+1RealAsensio írta: Nincs flame, egyoldalu eddig, csak az irigyek es a futballhoz vakok kattintanak mashova.
Idei év megkérdőjelezhetetlen. Nem is értem hogyan került szóba most Messi.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. december 8., péntek 11:25
+1RealAsensio írta: Nincs flame, egyoldalu eddig, csak az irigyek es a futballhoz vakok kattintanak mashova.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 8., péntek 11:05
Nincs flame, egyoldalu eddig, csak az irigyek es a futballhoz vakok kattintanak mashova.Realista24 írta:Szavazás.
Flame on![]()
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. december 8., péntek 10:53
Szerintem semmivel sem lenne komikusabb ha Xavinak vagy Griezmannak is lenne Aranylabdája, mint az, hogy CR és Messi kapja közel 10 éve zsinórban.dzsi91 írta:Ezt kifejthetné a feltaláló bővebben,hogy xavi hogy a jó istenbe került volna aranylabda közelbe az európa ligából ha nincs messi
de ezeket a neveket hallgatva,inkább legyen messinek 5 minthogy grízman meg xávi aranylabdát kapjon, owen aranylabdája elég volt erre az évszázadra poénnak.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. december 8., péntek 10:26
HozzászólásSzerző: matador » 2017. december 8., péntek 10:21
Raúl azóta is röhögdzsi91 írta:Berti írta:Olvastam egy cikket, amit azóta nem találok, ami szerint kik lennének az aranylabdások, ha nem lett volna CR és Messi. Jópofa, hogy a cikk szerint Xavi kétszeres lenne, plusz lenne egy Griezmann és két Neymar.
Ezt kifejthetné a feltaláló bővebben,hogy xavi hogy a jó istenbe került volna aranylabda közelbe az európa ligából ha nincs messi
de ezeket a neveket hallgatva,inkább legyen messinek 5 minthogy grízman meg xávi aranylabdát kapjon, owen aranylabdája elég volt erre az évszázadra poénnak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 8., péntek 10:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 8., péntek 10:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 8., péntek 9:13
amúgy igen, de Toni túl egyszerű zseni a mai világnakH.E.H.E. írta:nálam krósz második céronaldo mögött.
kérdés nélkül
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. december 8., péntek 9:05
Berti írta:Olvastam egy cikket, amit azóta nem találok, ami szerint kik lennének az aranylabdások, ha nem lett volna CR és Messi. Jópofa, hogy a cikk szerint Xavi kétszeres lenne, plusz lenne egy Griezmann és két Neymar.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. december 8., péntek 9:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 8., péntek 8:55
tehat senijder igy sem kapta volna meg 2010re? akkor ggwp.Berti írta:Olvastam egy cikket, amit azóta nem találok, ami szerint kik lennének az aranylabdások, ha nem lett volna CR és Messi. Jópofa, hogy a cikk szerint Xavi kétszeres lenne, plusz lenne egy Griezmann és két Neymar.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 8., péntek 8:52
Én ilyet találtam:Berti írta:Olvastam egy cikket, amit azóta nem találok, ami szerint kik lennének az aranylabdások, ha nem lett volna CR és Messi. Jópofa, hogy a cikk szerint Xavi kétszeres lenne, plusz lenne egy Griezmann és két Neymar.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. december 8., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 8., péntek 8:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. december 8., péntek 8:26
Aztán te ki vagy, hogy lenézzél bárkit is? Nem kötelező a fórumozás, gondoltam szólok.Solari írta:tudod, pont a magadfajta fórumozók miatt nem mondok neveket mert ez egy újabb vitaforrás. Majd ha nem egy 10 évesen értelmi szintjén lesz a fórumozók nagy része és nem támadólag reagál egy ilyen kommentre akkor TALÁN majd írok neveket.Remy írta:Neveket nem mondanak a hangos emberek, de egy a lényeg, ne CR.
4 kupa, golrekordok, fontos meccseken golok. Ki mas?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. december 8., péntek 8:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 8., péntek 7:32
Első körben az Aranylabdát már szezonra adják és nem évre. Tehát 16/17-es évre. 16-ban nem játszott túl jól (tényleg írhatnál pár játékost, hogy kik voltak egész évben jó, de inkább kiemelkedőek). CR meg konkrétan lehozta a BL-t 32 évesen és tetemes hátrányból gólkirály lett. Fogalmam sincs, hogy te kinek adtad volna. Esetleg Modric vagy Ramos, de tőlük kellett volna pár meccset befolyásoló gól.Solari írta:tudod, pont a magadfajta fórumozók miatt nem mondok neveket mert ez egy újabb vitaforrás. Majd ha nem egy 10 évesen értelmi szintjén lesz a fórumozók nagy része és nem támadólag reagál egy ilyen kommentre akkor TALÁN majd írok neveket.Remy írta:Neveket nem mondanak a hangos emberek, de egy a lényeg, ne CR.
Én is nagyon örültem hogy cr ennyire felpörgött a végére. Viszont mint írtam ez egy elég rövid intervallumban történt.
Előtte fék volt, nem is véletlen lett átrakva másik posztra de javíts ki. Idén pedig biztos úgy játszott mint egy aranylabda várományos.
Én sokat savaztam, sőt a mai napig nem bekélek meg vele, de egy percig sem volt bennem kérdés, hogy a tavalyi szezonra ne érdemelte volna meg. A másik 2 dobogós a vicc kategória, mert semmit az égvilágon nem értek el. Meg úgy igazán Buffonon kívül még kit emelnél ki? Aztán ő is lebőgött CR-rel szembe keményen.Solari írta: Az aranylabdát pedig nem megnyert kupára adják, nem is valamirekordra hanem idézem:
"A Ballon d’Or, vagyis az Aranylabda az európai labdarúgás legfontosabb egyéni trófeája, melyet a legjobb teljesítményt nyújtó labdarúgó kaphatott meg"
Valamikor ez a díj ért valamit, mára már szimpátia szavazás. A fórumon amúgy elég sav érte a játékát de most mindenki azzal jön hogy megérdemelt.
Persze ha most is valaki valami nagyon vicces kommentet szeretne írni inkább te tegye. A konstruktív vita mindig jobb.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. december 8., péntek 5:44
tudod, pont a magadfajta fórumozók miatt nem mondok neveket mert ez egy újabb vitaforrás. Majd ha nem egy 10 évesen értelmi szintjén lesz a fórumozók nagy része és nem támadólag reagál egy ilyen kommentre akkor TALÁN majd írok neveket.Remy írta:Neveket nem mondanak a hangos emberek, de egy a lényeg, ne CR.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. december 8., péntek 5:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. december 8., péntek 1:20
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem