aztán kitudja, lehet hogy még Ronaldonál is jobb lesz, vagy bejön az egyik poszton egy sérülés, és állandóan tud ott játszani, ahol neki kényelmes.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 3., kedd 20:15
ezt miért mondod?Kitfisto. írta:a jobbzsélen meg ellesz veszve.
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. szeptember 3., kedd 20:14
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 3., kedd 19:38
Nekem tetszenek a hozzászólásai, remélem így lesz, ahogy dzsihad gondolja, akkor egy szebb jövő elé nézünk.oké, ez a véleményed, de hogy mindennek a barca számára negatív kimenetelű és borús jövőképet kirajzoló oldalát fogod meg...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 3., kedd 18:32
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 3., kedd 16:57
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 3., kedd 16:45
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 3., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 3., kedd 16:30
a real védelméről az a véleményem, hogy nagyon komoly nevekből áll, és jó is lesz, főleg varane-al, viszont én is vékonynak érzem a 3 khv-t, főleg a francia meniszkusza után.
egyébként óriási hiba lett volna eladni coentraot, akkor azért nagyon necces lett volna szerintem egy ilyen hosszú szezon.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 3., kedd 15:48
így van, kerettagok lesznek.MorataMartin írta:Na az utolsó percben erősödött a Barca is, mert Cuencát és Affelayt is benevezték.
ez abszolút nem meglepő, volt valami statisztika arról (hogy mennyire reális, annak nem néztem utoljára akkoriban) ahol írják, hogy pepénél jobban gyűjti a lapokat.Neymar eddig számomra csalódás,3 sárgát beszedni 3 meccsen,az több mint véletlen....
amikor 25-ről megtolja, és ellövi, akkor teljesen mindegy milyen ligában vagy mennyire van összeszokva a csapattársakkal.Bale biztos erősítés lesz, de inkább Mou Madridjába illett volna bele. Nem lesz egyszerű beépíteni, szinte az egész alapozást kihagyta, úgy érkezik. Egy új csapatba, új ligába, teljesen új taktikába, új csapattársakhoz, jóval a bajnokság kezdete után.
ezt nem mondanám, inkább elviselhetőbb, így, hogy azért láthatjuk (még ha nem is a régi fényében tündökölve) a letámadást.Szerintem is jó a Barca védelme.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem