Így van, ő a special one!ziro4vr írta:MBappé, ez nem is lehet kérdés. Minden létező szempont szerint ő kellene nekünk.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. december 8., péntek 12:05
Így van, ő a special one!ziro4vr írta:MBappé, ez nem is lehet kérdés. Minden létező szempont szerint ő kellene nekünk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. december 8., péntek 11:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 8., péntek 11:57
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. december 8., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 8., péntek 11:22
Mbappet akarja az öreg, ne ezt a primadonnát.KAG írta:Florentino Pérez: "Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy valaki megtörje Ronaldo és Messi dominanciáját. Neymar talán képes lesz erre, de nagyobb esélye lenne például az Aranylabda megnyerésére, ha a Real Madrid játékosa lenne. Mindenki tudja, hogy én is megpróbáltam őt leigazolni a Santostól."
Ezt vehetjük annak, hogy érdeklődünk iránta.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 8., péntek 10:56
Florentino Pérez: "Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy valaki megtörje Ronaldo és Messi dominanciáját. Neymar talán képes lesz erre, de nagyobb esélye lenne például az Aranylabda megnyerésére, ha a Real Madrid játékosa lenne. Mindenki tudja, hogy én is megpróbáltam őt leigazolni a Santostól."
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 7., csütörtök 18:25
Rmtv-n mar kedzulnek,meg Cr párizsban van szóval valami biztos lesz.palesz77 írta:Lesz gála? Nem csak kihirdetik, aztán kijönnek a fotók ahogy pózolt vele, és a következő bajnokin bemutatja?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. december 7., csütörtök 18:18
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 7., csütörtök 16:27
Semmi, nem is értem... Marad az RMTV online.El Sie7e írta:itthon közvetíti vmi az esti gálát??? hirtelen sehol sem találom (m4 sport, sport 1-2)
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. december 7., csütörtök 16:24
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 7., csütörtök 13:52
Azert a Goretzka, Meyer, Kepa, Alexis Sanchez negyesbol barmelyik beferne a csapatba. Max nem jatszanaYazid írta:nincs egy értelmes se. meg minket eddig se érdekelt, hogy ingyen jöjjön valaki.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 7., csütörtök 11:00
Ja, hogy Sterling kap majd heti 300at... Azt hittem annyival csábítják Sanchezt.BBeno írta:én a sterlinges hírre reagáltam és nem az alexis-re. szerintem már nem téma a citynél alexis.
nagyon összeálltak ott elől.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 7., csütörtök 10:53
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 7., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 7., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. december 7., csütörtök 10:13
azért alexist apróért csak be kéne rántani. tud focizni a gyerek, bélára meg számítani nem lehet amúgy sem. (ahogy benzamára sem)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 7., csütörtök 10:12
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. december 7., csütörtök 10:08
Mondjuk nem lepne meg, ha csak Herreraval számolna.BBeno írta:tavaly is legalább ennyinek lejárt aztán a legtöbb hosszabbított. nem kell ezt még komolyan venni hogy ők távoznak is. idővel tárgyalnak majd a muval és joséval.
Jó lenne, csak nem annyiért amennyit kérnek érte. A Pool akarta vinni, nem? És valami 60 millió körüli összeget is visszadobtak. Ilyen összegért felesleges védőt venni, mert azért hátul bőven megvagyunk. Ez most pont ilyen szarul jött ki, hogy mindenki egyszerre eltiltott meg sérült. De ilyen alapon 40 fős keretet kéne kialakítani.BBeno írta:sotonos van dijk kellene ide.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 7., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. december 7., csütörtök 9:55
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem